- 5 Aralık 2011
- 2.442
- 31
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı cumalar kızlar
nasılsınız bebişler nasıl
kızlar hani şu halep hurması diyoruz diger adıda cennet hurmasımı domatese benziyen tam mevsimi bebişlere yedirelim çok vitaminliymiş hemde bagışıklık sistemine iyi geliyormuş aklınızda bulunsun![]()
canım çok az degil mama agırlıklı kilo alımıda iyiyse hiç dert etme bizimki gr la alıyor hasta olunca kiloyla veriyor
çok dikkat ediyorum beslenmesine kansızlık olmasın diye ama almıyor bizim küçük hanımda kilo almıyor çok hareketli gün içinde 1 kez 1 saat bazen daha az uyuyor sürekli ayakta koşturuyor ondan heralde
günaydın canım
inşallah durudaki gebeligin gibi zorlu geçmez
allah yardımcın olsun durunun yememesi gene dişten olabilirmi belki diş çıkartıyordur
canım çok az degil mama agırlıklı kilo alımıda iyiyse hiç dert etme bizimki gr la alıyor hasta olunca kiloyla veriyor
çok dikkat ediyorum beslenmesine kansızlık olmasın diye ama almıyor bizim küçük hanımda kilo almıyor çok hareketli gün içinde 1 kez 1 saat bazen daha az uyuyor sürekli ayakta koşturuyor ondan heralde
günaydın canım
inşallah durudaki gebeligin gibi zorlu geçmez
allah yardımcın olsun durunun yememesi gene dişten olabilirmi belki diş çıkartıyordur
geçmiş olsun canım elamı düştü ben orayı kaçırdım heralde
bizde banyo sorun nerdeyse hiç olmadı bebeklik hariç çok seviyor yıkanmayı ama ben artık haftada 1 e düşürdüm korkuyorum hasta olacak diye mesela bu hafta salımı yıkadım diger hafta pazartesi şeklinde 1 gün öne çekiyorum
bizdede ögünlerimiz şöyle
sabah menemen ekmeksiz
2 saat sonra yarım çaybardagı meyva suyu pekmez
öğlen kıymalı yada kemik suyuna çorba
ara muz yada yogurt
akşam evde ne varsa ona göre bişey yoksa yada yemegi begenmediyse gene çorba
henüz tam kaseya gecemedik yarım kaseden biraz fazla yiyiyor bizde süt mama yok bunları keyfi yerindeyse yiyiyor eger istemezse ne yaparsam yapayım inat kızım yemiyor
geceleride 2 kez meme çok kısa süreli kilomuzda enson 10 kğ di yanlış hatırlamıyorsam demin tartım gene 10 kilo
Merhaba bayanlar benden sonra oglum da hastalandi, dün atesi 39'a dayandi, cok bitkindi yavrum bir ölcek a.düsürücü verdim atesi düstü cok sükür bir daha cikmadi bugün daha iyi... Hastaligin da etkisiyle bana düskünlesti, hep kucak istiyor, beni cok bunaltiyor... oyuncak alayim diyorum ama cabuk bıkıyor, bi öneriniz var mi... baska ne oyunlar oynuyorsunuz nasil vakit geciriyorsunuz? Tavsiyelerinizi bekliyorum...
Merhaba bayanlar benden sonra oglum da hastalandi, dün atesi 39'a dayandi, cok bitkindi yavrum bir ölcek a.düsürücü verdim atesi düstü cok sükür bir daha cikmadi bugün daha iyi... Hastaligin da etkisiyle bana düskünlesti, hep kucak istiyor, beni cok bunaltiyor... oyuncak alayim diyorum ama cabuk bıkıyor, bi öneriniz var mi... baska ne oyunlar oynuyorsunuz nasil vakit geciriyorsunuz? Tavsiyelerinizi bekliyorum...
