• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Günaydın arkadaşalrr
bende nisan annesiyim topiğin eskilerindenim
ve şuan 5 haftalık hamileyim ne yapıcam bilmiyorum
hamile olanlar vardı ne yapıyorlar ay ne dicemi bile
bilmiyorum %50 %50 aldırmayı bile düşünüyorum

Canım tabii ki de doğur, hayırlı olsun. Hem sen bakamam dersen Allah'ın yasakladığı bir şeyi yapmış olursun ki Allah bizi korumazsa çok daha büyük sıkıntılar gelirse görürüz günümüzü Allah'a sığın şükret. Hem bebeklerimizi bir yaşına geldi zaten o doğuncaya iki yaşına yaklaşır kıskançlığı bile bilmez kötü etkilenmemiş olur beraber büyür ve birbirlerine sahip çıkarlar beraber okula gider sokakta oynarlar bu devirde birbirlerini Allah'ın izniyle korurlar. Bu arada sağlık problemin olmadıkça doktor kontrolünde hamileyken bebğini de sütten kesme hamileyken de iyi beslendikçe emzirilebiliyormuş. Hayırlı olsun.

kızlar kızlarr:3:

biz de bugün 1 yaş aşılarımızı olduk 3 tane bacaktan yavrum emekleyemiyor acıyor herhalde..ateş falan çıkmadı ama durgun biraz..
çok şükür herşey yolunda, 1 dahaki kontrol 15 aylık.. bizim doktor her gittiğimde sorar pütürlü yiyormu diye yemiyor dedim, pilav dolma köfte balık yiyor ama sebze yemeğini yemiyor kusuyor dedim "blendır çocuk hastalığı" yolunda ilerliyorsunuz dedi öyle denirmiş pütür yemeyen çocuklara:1:, mutlaka alıştırmalısın dedi..bakalım nasıl olcak.. bir de d-flor damlası verdi..sormayı da unuttum kullanan varmı d vitamini bunun içinde var.. d vit kullanmayacağız artık galiba..bizden haberler böyle..

doktorum bize flor damlası vermedi,ayrıntılı tahlil yaptı,her şey normal dedi,gerek görmedi mi acaba? :44: neye yarıyomuş flor damlası peki?

:1::1::1: Sabah sabah güldürdün beni hayal ettimde gerçekten komik tir kuzuu sizinki bizim dişlerden daha tuhafmış..

Geçmiş olsun canım aşılar hafif dedi bize ebe ateş yapmıyormuş bizdede hiç bir problem olmamıştı.. D 3 vermedi dr son gittiğimizde 3 aya yakın oldu supradın diye bir vitamin verdi ama ben sordum da verdi kullanmadım çöpe attım..

Geçmiş olsun canım bizimkileri bacaktan yaptılar hiçbir fikrim yok bişey olacağını sanmam.. Sizin bugün kontrol vardı umarım iyi haberler alırsınız can ım haberi 4 gözle bekliyorum..

valla ben de doktora sordum niye öyle çıkıyo diye de olabilirmiş,farklı sırada çıkabilirlermiş

canım gözün aydın bence,sakın aldırmayı düşünme,hem çok büyük günah cana kıymak,belki ilk 1-2 yıl çok zor gelir ama inan ki beraber büyür giderler,bana arkadaşlarım bile diyo şimdi 2. yi de yap nasılsa birine kalkıyosun geceleri ikisi birden büyür diyolar,çalışmıyo olsam bi de emzirmiyo olsam düşünürdüm inan,ben de 3 yaşından sonra düşünüyorum 2. yi bakalım,bir de çekeceğin sıkıntının mükafatı büyük,ya bu sıkıntıyı zor bir hastalıktan çeksen,buna bile şükretmek gerek,sağlıkla kucağına alırsın inşallah,kaç aylık hamilesin?

