öncelikle merhabalar. pek yazamıyorum ama elimden geldiğince takipte olmaya çalışıyorum. öncelikle tüm bebeişlere allahtan şifa diliyorum. benim kızım da 2 hafta önce ateşlendi dr a götürdüm boğazı hafif kızarık dedi peditus içir günde 3 kere dedi ama mümkün değil içiremedim. neyse sonra kendiliğinden geçti ama bu sürede aşırı iştahsızlık yaşadık ve 11.8 kg iken 10.8kg ya düştü. şimdi hastalığı atlattı ama iştahı hala yok. keyfi yerinde diye fazla takılmamaya çalışıyorum. özellikle kızlarda idrar vermek tam bir eziyet. benim kız da bir kere mantar oldu bir iki kere de dr kontrol için istedi. ilk başlarda biz de kaç tane poşeti ziyan ettik yaz sıcağında o poşetle pişik bile oldu ama idrar vermeyi beceremedik. şimdi şöyle yapıyoruz, idrar poşeti yerine 2 tane normal bizlere verilen bardak şeklindeki kaplardan istiyorum. evde uykudan uyanır uyanmaz çiş pozsyonuna getiriyorum kucağımda, annem de bardağı altına tutuyo, uykudan uyandığı için kolay yapıyo genelde ama yapmamakta ısrar ederse bir leğene su koyup bardakla aktarıyoruz su sesi işimizi kolaylaştırıyor. yapınca da hemen kapağını kapatıp götürüyoruz.