mrb kızlar ben bılıyorsunuz ara ara gırebılıyorum.herkese saglıklı ve huzurlu gunler dılıyorum.evlatlarımızı yetıstırmede hepımıze rabbım kolaylıklar versın.ben bır sey soracagım .13 nısan dogumlu benım oglum da ama dıslerı sıyah cıkıyor yanı grı renkte lekelı .kan damlasından olur denıldı.acaba gecer mı?ne yapmam lazım?bu durumu yasayan var mı?oglum bu arada ıstahsız ama zorla yedırıyorum ogunlerını su an 14 kılo
melisela cım sen havada yakaladım deyince aklıma geldi :)
ben elifi yanıma yatırdığımda korkuyorum yataktan düşer diye ondan devamlı bacağımı o tarafa doğru elif gittikçe düşmesin diye koyarım , geçen gün eşim elifi uyuturken uyuya kalmış yatakta elifi aldım yatağına yatırdım bende yattım artık iyice tik mi olmuş ne olmuşsa eşim yanımda hareket etti sandımki elif yanımda geçirdim bi tane ona bacağımla elif düşmesin diye :) adamcağız diyo kaç defa dürttüp uyandırdın beni diyor :) yalnızkende çok yapıyorum devamlı ayağımı atıyorum boşluğahalnuki elif yatağında yatıyor ama o kadar kokruyorumki demek düşmesinden manyaaa bağladım iyice
![]()
iyi akşamlar kızlar gene kimsecikler yok
ahsen hem azı hemede köpek dişini aynı anada çıkartıyor kızlar ikiside üstte ve aynı tarafda
diger azılarıda henüz çıkmadı önce azıları tamamlaması lazımdı değilmi ama daha 8 dişi var şimdi 10 olaçak iyice kabarmış ikiside uçları beyazlaşmış sabah akşam çıkartır eli sürekli agzındagece uyanmaları çok sıklaşmıştı demek kuzum ondan huzursuzmuş
kızlar birde ahsen artık iyice ne istedigi sıkıntısını anlatıyor şevvalle paylaşımları daha artı bilinçli bir şekilde oyunlara ayak uydurmaya çalışıyor şevvalli görünce beni babasını görünce herkesi satıyor sıpa tam bir baba düşkünü
bide kaç gündür tutuş tutuş diyor bende ne istiyor acaba diye ne varsa bumu diye eline veriyorum ıı ıı hayır diyordu sonunda babası çözdü benim kızım turşu istiyormuşmama sandalyesinde artık oturmak istemiyor sandalyeye oturmak istiyor sonrada masaya vuruyor çorba diye kendine servis istiyor tabi ne varsa yerlerde kendi yemek için çok hevesli ama valla bende çok yürek yok
şimdilik bizden haberler bu kadar :80:
canım antibiyotikte dişte kararma yapıyor kandamlası birde aşırı kalsiyum alan bebeklerdede oluyormuşmrb kızlar ben bılıyorsunuz ara ara gırebılıyorum.herkese saglıklı ve huzurlu gunler dılıyorum.evlatlarımızı yetıstırmede hepımıze rabbım kolaylıklar versın.ben bır sey soracagım .13 nısan dogumlu benım oglum da ama dıslerı sıyah cıkıyor yanı grı renkte lekelı .kan damlasından olur denıldı.acaba gecer mı?ne yapmam lazım?bu durumu yasayan var mı?oglum bu arada ıstahsız ama zorla yedırıyorum ogunlerını su an 14 kılo
selam kızlar
miray hala düzelmedi doktora gittik kontrole antibiyotik başladı hiç geçmemiş dedi
öksürük biraz azaldı çok şükür
11 kilo ama boyunu ölçemediler hayır diyo hanımefeni ölçtürmedi
miray cümle kuramıyo ama istediklerini kelimeyle bayağa güzel söylüyor oturcam, incem, uyucam, mama yices bandırmaya gidip 1.5 ay kalınca dili çözüldü kuzumun ya
malatya çok soğuk eve tıkıldık yine
kızlar tuvalet eğitimine ne zaman başlıcaksınız ben ocakt başlayayım diyorum ben 17 aylıkken söylemişim öğretirsen söyler diyo annem bakalım nasıl olcak:44::44:
gunaydım ahsennnn senle ben varız