2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
tatlım senin de doğum gününmüş.. nice senelere çocuklarınla birlikte sağlıkla inşallah..:71::71:

sağol canımcımmm:54:
bak bizim özel sigortamız var mesela 40 tl muayneye 7.5tl ödüyorum 15.gün ücretsiz kontrol var..üstelik doğumunda %80 ini karşılıyor yanii 500 tl ise ben doğum için 100 tl ödicem bizimki böle:40:

sağol canımcımmm:54:
bak bizim özel sigortamız var mesela 40 tl muayneye 7.5tl ödüyorum 15.gün ücretsiz kontrol var..üstelik doğumunda %80 ini karşılıyor yanii 500 tl ise ben doğum için 100 tl ödicem bizimki böle:40:

anladım canımcım.. sigorta şirketine ve anlaşmaya göre değişiyor herhalde.. biz de geçsek keşke artık ya.. toplantı bekleniyor şimdi.. büyük ihtimalle olur da.. daha avantajlı kesinlikle..

anladım canımcım.. sigorta şirketine ve anlaşmaya göre değişiyor herhalde.. biz de geçsek keşke artık ya.. toplantı bekleniyor şimdi.. büyük ihtimalle olur da.. daha avantajlı kesinlikle..

öyle tabi hamile kalmadan önce ria(spiral) vardı bende kaymıştı rahmi uyuşturup doğumhanede adılar aynı hastanede hiç ücret vermedim üstelik 4 saat benimle ilgilendiler çook iyi yani özel sigortanın olması:46:

öyle tabi hamile kalmadan önce ria(spiral) vardı bende kaymıştı rahmi uyuşturup doğumhanede adılar aynı hastanede hiç ücret vermedim üstelik 4 saat benimle ilgilendiler çook iyi yani özel sigortanın olması:46:

ne güzelmiş ya benimde sigortam var ne doğumu ne muayeneyi hiç bişiyi karşılamıyo pehhhhhh:63: ne anladık bu işten

kuziii benim eşimde bankada çalışıor özel sigortamız acıbadem :61:
eşinin işide pis işmiş:)) bizimkide amerivan lide cnm..ama limitleri falan ii bayağı çok şükür..
peki doğumda da faydalanabiliyor musun özelden.. bi de bi de bi şey duymuştum ben,, sanırım limitli gibi oluyormuş o.. bu nedenle testte muanede kullanmayıp doğuma saklayanları duymuştum.. ssk devam ediyormuş sanırım bi de hem özel hem ssk öyle mi acep?
evet cnm faydalanıosun, muayene vs. dışında 6000 lira doğum limiti var.6000 liraya kadar doğururken karşılıo..muayene vs. bu limitten düşmüo..bide eşin ve 2 çocuğunda yine ek bi ücret ödemeden maaşdan kesinti v. yapılmadan yaralanabilyo..
ne güzell hep çalışmak istemişimdir ama hiçkimseden destek göremedim hep özenirim böyle insanlara benimkide çalışmamam için herşeyi yaptı:47:
hayalimdeki koca tipi tatlım , değerini bil:))

inş. canım ii olyo...en azından yolda gördüğün herhangi bi hastaneye gidebilyosun, ssk yı bulmana gerek yok bide cmt i gidebilmek güzel:))

kuzular günaydınmı desem tünaydınmmı bilemedim..dün akşam bebişim ve babasıyla kınaya gittik ondan bugün yorgunuz geç uyandık:1: bide garip rüyalar görmeye devam :59:
sizler nasılsınız valla sayfalar aşmış gitmiş dönüpte okuyamadım heç döktürmüşsünüz gene :1:
kızlar yaa üşüyen varmı ben çok üşüyorum normalmi acaba ayaklarım hiç ısınmıyo ama içim yanıyo sanki çok su içiyorum..

eşinin işide pis işmiş:)) bizimkide amerivan lide cnm..ama limitleri falan ii bayağı çok şükür..

