• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
babanın mekanı cennet olsun cnm. bende babama cok duskunum yoklugu cok zordur eminim. arkadasınada uzuldum masum yavrucaga da...basımıza heran hersey gelebilir maalesef oyle bi memlekette yasıyoruz...

ben de bazen aynı seyi dusunuyorum herkes cocuk buyutuyo ben mi cok tahmmulsuzum diye... ama hekes aynı sekilde zorlanıyo herkesin bu donemleri aynı sekilde zor geciyo bence hatta bu donemde cok ciddi depresyonlara girip cocuguna bakmayan kadınlar var gene biz iyiyiz cok sukur uykusuzda kalsak sabrımızın sonuna da gelsek bi sekilde krallar gibibakıyoruz bebeklerimize, daha napalım...
Teşekkür ederim canım, aynen dediğin gibi ben de babama çok düşkündü o da aynı şekilde bana çok düşkündü, Allah ailemizi başımızdan eksik etmesin. Allah hepimize sağlık sabır çocuklarımıza bakabilecek güç versin. Ben sabahtan kalkmaya gece uykusuz kalmaya da razıyım ama uyutma saatleri beni daha çok yoruyor

bu aarad simdi oturunca aklıma geldi ya demos dun senin dogum gunundu yanılmıyosam dimi? iyiki dogdun canım gec de olsa dogum gunun kutlu olsun, nice senelere...

kızlar ya bu 10.ay hepımıze yettı sanırım cok uzuluyorum kuzum 15 gundur yemıyor uyumuyor sabah yarısını yıyor kahvaltı o da bagrıs cagrıs zorla oglen corba yerdı yemıyor aksamutu yarım muz ve gece yarısını bıtırıyor muhallebısınızn onceden 2 ogun corba yerdı zaten zayıf bı bebek offf ıcım sıkılıyor her gun belkı buınu yer dıe 2 3 cesıt yemek yapıp atıyorunm ne buyuk gunah ve ugrasss allahım yemeyen cocuk ne zor

kızlar ya bu 10.ay hepımıze yettı sanırım cok uzuluyorum kuzum 15 gundur yemıyor uyumuyor sabah yarısını yıyor kahvaltı o da bagrıs cagrıs zorla oglen corba yerdı yemıyor aksamutu yarım muz ve gece yarısını bıtırıyor muhallebısınızn onceden 2 ogun corba yerdı zaten zayıf bı bebek offf ıcım sıkılıyor her gun belkı buınu yer dıe 2 3 cesıt yemek yapıp atıyorunm ne buyuk gunah ve ugrasss allahım yemeyen cocuk ne zor

ay evet valla sabah bir kahvaltı yaptık apartman duymuştur kaşığı elime aldığımı görünce ağlıyor çocuk ya :27:
ikizleri olanlara allah sabır versin diyorum benim pilim bitti valla 10 ayda:27::27:

off kızlar hepimiz dökülüyoryuz bu saat oldu hala aygımda çıldırmamak elde degil:53::37:

herkese iyi geceler kızlar epeyi kalabalık bu gece burası
ben kaçıyorum birazda babası salıyacakmış benim pil bitti resmen gözüm segiriyor
kafayı yemekten korkuyorum yorgunluktan sinirlerim boşaldı galiba:14::14::14:

millet nasıl giyinip süslenip bebeğiyle geziyo aklım almıyo valla bir benimki mi böyle dicem hepimiz aynıyız:26:

valla giyinip gezmek kolayda ne uyku kalıyor ne düzen demek onlar sorun etmiyor canım bir çıktım çocuk nerdeyse 12 saatir uyanık hiçde uymak istemiyor
valla ben bayılacam yorgunluktan onu sarsmadı gözlerinin altı morarmış ama o inatla uymamak için çabalıyor
dert etmiyecem diyorum eşime ama içim içimi yiyiyor :1:

Selam kizlar bende elayi daha yeni uyutabildim..oyle yorgunumki..kizlar ela artik mama icmek istemiyor.gece içmeyi hepten birakti.gunduzde zar zor iciriyorum artik..yeme desen ayri dert diş falanda yok..iyice asabim bozuk..o zaman neyi varda yemiyor icmiyor doru dürüst anlamiyorum.

Serenay canim babanın mekani cennet olsun inşallah. .arkadaşının ailesine de Rabbim sabir versin. .

kızlar berbat bi gece geciriyorum ya, cerenin dun biraz burnu akıyodu bugun arttı iyice hapsırıklar... salya sumukler...bu gece itibariylede iyice burnu tıkandı 10 dk da bi uyanıyo, cıldırcam uyumaktan umidimi kestim zaten aldım bilgisayarı kucagıma yataktan yazıyorum suan. kaınvalidem sagolsun cocugu lahana gibi giydirdi bir haftadır zaten, emzirirken hırkasını cıkarıyorum terliyo diye, cıkarmayaymısım sırtı usurmus, neymis gece yatarken kafasını saraymısım kafası usurmus! fesuphanallahhh!!! tamam iyi niyetle yapıyo kırmakda istemiyorum ama gecen bi de mutfaga girdim ne goreyim balkon kapısını acmıs sonuna kadar bu sogukta, cocukta kucagında kapının agzında hava aldırıyomus! belkide kafası terliydi o esnada kaptı iste sifayı, daha suruplarımızı bırakalı 15 gun olmustu anca toparlanıyoduk uykularımız filan duzene girdi diye seviniyodm bende. :14: tamam aylardır gormemisti ozlemis torununu ama biz gidince bu kadın bu cocukla teketek kalıcak yine, duzenlerini bozmıyım demek yerine cocuga bir haftadır kendi basına oyalanmayı unutturdu ya surekli kucagında sırtında gezdirdi, butun duzenimi altust etti ustelik bi de hasta etti sagolsun! bi de uzagız hic yardımımız dokunamıyo diye hayıflanıyo habire! bir haftadır cok yardımın dokundu kayınvalidecigim eksik olma diyemiyosun tabi... hadi hepsini gectimde hasta olması iyice sinirlerimi bozdu.. bende bazen uzulyorum yalnızım bi yardım edenim yok diye ama olmaması daha hayırlıymıs. iyiki uzakmısız onu anladım ben bu hafta...yarın sabah gidiyo bakalım napıcaz, nasıl duzen kurucaz tekrar:50:
geçmiş olsun cnm umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer
herkese iyi geceler kızlar epeyi kalabalık bu gece burası
ben kaçıyorum birazda babası salıyacakmış benim pil bitti resmen gözüm segiriyor
kafayı yemekten korkuyorum yorgunluktan sinirlerim boşaldı galiba:14::14::14:

