2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ah o buzdolabı... içini bi döküp saçsa rahatlıcak ama:1: kapağını açmaya gelmiyo,dibinde bitiveriyo,neymiş içindekileri tek tek yere indircekmiş,ben kapağını kapatınca nasıl sinirleniyo anlatamam,karıştırdığı bi iki çekmece var bizde,içinde kıyafet olanlar artık ilgisini çekmiyo ama mutfaktaki üst çekmeceler hedefte bizde,bıçakların hepsini en üste topladım boyu yetmiyo diye,4 çekmece var 2.çekmeceye de el atıyo artık,biraz daha boyu uzarsa çatal kaşıkların olduğu çekmece de inecek yere,bıçak ve çatalları napıcam bilmiyorum :53:
sizinkiler geçtimi bilmiyorum ama bizimki hala herşeyi ağzına almaya bayılıyor dişleri çok kaşınıyor yavrumun dolabı açında tabi öncelik herşeyi yer atma ama ağzına almada çok var
günaydın
size bişey sormak istiorum
artık biz sabahları bulamacı bıraktık nerdeyse 1 ayı gecti
yarım domatesi rendeleyip pişiriyorum içine yumurta kırıp kaşıkla yediriyorum elinde bir parça ekmek veriyorum ahsen onu ısırmaya çalışırken ben bitaraftan veriyorum
ekmeklede versem 2 3 lokmadan sonra yutmadıgı için böyle bir çözüm buldum
ama peynir zeytin recel bal kesinlikle yemiyor
verdigimdede hemen ööö yapıyor bende korkumdan kusmasın diye zorlamıyorum
sizce bulamaçmı yapsam çünkü ahsen sütte içmiyor dün kek yapmıştım sabah
1 fincan süt aldım birde keki yedireyim dedim yok keki yedi ama süt 2 yudum zorla verdim pipetlede içmiyor
hazır limonata yada meyva suyu olsa içiyor
yetiri kadar besleniyormu bilmiyorum kilo alımıda 1 yaşından beri durdu
cnm makarna türü şey yiyormu peyniri ona atsan sütede cici bebe yada kuzenimde duymuştum almayı unutuyorum keçi boynuzunun tozu var aktarda satılıyor süte katınca aynı nesguik gibi oluyo hem faydalı keçi boynuzu sonuçta hem seviyolar biz bile içebiliriz :)

bende bişey sorayım annem domatesli kırmızı biberli patlıcanlı havuçlu ve sarımsaklı salça yapar ben sabahları pişirmeden ekmeği bandırarak elife veriyorum severek yiyor onu yerken yanında yumurtasını peynirini flnda yiyor ama geçen gn kakasını yapmış nasılsa işten güçten farketmemişiz çocuk kıpkırmızı olmuş
pişik olmuş kakanın olduğu yerler eşim salça yapmıştır verme salçadan dedi sizce zararı olurmu?

Canım ne desem bilemedimki ama bu bulamaç olayınıda daha çok uzatırsan ilerleyen zamanlarda tek tek yemesi daha zor olmazmı bir gün ondan bir gün diğerinden versen olmazmı acaba..

Haklısın canım zaten hep onu düşünüyorum yabancı birine bıraktığımı hayal etmek bile istemiyorum duru gerçekten arsız yabancı biri baksa kesin döver diye düşünüyorum. Ve eltimden allah razı olsun günde 3 çeşit kıyafet değiştirir çünkü sürekli eline bişeyler verir söylemesede lekelerden anlıyorum :)) :((. Canım bu arada sen bakıcıya ne kadar ücret ödüyorsun...

Hiç sorma duru tam gaz devam sürekli karıştıracak bi yerler arar heleeeee çekmeceler favorimiz ne kadar kızsamda laf anlamıyor..

Duru arkamdan çok ağlamazdı hatta sizlere şikayet ederdim beni umursamıyor diye ama son 2 aydır ne olduysa oldu da bu daha kötüymüş, bence haklısın yüz yüze vedalaşınca daha kötü oluyor dün anlık olarak göz göze geldik o yüz ifadesini anlatamam bütün gün aklımdan çıkmadı.... Bence en iyisi kaçarak gitmek onuda yapamıyorumki hemen arkamdan geliyor...