Canım tabii ki de doğur, hayırlı olsun. Hem sen bakamam dersen Allah'ın yasakladığı bir şeyi yapmış olursun ki Allah bizi korumazsa çok daha büyük sıkıntılar gelirse görürüz günümüzü Allah'a sığın şükret. Hem bebeklerimizi bir yaşına geldi zaten o doğuncaya iki yaşına yaklaşır kıskançlığı bile bilmez kötü etkilenmemiş olur beraber büyür ve birbirlerine sahip çıkarlar beraber okula gider sokakta oynarlar bu devirde birbirlerini Allah'ın izniyle korurlar. Bu arada sağlık problemin olmadıkça doktor kontrolünde hamileyken bebğini de sütten kesme hamileyken de iyi beslendikçe emzirilebiliyormuş. Hayırlı olsun.

arkadaşım da ilk bebeği 18 aylıkken 2. ye hamile kalmış,sütü acılaşmış,bebeği emmemiş,sütün tadı değişirmiş,sanırım vücut diğer bebeği beslemek için anne sütünün kimyasını değiştiriyormuş,oğlu emmek istemiş ama her emdiğinde ciyak ciyak ağlıyodu,ben de neden diyodum meğer hamileymişim demişti arkadaş,her hamilede olur mu bilmem ama

canımya ben kopyalayamadım herşeyi ayarladım kopyalanmadı neden anlamadım:50:

çok zor kopyalanıyorya bende kılo çizelgesını zor kopyaladım hepsını kopylaya çizelgeye yapıştırınce htp li kısımdan pngye kadar olan yer kalsın birde öyle dene bakalım

canım gözün aydın bence,sakın aldırmayı düşünme,hem çok büyük günah cana kıymak,belki ilk 1-2 yıl çok zor gelir ama inan ki beraber büyür giderler,bana arkadaşlarım bile diyo şimdi 2. yi de yap nasılsa birine kalkıyosun geceleri ikisi birden büyür diyolar,çalışmıyo olsam bi de emzirmiyo olsam düşünürdüm inan,ben de 3 yaşından sonra düşünüyorum 2. yi bakalım,bir de çekeceğin sıkıntının mükafatı büyük,ya bu sıkıntıyı zor bir hastalıktan çeksen,buna bile şükretmek gerek,sağlıkla kucağına alırsın inşallah,kaç aylık hamilesin?

arkadaşım da ilk bebeği 18 aylıkken 2. ye hamile kalmış,sütü acılaşmış,bebeği emmemiş,sütün tadı değişirmiş,sanırım vücut diğer bebeği beslemek için anne sütünün kimyasını değiştiriyormuş,oğlu emmek istemiş ama her emdiğinde ciyak ciyak ağlıyodu,ben de neden diyodum meğer hamileymişim demişti arkadaş,her hamilede olur mu bilmem ama

Teşekkürler arkadaşlar bir sorun olmazsa doğacak bebeğim
doktorumu aradım kızım için sorun olmadığını ama emdikçe
rahim kasları kasıldığından düşük tehlikesi olabileceğini
söyledi ben sadece gece emziriyorum kzıımı onada yeni
başladım içime doğdu sanki tam odasınıda ayırmıştım
rahat edicem derken neyse hayırlısı artık eşim meğer dünden
razıymış çok sevindi hakkımızda hayırlısı artık
bide cinsiyetler farklıyken çocuk etkilenirmiş migi senn arkadaşınn
farklı mı oldu cinsiyetleri zeynep etkilenmedi benm yine kızım
olacak test yaptığımdada içime doğdu dedim kız olacak diye

Merhaba kizlar..biliyosunuz bugun elanin kontrol vardi. .delik hala kapanmamis ama kuculme var..4yasina kadar gecer defi.gecmesede sikinti olmaz dedi.ama akcigere giden damardan biriside dardi o duzelmis cok sukur. .hakkimizda hayirlisi..simdide ela hasta oldu..asilardanmi oldu bilmiyorum..yarin olmszsa burda goturcem bide..
Kizlar d vitaminini sormayi unuttum.siz kestinizmi..

