kızlar berbat bi gece geciriyorum ya, cerenin dun biraz burnu akıyodu bugun arttı iyice hapsırıklar... salya sumukler...bu gece itibariylede iyice burnu tıkandı 10 dk da bi uyanıyo, cıldırcam uyumaktan umidimi kestim zaten aldım bilgisayarı kucagıma yataktan yazıyorum suan. kaınvalidem sagolsun cocugu lahana gibi giydirdi bir haftadır zaten, emzirirken hırkasını cıkarıyorum terliyo diye, cıkarmayaymısım sırtı usurmus, neymis gece yatarken kafasını saraymısım kafası usurmus! fesuphanallahhh!!! tamam iyi niyetle yapıyo kırmakda istemiyorum ama gecen bi de mutfaga girdim ne goreyim balkon kapısını acmıs sonuna kadar bu sogukta, cocukta kucagında kapının agzında hava aldırıyomus! belkide kafası terliydi o esnada kaptı iste sifayı, daha suruplarımızı bırakalı 15 gun olmustu anca toparlanıyoduk uykularımız filan duzene girdi diye seviniyodm bende.

tamam aylardır gormemisti ozlemis torununu ama biz gidince bu kadın bu cocukla teketek kalıcak yine, duzenlerini bozmıyım demek yerine cocuga bir haftadır kendi basına oyalanmayı unutturdu ya surekli kucagında sırtında gezdirdi, butun duzenimi altust etti ustelik bi de hasta etti sagolsun! bi de uzagız hic yardımımız dokunamıyo diye hayıflanıyo habire! bir haftadır cok yardımın dokundu kayınvalidecigim eksik olma diyemiyosun tabi... hadi hepsini gectimde hasta olması iyice sinirlerimi bozdu.. bende bazen uzulyorum yalnızım bi yardım edenim yok diye ama olmaması daha hayırlıymıs. iyiki uzakmısız onu anladım ben bu hafta...yarın sabah gidiyo bakalım napıcaz, nasıl duzen kurucaz tekrar