Canim ben 500 veriyorum.haftasonunda birakirsam onuda ekliyorum.zam yapmak isterdim ama ev falan cok masraf oldu bilmiyorum ne der kadin.sen kac veriyosun? Herkes bingol kosullarina gore pahali diyor biz hic para konusmuyoruz ben veriyom oda bisey demiyor simdilik

Canim ben 500 veriyorum.haftasonunda birakirsam onuda ekliyorum.zam yapmak isterdim ama ev falan cok masraf oldu bilmiyorum ne der kadin.sen kac veriyosun? Herkes bingol kosullarina gore pahali diyor biz hic para konusmuyoruz ben veriyom oda bisey demiyor simdilik

:17: :17: :17: Canım ben az veriyorum ama hiç rahat değilim, eltim baktığından beri eşim işsiz geç götürüyordu günde 2 3 saat eşim ilgileniyordu birde kaynanam sağolsun oda yardımcı oluyor haftada 50 tl para değil ama ne yapalım borcumuzun çok olduğunu biliyor allah razı olsun ondan bişey demiyor. Gerçi eşimde ayıptır söylemesi oraya gittiği zaman eli boş gitmez para olmasada başka yoldan karşılıyor sayılır ama dediğim gibi inan diken üstündeyim...

$28092013542.webp$04082013064.webp$26072013011.webp$12082013203.webp

Bu yaz hiç resim yüklemedim ekleyim de teyzeleri görsün kuzumu...

Barbunyaları dağıtırken sevinçten çıldırdı kudurukk ::)))

Son düzenleme:
demoş gençkız olmuş duru maşallah mayosuna bayıldım hele saçlar allah nazarlardan saklasın

eyidas demoş melisella
kızlar bende yutuyorken geri bulamaca dönmek istemiyorum ama dengeli beslenmiyor diye içim içimi yiyiyor
meyvalarına labne ve badem katıyorum muhakkak ama kahvaltı biraz eksik tüm gün uğraştım 30 cc sütü zorla içti bunada şükür yavaş yavaş çoğalır inşallah

:17: :17: :17: Canım ben az veriyorum ama hiç rahat değilim, eltim baktığından beri eşim işsiz geç götürüyordu günde 2 3 saat eşim ilgileniyordu birde kaynanam sağolsun oda yardımcı oluyor haftada 50 tl para değil ama ne yapalım borcumuzun çok olduğunu biliyor allah razı olsun ondan bişey demiyor. Gerçi eşimde ayıptır söylemesi oraya gittiği zaman eli boş gitmez para olmasada başka yoldan karşılıyor sayılır ama dediğim gibi inan diken üstündeyim...

Eki Görüntüle 819745 Eki Görüntüle 819743 Eki Görüntüle 819744 Eki Görüntüle 819746

Bu yaz hiç resim yüklemedim ekleyim de teyzeleri görsün kuzumu...

Barbunyaları dağıtırken sevinçten çıldırdı kudurukk ::)))

Canim oda senden raziysa bence sorun yok..yeterki iyi bakilsinlar..
Duruya masallahh kocaman olmus ya..bende eklemek istiyorum ya :)))

demoş gençkız olmuş duru maşallah mayosuna bayıldım hele saçlar allah nazarlardan saklasın

eyidas demoş melisella
kızlar bende yutuyorken geri bulamaca dönmek istemiyorum ama dengeli beslenmiyor diye içim içimi yiyiyor
meyvalarına labne ve badem katıyorum muhakkak ama kahvaltı biraz eksik tüm gün uğraştım 30 cc sütü zorla içti bunada şükür yavaş yavaş çoğalır inşallah

merhaba bende nisn annesiyim yazmasamda sürekli takip ediyorum :3: süt bende içiremiyorum emdiğindenmidir nedir süt içirmeyi başarabilirsen nasıl yaptığını yazarmısın lütfen belki benim oğlumdada işe yarar

kızlar havalar nasıl sizin oralarda ayy oturduğum yerde üşüyorum ben kalkıp hareket etmek lazım sanırsam :) elifte uyuyor geçen kış onumu giydirsek bunumu giydirsek diyorduk şimdi tecrübelendikmi dersiniz :)