Merhaba kizlar..biliyosunuz bugun elanin kontrol vardi. .delik hala kapanmamis ama kuculme var..4yasina kadar gecer defi.gecmesede sikinti olmaz dedi.ama akcigere giden damardan biriside dardi o duzelmis cok sukur. .hakkimizda hayirlisi..simdide ela hasta oldu..asilardanmi oldu bilmiyorum..yarin olmszsa burda goturcem bide..

geçmiş olsun canım inşallah zamanla düzelir
bugün bizde aşı olduk 2 koldan 1 de bacaktan yaptı hemşire acaba doğuda koldanmı vuruyorlar sormakta aklıma gelmedi kol bacak farkedermi diye
suçiçeği aşısı agır gelebilir ateş döküntü olursa hemen bize bildirin dedi şimdilik iyi gibi sürekli ateş konturolü yapıyorum biraz huzursuzluğu var ama oda dişten galiba üst dişi kabarmış

merhaba kızlar
dun aksam ablamla konustum sana bi surprizim var dedi, ayarlamıs, biletleri almıs yarın sabah kahvaltıya bende, aslında soylemicekmis ama dayanamamıs, iyiki de soylemis oyle pat diye kapıda onları gorunce sevincten kalp krizi gecirebilirdim :1: kucuk yegenimle geliyo buyugunu babanneye bırakcakmıs okulundan dolayı... bende gaza geldim evim de berbat durumdaydı sildim supurdum, lavabolar, klozetler, toz aldım, camasır astım kaldırdım, cerene balık-tahana pisirdim o arada bizede bi tencere yemek koydum, dus aldım he arada da cereni bi saat gezdirmeye cıkardım o arada market alısverisimi de yaptım. amma da is gormusum be say say bitmedi :) simdide cereni uyuttum ve totom ancak yer gordu :9: pelte gibi olmusum yalnız, elimi kaldırmaya hlaim kalmamıs sanki, ama bi de kek yapıcam simdi oyy oyyy. neyse olsun bu yorgunluga deger ablam geliyo yegenim geliyooo :32: 3 aydır gormuyorum cok ozlediiim,cerende cok mutlu olcak, cocugumda yalnızlktan cok sıkıldı..bu arada cerenin atesi 36lara dondu,hersey yolunda ve bizimde 5. ve 6. disler geliyo kabarmıslar. neyse kızlar ben gideyim kekimi yapayım ne yapcagıma da daha krar vermedim ama....:53: herkesee iyi gecelerr..

İnşallah büyüdükçe delik kapanır canım, geçmiş olsun bazı aşılar hastalanmaya neden olabiliyor diye duymuştum biz henüz aşı olmadık 15 gün sonra yapılacağız inşallah d vitaminini biz kullanıyoruz bakalım 1 yaş kontrolünde doktor ne diyecek eminim ben de aşı telaşından unuturum ne zaman doktora gitsek unutuyorum sormak istedklerimi

Hayırlısı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, benim bebeğim az uyuyan ve gece çok uyanan bir bebek olmasaydı ben de birkaç ay sonra düşünürdüm ama uyku düzenimiz kötü 1 yıldır 2 saatten fazla deliksiz uyku uyumuyorum ve ailemden uzakta yaşadığım için düşünmem zor ama bir kızım olsun çok isterdim hepimiz için hayırlısı olsun ama ne kadar zorlansam da bebeği aldırmak yerine doğurmayı tercih ederdim sanırım.

