seni anlayabiliyorum canım benim kız akşama kadar yanında olmama rağmen böyle çalıştığım zaman iki kat fazla yapacak..ela da bence bu şekilde senden intikam alıyor..maalesef çalışan annelerin çocukları genelde böyle davranıyor..bırakıldıkları için anneye eziyet ediyorlar..ben geçen ay cemreyi ilk defa 6 saat kadar kardeşime bıraktım eve geldiğimde yüzüme bile bakmadı seslaniyorum çağırıyorum kafasını çeviriyor resmen trip attı..bende artık gideyim kızım bana gelmiyor bay bay dedim koşarak geldi bir sarıldı yavrum yaa offff acaba bebekken bıraksaydık daha mı iyiydi![]()
Canım ben oğlumu şimdiye kadar kimseye bırakmadım hatta hee uyandığında bile ben kaldırırım ama bazen uyumadığı günlerde ona elimde olmadan sert davranıp bağırıyorum malesef ayda yılda değil uyku vakti sürekli problem çıkarıyor gecede 8 defa uyanıyor emzirdiğim halde yatağa koyunca çıldırıyor artık sinirlerim bozuldu sürekli dişlerimi sıkıyorum bazen onu incitmekten korkuyorum bir yandan uykusuzum bir yandandan boyun fıtığı şimdidd göğüs uçlarım yara oldu çok üstüns düştüm oğlumun o da bana yapmadığı kadar eziyet ediyor canı sağolsun. Ama dört gözle bekliyorum ne zaman bana anne deyip sarılacak sevgime karşılık verecek