iyi atlatmışsın canım bende bel agrısı degilde baş dönmesi çok oluyor zaten sersem gibiyim birde koşturunca en son bayılacam sandım benimde son arkadaşları kaldı almam gerken ama hiç içimden gelmiyor
sende git canım olmadı seneye alırsın bizde arkadaşlarına gecen sene gitmiştik bu senede biz alalım dedik ama ahsende diş çıkartıyor bizim azı degil daha 5. dişimiz hiç bukadar huzursuz olmamıştı sıcaklardan heralde
karnı sırtına yapışmış sanki iştah kökten gitti birde onun sitresi ben iyice bunaldım bugünde büyük görümcem yemege çagırdı başım öyle agrıyorki şevvalinde kursu bitti illa bayramlık alalım diye tuturdu uf ne yapsam nerelere gitsem şaşırdım![]()
olmadı dediğin gibi seneye alırım artık napiim ya olmuyo mirayla bugünde adet oldum iyiki dün olmamıştım çok kanım ağrıyovalla bende senin gibiyim kızları okuyunca
benimde takıntım evden deterjan kokusu gelicek yoksa temiz olmamış gibi gelir
sirke bende deniye bilirim şu anda parlatıcı gözü dolu bitsin bir deniyeyim hiç degilse en son suda kulanıyor parlatıcıyı onu almamış oluruz
tuzda iyotlu tuz diye ne bileyim hep ondan kulanıyoruz annem kaya tuzu kulanıyor diye gitigimde bundan niye kullanıyorsun diye başının etini yerim iyotlu daha iyi diye![]()

sende git canım görümcene yemek telaşen olmaz en azından
bayramlık almaya bizde çıkıcaz inşallah ama oruçluyken gezilmiyor iftardan sonrada zaman kısa mirayın uykusu geliyor bayramın ilk günü memlekette olucaz kısmetse mecbur çıkıp alcaz bişeyler artık