merhaba kızlar
dun aksam ablamla konustum sana bi surprizim var dedi, ayarlamıs, biletleri almıs yarın sabah kahvaltıya bende, aslında soylemicekmis ama dayanamamıs, iyiki de soylemis oyle pat diye kapıda onları gorunce sevincten kalp krizi gecirebilirdim :1: kucuk yegenimle geliyo buyugunu babanneye bırakcakmıs okulundan dolayı... bende gaza geldim evim de berbat durumdaydı sildim supurdum, lavabolar, klozetler, toz aldım, camasır astım kaldırdım, cerene balık-tahana pisirdim o arada bizede bi tencere yemek koydum, dus aldım he arada da cereni bi saat gezdirmeye cıkardım o arada market alısverisimi de yaptım. amma da is gormusum be say say bitmedi :) simdide cereni uyuttum ve totom ancak yer gordu :9: pelte gibi olmusum yalnız, elimi kaldırmaya hlaim kalmamıs sanki, ama bi de kek yapıcam simdi oyy oyyy. neyse olsun bu yorgunluga deger ablam geliyo yegenim geliyooo :32: 3 aydır gormuyorum cok ozlediiim,cerende cok mutlu olcak, cocugumda yalnızlktan cok sıkıldı..bu arada cerenin atesi 36lara dondu,hersey yolunda ve bizimde 5. ve 6. disler geliyo kabarmıslar. neyse kızlar ben gideyim kekimi yapayım ne yapcagıma da daha krar vermedim ama....:53: herkesee iyi gecelerr..
Gözün aydın canım, moral yerine gelince nasıl da hamarat olmuşsun valla iyi hepsini yetiştirebilmişsin, ben günlük temizlik ve yemeği zor yetiştiriyorum zor yiyen zor uyuyan bir çocuğum olunca ancak onları yetiştirebiliyorum hı bir de bizim ki uyurken çıt ses yapamıyorum zaten bugünlerde 30-40 dk uyur oldu uykuya dalması da 1 saati buluyor yeterki o biraz dinlensin huysuz olmasın diye öyle sessizce bekliyorum. Size iyi eğlenceler dilerim, iyi geceler

Arada bize yaz bilgilendir cinsiyeti ne gebelik nasıl gidiyor umarım bebişini sorunsuz bir şekilde dünyaya getirirsin.

Canım gözün aydın çok şükür gelişme var umarımki tamamen kapanır, aşılardan olduğunu sanmam canımm geçmiş olsun. Biz 10. ayda kestik dr söyledi.

geçmiş olsun canım inşallah zamanla düzelir
bugün bizde aşı olduk 2 koldan 1 de bacaktan yaptı hemşire acaba doğuda koldanmı vuruyorlar sormakta aklıma gelmedi kol bacak farkedermi diye
suçiçeği aşısı agır gelebilir ateş döküntü olursa hemen bize bildirin dedi şimdilik iyi gibi sürekli ateş konturolü yapıyorum biraz huzursuzluğu var ama oda dişten galiba üst dişi kabarmış

Geçmiş olsun bize 2 bacaktan 1 koldan yaptılar ya bunların bir dediği diğerini tutmuyor ebe bize bu aşılar ağır değil ateş yapmaz hemen iyileşir dedi böylede oldu.

merhaba kızlar

Gözün aydın canım allah kavuştursun ablan sana motorları taktırmış :9: :9: :9: ellerine sağlık...

Nasılsınız hatunlarr...

Duru yine sabahın köründe hortladı beni bir güzel yoğurdu ısırdımı, öptümü, dövdümü anlamadım :9: :9: . Ya kızlar biz bu veletlerle nasıl başedeceğiz bilemiyorum 1 saat oynadıktan sonra uykusu geldi ayağımda salladım üstünü örttüm baktım bu ann, gullii, ağuuu, dığğıll dığıll, diye sesler çıkarıyor çıldırdı meğersem benim yorganımla örtünmek istiyormuş hanım oda ağır kandıramadım neyse onunla örttüm baktım bu elini arkaya atıp çığlık atıyor nerdeyse tokadı basacaktım kıyamadım mmeeeğeerseeemmmmmm annem sallarken yastığı yanaklarına değiriyor yüzü gömülüyor yaa onu istiyormuş :47: :47: :47: :47: gülsemmi sinirlensemmi parmağında oynatıyor bizi falliikk..

Bizde bu hafta annemlere taşınıyor ::((((( Duru için çok üzülüyorum orda hiç çocuk yok kuzenlerine alışkın tek kalacak çocuğum yaşlılarla...

