selam kızlar ben eskılerdenım yenı nık alınca fazla yazamadım benım oğlum 18 ayını yenı doldurdu ben bu pazartesi işe başlıyorum daha öncede işe girdim ama bır hafta ancak dayanabıldım ayrı kalmaya ve işi bıraktım bu sefer cıddı cıddı çalışmayı düşünüyorum ve pazarteside başlıyorum nasıl olucak nasıl ayrı kalıcaz bılmıyorum bde başkasından yemek istemıyor sabahları hala bulamaç yıyor ama kendıme tost yada yumurtalı ekmek falan yaparsam onada tutunca severek yıyor yınede peynırı pekmezi yumurtayı ayrı yemez dıye bulamaca devam ettım snaırım bu kışta verıcez yaza istemez artık yoğurt hala veremıyorum okadar karşı oluğum halde yoğurt yedıremediğimden şu küçük küplerdeki yoğurtlardan vermek zorunda kalıyorum yoksa normal yoğurt yemıyo r
bide benım oğlu henuz konuşmuyor ıyıden ıyıye takmaya başladım durumu anne demıyor mesela babada dmeıyor sadece dede dıyor oda bilinçlimi bilmıyorum yanı herşeye dede diye tepki gösterıyor bide geçen hafta pepeyı öğrendı pepeye bakalımmı deyince pepee diye sevınıyor işte bizde durum bu anne demesını sabırsızlıkla bekliyorum
Benim oğlum 4 mayıs doğumlu şu son 3 aydır önceden söylediklerini de unuttu mam kelimesi ve bitti gitti den başka şey söylemiyor daha önce psikiyatriste götürmüştüm uyku problemi yüzünden doktor konuşabilmesi için akranlarıyla vakit geçirmesini önerdi yürümeye başlayınca günde 1kaç saatliğine oyun Grubu na götür demişti