merhaba kızlar
dun aksam ablamla konustum sana bi surprizim var dedi, ayarlamıs, biletleri almıs yarın sabah kahvaltıya bende, aslında soylemicekmis ama dayanamamıs, iyiki de soylemis oyle pat diye kapıda onları gorunce sevincten kalp krizi gecirebilirdim

kucuk yegenimle geliyo buyugunu babanneye bırakcakmıs okulundan dolayı... bende gaza geldim evim de berbat durumdaydı sildim supurdum, lavabolar, klozetler, toz aldım, camasır astım kaldırdım, cerene balık-tahana pisirdim o arada bizede bi tencere yemek koydum, dus aldım he arada da cereni bi saat gezdirmeye cıkardım o arada market alısverisimi de yaptım. amma da is gormusum be say say bitmedi :) simdide cereni uyuttum ve totom ancak yer gordu

pelte gibi olmusum yalnız, elimi kaldırmaya hlaim kalmamıs sanki, ama bi de kek yapıcam simdi oyy oyyy. neyse olsun bu yorgunluga deger ablam geliyo yegenim geliyooo

3 aydır gormuyorum cok ozlediiim,cerende cok mutlu olcak, cocugumda yalnızlktan cok sıkıldı..bu arada cerenin atesi 36lara dondu,hersey yolunda ve bizimde 5. ve 6. disler geliyo kabarmıslar. neyse kızlar ben gideyim kekimi yapayım ne yapcagıma da daha krar vermedim ama....

herkesee iyi gecelerr..