Nasılsınız hatunlarr...

Duru yine sabahın köründe hortladı beni bir güzel yoğurdu ısırdımı, öptümü, dövdümü anlamadım :9: :9: . Ya kızlar biz bu veletlerle nasıl başedeceğiz bilemiyorum 1 saat oynadıktan sonra uykusu geldi ayağımda salladım üstünü örttüm baktım bu ann, gullii, ağuuu, dığğıll dığıll, diye sesler çıkarıyor çıldırdı meğersem benim yorganımla örtünmek istiyormuş hanım oda ağır kandıramadım neyse onunla örttüm baktım bu elini arkaya atıp çığlık atıyor nerdeyse tokadı basacaktım kıyamadım mmeeeğeerseeemmmmmm annem sallarken yastığı yanaklarına değiriyor yüzü gömülüyor yaa onu istiyormuş :47: :47: :47: :47: gülsemmi sinirlensemmi parmağında oynatıyor bizi falliikk..

Bizde bu hafta annemlere taşınıyor ::((((( Duru için çok üzülüyorum orda hiç çocuk yok kuzenlerine alışkın tek kalacak çocuğum yaşlılarla...
Günaydın canım, şimdiden istediklerini yaptırıyorlar yapmazsak ya çığlığı ya ağıdı basıyorlar maşallah bu enerjiyi nerede buluyorlar anlamıyorum neredeyse çınarla ayın saatlerde yatıp kalkıyorum ama ben yorgunluktan ölürken o oyun derdinde şimdi babası evde diye yatak odasına götürdüğüm gibi ağıdı basıyor uyumak istemiyor inşallah o işe başlayınca çınarın uykuları düzelir

günaydın kızlar güzel güneşli bir havada uyanmak ne güzel
kızlar bizim ve şevvalin yatak odası geldi bugün gidip bakmak için sabırsızlanıyorum ama
dış kapının anahtarı yok :37:çat diye çatlıyacam meraktan :17:

kızlar bizim ve şevvalin yatak odası geldi bugün gidip bakmak için sabırsızlanıyorum ama
Evet hava çok güzel mayısın 10 una kadar yağış yokmuş inşallah artık yağış olmaz en azından daha rahat dışarı çıkıyoruz, yatak odalarınız hayırlı olsun canım güle güle kullanın yaptırdınız mı hazır mı aldınız

Evet hava çok güzel mayısın 10 una kadar yağış yokmuş inşallah artık yağış olmaz en azından daha rahat dışarı çıkıyoruz, yatak odalarınız hayırlı olsun canım güle güle kullanın yaptırdınız mı hazır mı aldınız

inşallah canım bizde çocuklarda bunaldı çıkıp gezmek istiyor ahsende eve gelince hemen başlıyor ağlamaya

hazır aldık canım nasıl oldu merak ediyorum sabah erkenden kuruldu ahsen uyuyordu sonrada kahvaltısı bizim işler bittiğinde onlarında bitmiş inşaatın dış kapısının anahtarı bende yok çok merak ettim

Son düzenleme:
Günaydın canım, şimdiden istediklerini yaptırıyorlar yapmazsak ya çığlığı ya ağıdı basıyorlar maşallah bu enerjiyi nerede buluyorlar anlamıyorum neredeyse çınarla ayın saatlerde yatıp kalkıyorum ama ben yorgunluktan ölürken o oyun derdinde şimdi babası evde diye yatak odasına götürdüğüm gibi ağıdı basıyor uyumak istemiyor inşallah o işe başlayınca çınarın uykuları düzelir

Hiç sorma canım yaaa çığlık atmakla kalsa duru kendini yerden yere atıyor başı kaç defa duvara geldi ayakta dururken atıveriyor kendini yere kaskatı kesiliyor cadııı cadııı işteee. Umarım düzelir canımmmm..

Hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanmayı nasip etsin .. Darısı bana ve tümm evi olmayanlara inşallahhhhh ::))))

Back
X