zamanla yine konuşur cnm ama için rahat etmiyorsa beniim gibi pedagog yollarını aşındır :)canım çınar sadece ağlarken gece uyanmalarında anne ve özdem gibi birşey diyor onu da annemden öğrendi adım özlem herhalde bana seslenirken öğrendi ama gün içinde hiç kelime yok kendi kendine saçma sapan birşeyler diyor ama hep işaret diliyle göstererek anlaşıyoruz meme bile demez oldu bundan 4 ay önce anne baba dede hecelerdi adanadayken gel git bitti diyordu şimdi hiçbirini kullanmıyor acaba ortam değişikliği mi iyi gelmedi annem varken anne anne diyordu
Selam kizlar nasilsiniz? Biz iyiz sukur, tum ogretmen arkadaslarimin gununu kutluyorum..
Arkadaslar cocugu konusmayan varsa mutlaka bir doktora goturun bence..farkli seyler olabilir.devamli elayi gozlemliyorum ben.kendi etrafinda cok donuyor oyunmu yapiyor anlamadim.bugunlerde ona takmis durumdayim..nette okuyorum hep otizm le ilgili seyler cikiyor.moralim bozuldu.lutfen sizde cocuklarinizi gozlemleyin bazen farjedilmiyormus..gece uykusu sorunlu olurmus..siddet hircinlik vs..daha bircok sey yaziyor..rabbim korusun evlatlarimizi..
canım seninde öğretmenler günün kutlu olsun..
çocuksu hareketlerde olabilir yaptıkları ama dediğin gbi gözlem gerekli ve de ben pedagoga gitme taraftarıyım ben elif için gidiyorum konuşmasından dolayı ama sanki biraz daha ii gibi geliyor, ela da da yoktur bişey diye umuyorum cnm.. Amin cnm Rabbim korusun onlar bizim en kıymetlilerimiz