merhaba kızlar 15 gundur giremedim ben gene annemlerin yazlıga gittim geldim hava buz oldu. ceren hastalandı salya sumuk karıstı birbirine biraz oksuruk de var ama kac gundur bugun biraz daha iyi burun akıntısı azaldı cok sukur. bu arada ablam bi aparat onerdi burun tıkanıklıgı icin belki biliyosunuzdur siz de ama ben genede onereyim harika bisey burunda ne varsa cekiyo, bu kıs eminim epey kullanırız onu. onun dısında ceren bana cok duskunlesti arada hafta sonları bi kac saat esime bırakıp ben de carsıya iniyodum biraz geziyodum ama simdi beni goremeyince yıkıyo ortalıgı calısan annelerin dertlerini simdi cok daha iyi anlıyorum onu anne diye aglarken bırakıp gitmeyi dusunemiyorum bile. neyse mesajımı da yazdırmıyo zaten aglıyo dibimde, simdilik bu kadar :)

kızlar havalar nasıl sizin oralarda ayy oturduğum yerde üşüyorum ben kalkıp hareket etmek lazım sanırsam :) elifte uyuyor geçen kış onumu giydirsek bunumu giydirsek diyorduk şimdi tecrübelendikmi dersiniz :)

Canım burası ( MERSİN) sabah ve akşamları bayağı serin oluyor ama gündüz normall bu sene kış erken gelecek sanırım :((

merhaba kızlar 15 gundur giremedim ben gene annemlerin yazlıga gittim geldim hava buz oldu. ceren hastalandı salya sumuk karıstı birbirine biraz oksuruk de var ama kac gundur bugun biraz daha iyi burun akıntısı azaldı cok sukur. bu arada ablam bi aparat onerdi burun tıkanıklıgı icin belki biliyosunuzdur siz de ama ben genede onereyim harika bisey burunda ne varsa cekiyo, bu kıs eminim epey kullanırız onu. onun dısında ceren bana cok duskunlesti arada hafta sonları bi kac saat esime bırakıp ben de carsıya iniyodum biraz geziyodum ama simdi beni goremeyince yıkıyo ortalıgı calısan annelerin dertlerini simdi cok daha iyi anlıyorum onu anne diye aglarken bırakıp gitmeyi dusunemiyorum bile. neyse mesajımı da yazdırmıyo zaten aglıyo dibimde, simdilik bu kadar :)

Geçmiş olsun canım allah şifa versin.. Evet sen birde bana sor yakana yapışmışken nasıl ittire ittire bırakıp gidiyorsun diye :((

geçmiş olsun cnm cerene, ay hakikaten bırakıp gitmek gerçekten zordur eminim
Canım burası ( MERSİN) sabah ve akşamları bayağı serin oluyor ama gündüz normall bu sene kış erken gelecek sanırım :((

Geçmiş olsun canım allah şifa versin.. Evet sen birde bana sor yakana yapışmışken nasıl ittire ittire bırakıp gidiyorsun diye :((

buraya göre tabi daha sıcaktır gerçekten erken geldi valla daha dün hadi yaz gelsinde gezelim fln diyoduk :)

herkes soguklardan muzdarip :50: bende 3 gecedir kombiyi acıyorum cunku ceren surekli ustunu acıyo uyku tulumu almam lazım ama daha bakmadım kıs aniden bastırdı. su soguklar geleli tabi evde yelek giydirmeye basladım cerene ama istisnasız her giydirmemde cocuk atttaa diye seviniyo :) cok alıstı bu yaz dısarıya napıcaz bilmem. ama ben iki gundur cereni kalınca giydirip cıkıyorum bi markete gidip dolasıyoruz o bile degisiklik oluyo oglen bir iki gibi biraz gunes gozukuyo, bizde fırsattan istifade ediyoruz kızımla napalım. onumuzdeki hafta ısınıcakmıs yine. uffff gitsin su kıs yaaa gelmesin ekvatora tasınıcam yoksa:52::52:

herkes soguklardan muzdarip :50: bende 3 gecedir kombiyi acıyorum cunku ceren surekli ustunu acıyo uyku tulumu almam lazım ama daha bakmadım kıs aniden bastırdı. su soguklar geleli tabi evde yelek giydirmeye basladım cerene ama istisnasız her giydirmemde cocuk atttaa diye seviniyo :) cok alıstı bu yaz dısarıya napıcaz bilmem. ama ben iki gundur cereni kalınca giydirip cıkıyorum bi markete gidip dolasıyoruz o bile degisiklik oluyo oglen bir iki gibi biraz gunes gozukuyo, bizde fırsattan istifade ediyoruz kızımla napalım. onumuzdeki hafta ısınıcakmıs yine. uffff gitsin su kıs yaaa gelmesin ekvatora tasınıcam yoksa:52::52:

cnm gidersen banada ordan bi yer ayarla bende geleyim :) cnm elifte öle üstünü örtük görmenin imkanı yok valla bende uyku tulumu aldım ama giydirdiğim sabah yavrumun çişi çıkmış haydee tekrar yıkamaya :) yedek şart benim aldığım 30 tl uygunmu szce, elife yelek giydirdim patiğini giydirdim onun elleride herşeyi sıcacık benim ellerde buz gibi kendimde :)

gezmeye alıştılar yazda,ZOR OLUYO gerçekten,oğlum da pantolonun ve yeleğini getirip kapıyı gösteriyo attav gidelim diye :1: sahi "atta" kelimesi nerden geliyor ki?düşününce gitmek,gezmek ya da dışarı kelimeleriyle hiç benzerliği de yok:44:

selam kızlar ben eskılerdenım yenı nık alınca fazla yazamadım benım oğlum 18 ayını yenı doldurdu ben bu pazartesi işe başlıyorum daha öncede işe girdim ama bır hafta ancak dayanabıldım ayrı kalmaya ve işi bıraktım bu sefer cıddı cıddı çalışmayı düşünüyorum ve pazarteside başlıyorum nasıl olucak nasıl ayrı kalıcaz bılmıyorum bde başkasından yemek istemıyor sabahları hala bulamaç yıyor ama kendıme tost yada yumurtalı ekmek falan yaparsam onada tutunca severek yıyor yınede peynırı pekmezi yumurtayı ayrı yemez dıye bulamaca devam ettım snaırım bu kışta verıcez yaza istemez artık yoğurt hala veremıyorum okadar karşı oluğum halde yoğurt yedıremediğimden şu küçük küplerdeki yoğurtlardan vermek zorunda kalıyorum yoksa normal yoğurt yemıyo r

bide benım oğlu henuz konuşmuyor ıyıden ıyıye takmaya başladım durumu anne demıyor mesela babada dmeıyor sadece dede dıyor oda bilinçlimi bilmıyorum yanı herşeye dede diye tepki gösterıyor bide geçen hafta pepeyı öğrendı pepeye bakalımmı deyince pepee diye sevınıyor işte bizde durum bu anne demesını sabırsızlıkla bekliyorum

selam kızlar ben eskılerdenım yenı nık alınca fazla yazamadım benım oğlum 18 ayını yenı doldurdu ben bu pazartesi işe başlıyorum daha öncede işe girdim ama bır hafta ancak dayanabıldım ayrı kalmaya ve işi bıraktım bu sefer cıddı cıddı çalışmayı düşünüyorum ve pazarteside başlıyorum nasıl olucak nasıl ayrı kalıcaz bılmıyorum bde başkasından yemek istemıyor sabahları hala bulamaç yıyor ama kendıme tost yada yumurtalı ekmek falan yaparsam onada tutunca severek yıyor yınede peynırı pekmezi yumurtayı ayrı yemez dıye bulamaca devam ettım snaırım bu kışta verıcez yaza istemez artık yoğurt hala veremıyorum okadar karşı oluğum halde yoğurt yedıremediğimden şu küçük küplerdeki yoğurtlardan vermek zorunda kalıyorum yoksa normal yoğurt yemıyo r

bide benım oğlu henuz konuşmuyor ıyıden ıyıye takmaya başladım durumu anne demıyor mesela babada dmeıyor sadece dede dıyor oda bilinçlimi bilmıyorum yanı herşeye dede diye tepki gösterıyor bide geçen hafta pepeyı öğrendı pepeye bakalımmı deyince pepee diye sevınıyor işte bizde durum bu anne demesını sabırsızlıkla bekliyorum

Merhaba canim yogurda biseyler katip da yedirmeyi denedin mi? Ben de oğluma günlük yoğurt aliyorum pek sevmiyor ama evde yaptigim çilek recelinden katiyorum hazir meyveli yogurt gibi oluyor o zaman biraz daha iyi yiyor...

Kızlar siz kalın giydirmeye başlamışsınız adanada 2 gündür hava serin ama geceleri önceden de biraz serin olmasına rağmen ben şort tişörtle yatırıyordum ilk defa bugün uzun kol giydirdim üstünü örttürmüyor uykusunda örtsem hemen uyanıyor bugün dışarıya çıkarken yeleğini giydirdiö çıldırdı şapkasını da sürekli açıyor adanada ince tek kata alıştı istanbulda yazın bile hırka gidiyordu. Dışarı çıkmadan duramıyor oğlum bakalım kış ne yapacağız.

Back
X