sizinkiler geçtimi bilmiyorum ama bizimki hala herşeyi ağzına almaya bayılıyor dişleri çok kaşınıyor yavrumun dolabı açında tabi öncelik herşeyi yer atma ama ağzına almada çok varah o buzdolabı... içini bi döküp saçsa rahatlıcak amakapağını açmaya gelmiyo,dibinde bitiveriyo,neymiş içindekileri tek tek yere indircekmiş,ben kapağını kapatınca nasıl sinirleniyo anlatamam,karıştırdığı bi iki çekmece var bizde,içinde kıyafet olanlar artık ilgisini çekmiyo ama mutfaktaki üst çekmeceler hedefte bizde,bıçakların hepsini en üste topladım boyu yetmiyo diye,4 çekmece var 2.çekmeceye de el atıyo artık,biraz daha boyu uzarsa çatal kaşıkların olduğu çekmece de inecek yere,bıçak ve çatalları napıcam bilmiyorum
![]()
cnm makarna türü şey yiyormu peyniri ona atsan sütede cici bebe yada kuzenimde duymuştum almayı unutuyorum keçi boynuzunun tozu var aktarda satılıyor süte katınca aynı nesguik gibi oluyo hem faydalı keçi boynuzu sonuçta hem seviyolar biz bile içebiliriz :)günaydın
size bişey sormak istiorum
artık biz sabahları bulamacı bıraktık nerdeyse 1 ayı gecti
yarım domatesi rendeleyip pişiriyorum içine yumurta kırıp kaşıkla yediriyorum elinde bir parça ekmek veriyorum ahsen onu ısırmaya çalışırken ben bitaraftan veriyorum
ekmeklede versem 2 3 lokmadan sonra yutmadıgı için böyle bir çözüm buldum
ama peynir zeytin recel bal kesinlikle yemiyor
verdigimdede hemen ööö yapıyor bende korkumdan kusmasın diye zorlamıyorum
sizce bulamaçmı yapsam çünkü ahsen sütte içmiyor dün kek yapmıştım sabah
1 fincan süt aldım birde keki yedireyim dedim yok keki yedi ama süt 2 yudum zorla verdim pipetlede içmiyor
hazır limonata yada meyva suyu olsa içiyor
yetiri kadar besleniyormu bilmiyorum kilo alımıda 1 yaşından beri durdu
bende bişey sorayım annem domatesli kırmızı biberli patlıcanlı havuçlu ve sarımsaklı salça yapar ben sabahları pişirmeden ekmeği bandırarak elife veriyorum severek yiyor onu yerken yanında yumurtasını peynirini flnda yiyor ama geçen gn kakasını yapmış nasılsa işten güçten farketmemişiz çocuk kıpkırmızı olmuş
pişik olmuş kakanın olduğu yerler eşim salça yapmıştır verme salçadan dedi sizce zararı olurmu?