ay bu gece herkesmi geç uyur bizimki uyuyalı 15 dkka fln oldu oyun oynayası gelmiş hatunun :), daraldım iyice babasına kaynadım sen kapııyı sert kapattın ondan uyandı diye(halı saha ya maça gittide) o saatten beri uyutmaya çalışıom dedim aslında tuvaleti gelmiş yavrumunda ondna uyanmış :) sonra babası aldı oynadı falan en sonda uyuttu :)) ama 12 den 2 ye kadar uyutmaya çalışırsan bu sinirlere nolurrrr he bide sinirlerimi aldırasımm varrrrr

serenaycım Rabbim babanın mekanını cennet eylesin inş. Arkadaşın içinde gerçekten çok zor o çocuk babasız :( Allah rahmet eylesin...

Kızlarr 9,5 aylıkken ilk dişimizi çıkardıkk :) bugün kuzenlerim bizdelerdi önüne ateş ölçer , tarak , kitap(mat. kitabı :) ) , makas birde kalem koyduk ilk ateş ölçere uzandı snra vazgeçti kaleme gitti yine vazgeçti ateş ölçeeri aldı doktormu hemşiremi olcak kızım :9: bide merak ediyoum gerçekten çıkan varmı :):44:

Son düzenleme:
günaydın kızlar iyi pazarlar
çokşükür 8 kadar uyduk bugün valla gece 5 6 kezde kalksa babamız çok yardım etti bugece dinlenmiş olarak kalktım
iyi birgün olur inşallah hepimize

gunaydın kızlar yine kabus gibi bi sabah 2kasık yedircem diye ne benim ustum bsım kaldı ne cerenin ustu bası, ne de halı.... agzında bekletip bekletip puskurtuyo ya cıldırcam, nye yemiyo bu cocuk! . nerdeyse 20 gundur boyleyiz artık sabrım tukendi ya. bisey hazırlamak istemiyorum resmen, cunku hepsi cop oluyo :50: bi de yemeyince su kabızlık surubunu veremiyorum hos onuda icirebilmek zaten ayrı terhane, surubu duzenli veremeyince kabzlıgıda duzelmiyo.hepsi zincirleme.. :14: az once de uyuttum besigine yatırırken babasının horultusuna uyandısimdide geri uyumuyo. bu horlama isi de ayrıca canımı sıkmaya basladı. degil cocugu bazen beni bile uyandırıyo. durtuyorum murtuyorum yok...

kızlar gunaydın alakasız ama bişi sorcam size:)doğum günü yaklasıyor kuzularımızın beni bi telaş sardı.neler yapcaksınız onu konussak biraz:)

dünki 12 saat vukatından sonra bugün dışarı çıkmaya korkuyorum
dışarıda güzel bir hava var şimdilik güneşli
valla çıkıp gezesim var:31::31::31::31:

bizde gece 3 te kalktık oturduk oynucakmışız:31:
gündüz oynamaz gece oynar bizimki:25:
sabahta 7 de uyandık hemde ne uyanmak çığlık atarak oooof offf:31::31:

:nazar::emir_bebek:kızlar ahsen iki küçük adım attı desteksiz sonra devrildi ama çok sevindim hiç beklemiyorduk :emir_bebek::nazar:
zorgünler başlıyor galiba :31:

kızlar gunaydın alakasız ama bişi sorcam size:)doğum günü yaklasıyor kuzularımızın beni bi telaş sardı.neler yapcaksınız onu konussak biraz:)

bende bunu soracaktım geçmişi bi okuyayım dedim sizin sorunuzu gördüm.beni de bi telaş sardı neler yapmayı düşünüyorsunuz.netten bakıyorum ama.1 yaş süüslerine davetiyelere falan bilmiyorum???

bende bunu soracaktım geçmişi bi okuyayım dedim sizin sorunuzu gördüm.beni de bi telaş sardı neler yapmayı düşünüyorsunuz.netten bakıyorum ama.1 yaş süüslerine davetiyelere falan bilmiyorum???

şimdilik düşünmedim ama o güne özel küçük şekerler yaptırmak istiyorum şöyle üzerinde 1 yazan filan hatıra kalsın diye
öyle büyük bir kutlama yapmam sanki ama teyzeleri anneanesi olur heralde kalabalık yapamam o dönem taşınmayı planlıyoruz çünkü:34:

Kizlar Merhaba bende bitik durumdayim.elayi uyutunca yazmıştım buraya sonra 3de uyandi ve inanirmisiniz sabah 6 da uyuttum..yemiyor icmiyor. .disten once boyleoldumu sizede. Acaba diş mi gelecek. .Kızlar bide elanin gozkapakları kipkirmizi ve sis gibi.sali göze goturcem bakalım. .dert bir degilki..yinede şükür halimize..

Ahsen canim maşallah kızına. .darısı bize olsun..

Back
X