Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım 21:30 a kadar orda mıydınızçok üzüldüm bak şimdi mirayı kum havuzuna soktuk ordaki çocuklara bile tek tek baktım ahsen mi diye ama göremedim öfffff
pazar günü çok kalabalıktı ama nereye bakınacağımı şaşırdım bulamayıncada gittiniz sandım
ne güzel olurdu yaaaaaa![]()
ahsende kum havuzuna koyduk saat 5 6 gibi bende baktım hatta lcw da bebek arabasında bir kızzı miraya benzettim gidip babasına sordum kızınızın ismi ne diye![]()
hadi yaaa mirayda 6 civarındaydı kum havuzunda hatta durmamış ağlamış getirdiler yanımıza yemek yemeye girmiştik benim çocuğun zaten ağlama huyundan tanınmaması mümkün olmuyorgenelde ağlar mızırdar gayet memnuniyetsiz bi çocuktur
bi kızı bende ahsene benzettim baktım baktım sonra annesi geldi aldı sen değildin bence çünkü sen kapalıydın diye hatırlıyorum yoksa bende sorcaktım ya da çocuğa ahseeen
diye seslencektim bakarsa ahsendir dedim
böyle olmuyo ya bidahakine kırmızı gül takalım çocuklara
![]()
Selam kızlar ela yine hasta oldu malesef( bu gece uyumadik yine..oksuruk burnu tikali napcami sasirdim ya..allahtan ates yoktu ins cikmaz..dogal yöntemlerle atlatmaya çalışıyorum bakalim.. aksi gibi bende adet oldum karnim cok agriyodu mahvoldum bu gece..suanda ilaclarla ayaktayim
(
Azra canim sizede gecmis olsun valla inlar olmasin biz olalim yaa...
Demos canim duruda huysuz ela gibi..bunlarin hepsi boyle..bende biryeri agriyor saniyorum ama istedigi olunca susuyor :)) cok iyi kullaniyorlar bizi..
Ahsen canim en iyisini siz yapiyosunuz valla gezin heryeri :) biz tikildik kaldik bide cunadan beri kar yagmur var cikilmiyor..
iyi geceler canım geçmiş olsun
canım hırçınlıkları ve saldırgan oluşları nisan bebişlerini özelikleri heralde
paylaşmada ahsenin mesela ablası var sürekli kuzenleri komşu çocukları alışması gerek ama bence bu dönem benim dönemi herşeyi kendinin olmadıgını bildigi şeylere bile benim diyor ve şevvalle dövüşüyor birde ahsen yaşıtlarıyla degil daha büyük çocuklarla daha iyi anlaşıyor
birde bizde 3 4 gündür bildigi ve bilmedigi herşeye bune bune diye belki gün içinde 100 kez soruyor![]()
Selam kızlar ela yine hasta oldu malesef( bu gece uyumadik yine..oksuruk burnu tikali napcami sasirdim ya..allahtan ates yoktu ins cikmaz..dogal yöntemlerle atlatmaya çalışıyorum bakalim.. aksi gibi bende adet oldum karnim cok agriyodu mahvoldum bu gece..suanda ilaclarla ayaktayim
(
Demos canim duruda huysuz ela gibi..bunlarin hepsi boyle..bende biryeri agriyor saniyorum ama istedigi olunca susuyor :)) cok iyi kullaniyorlar bizi..
Ahsen canim en iyisini siz yapiyosunuz valla gezin heryeri :) biz tikildik kaldik bide cunadan beri kar yagmur var cikilmiyor..
ablanın hayırlı haberlerini bekliyoruz canım allah yardımcınız olsun dualarımız sizinle:26:
canım çok gecmişolsun inşallah ameliyatı çok iyi gecer çagımızın hastalıgı oldu rabbim evlatlarına bagışlasın
Geçmiş olsun canım.. Valla canım yalnız büyümesiyle alakası yok duru 50 kişinin içinde büyüyor saldırgan ve paylaşmayı bilmiyor hep kuzenlerini cırmalıyor ityor kalkıyor onu o kadar çok seviyorlarki hiçbiride tepki göstermiyor biri çıkıp haddini bidirse düzelir belki ama kimse kıyamıyor kuzenlerinin yaş aralığıda 2,5 14 arası hapsini hırpalıyor..
Konuşması için ilaçmı![]()
saçmalamış bence allah yardımcın olsun canım umarım iyi bir dr bulabilirsin..
Canım bence 2 yaş sendromuyla alakası yok duru cadısı doğdu doğalı böyle saatlerce ağlar dururdu gitmediğimiz dr kalmadı biri bu arsıs diğeri ahlaksız dedi hiçbirşeyi yok bu çocuğun dediler çok şükür, inan sabrım kalmadı tamamen inadından yapıyor çevremdekiler allah sana peygamber sabrı vermiş diyorlar ama gidgide tükeniyor...
Canım üzme kendini senin elinde olsa bir an bile bırakmazdın ablanı malesef şartlar böyle allahtan zcil şifalar diliyorum güzel haberler alınca bizede yaz canım. Ablanda bu hastalağı yenecek allahın izniyle annen gibi üzme kendini...
Sabırr sabırr ya sabırr duru cadı duru :))
Canım zaten yatıp kalkıp gelecek olanın akıllı olması için dua ediyorum daha beterini düşünmek bile istemiyorymmm..
![]()
![]()
Şevvalin ağlaması kaç yaşında geçtiii???
Kizlar az once annem aradi ablam hala ameliyattaymis ama doktoru cikmis ameliyatin gayet bssarili gectigini memeyi almaya gerek gormediklerini Koltuk altina dahi inmediklerini soylemis cok sukur rabbime :) annem aglamaktsn konusamadi zaten bende aglamaktan yazamiyorum kizlar ya bugun evde kafayi yicem zaten sizinle payladinca rahatliyorum... Allahim kimseyi korktugu yere ugratmasin cok sukur, canim ablam iyi olucak ins
(
Sagol canım size de gecmis olsun bu kış yine böyle gececek Rabbim başka dert vermesin, derdi olanlara da yardim etsin... Besirin hastaligiyla ugrasirken ben de gücsüz düsüp hasta oluyorum o yüzden simdi onu uyutup ben de yattim, iyiyim cok sükür ama dinlence verdim kendime :) Senin isin de zor çalışıyorsun, Allah kolaylik versin...
Kizlar az once annem aradi ablam hala ameliyattaymis ama doktoru cikmis ameliyatin gayet bssarili gectigini memeyi almaya gerek gormediklerini Koltuk altina dahi inmediklerini soylemis cok sukur rabbime :) annem aglamaktsn konusamadi zaten bende aglamaktan yazamiyorum kizlar ya bugun evde kafayi yicem zaten sizinle payladinca rahatliyorum... Allahim kimseyi korktugu yere ugratmasin cok sukur, canim ablam iyi olucak ins
selam 2012 nisan anneleri bende 2013 nisan annesiyim arada sayfanıza bakıp kaçıyorum aklıma birşey takıldı bebişleriniz ne zaman tam olarak kelimeleri söylemeye başladı çiş eğitimi falan ne yaptınız beze devam mı benim kızım bezi hiç sevmiyor ama hala konuşma olarak birşey de diyemiyor malum küçük bende bu yaz denerim bezi bırakmayı diye düşünüyorum ama erken mi daha diye bilemedim kızım 13 nisan doğumlu