hayalimdeki koca tipi tatlım , değerini bil:))

sorma canım pisliğinden geçilmioo çamaşır ütü mahvetti beni:1::1:ama bu doru bak ütüsü çok oluo:55:

şaka yapıyor olmalısın bunca se:55:e niye okuduk o zamn pehhhh:19:

kuzular günaydınmı desem tünaydınmmı bilemedim..dün akşam bebişim ve babasıyla kınaya gittik ondan bugün yorgunuz geç uyandık:1: bide garip rüyalar görmeye devam :59:
sizler nasılsınız valla sayfalar aşmış gitmiş dönüpte okuyamadım heç döktürmüşsünüz gene :1:
kızlar yaa üşüyen varmı ben çok üşüyorum normalmi acaba ayaklarım hiç ısınmıyo ama içim yanıyo sanki çok su içiyorum..

günaydın kuzum..ohh geziş yani diosun...canım bugün benimde ayaklarım ısınmıo ama ist. da çok yağmur vardı sbh, pantolon dizime kadar ıslandı, ayakkabının içine su girdi, ıslak ıslak oturyom, ondan olabilrmi aceba diom:))) çocuğun erkek olcaksa ayaklar üşürmüş die bişi vardı nette sanki yanlış hatırlamıosam..acebamı...canım bugünkü konumuz sigortalar, hastaneye dökülen paralar:46:

günaydın canım bugün çok bunalım bir havası var istanbulun ağlamaktan rimelleri aktı yine:58:
ne iyi kızz eşin kınaya fln geliomu ben sevmem pek kına gecesi düğün vs. eşim nefret eder:64::66::66::64:öyleki hayatında hiç halay çekmemiştir:60:
k_k bayansu
doğum günün lutlu olsunnnnnnnn

sağol bitanemmm ne tatlısınız gebişlerim yaaaa bisürü doğumgünü tebriği aldım ne ka mutlu oldumu anlatamam:66:

tünaydın tatlımm bizim yerimizede gez eğlen bol bol uyu zaten bebişler olunca uyuyamıcaz benimde ayaklarım çok üşüyo bugün sanırım biraz sonra sandalyede bağdaş kurup oturucam :1::1::1:

aaaaa senin doğumgününmü bugünnn..doğum günün kutlu olsun canımm..:64:

dündü ama ben akşam sölediğim için herkes bugün kutluor ne farkeder bebeim bugün 24 yıl 1 gün gitti ömürdenn..
sağollll teşekkürler tatlımmm:71::71:

günaydın kuzum..ohh geziş yani diosun...canım bugün benimde ayaklarım ısınmıo ama ist. da çok yağmur vardı sbh, pantolon dizime kadar ıslandı, ayakkabının içine su girdi, ıslak ıslak oturyom, ondan olabilrmi aceba diom:))) çocuğun erkek olcaksa ayaklar üşürmüş die bişi vardı nette sanki yanlış hatırlamıosam..acebamı...canım bugünkü konumuz sigortalar, hastaneye dökülen paralar:46:

evet yefrum evde otur otur sıkıldım iyce burdan bi arkadaşın kınası vardı hadi gidelim dedikk iyi geld, herkes oyna diyo illa yok diyom 10 defa geldiler rahatsızım diyom en sonunda eee dedim len ben hamile bi bayanım oynamıcam dedimm şaşakaldı millet :52: normalde çok severim oynamayı ama korktum hanım hanımcık oturdum yerimde..
canım kesin ondan üşüyodur ayakların ayakkabının içinde ve hala o ıslak çorabın içindeeyse kesinlikle çıkar hemen çoraplar kurusun öle giy dahada fazla üşütme Allah korusun akşama kadar hiç ısınamazsın yoksa..
hımm hastaneye hiç para dökmüyorum çok şükür devlet hastanesinden başka bişi yok burda malesef ama keşke diyorum azıcık para versemde doktorlar daha çok ilgilense :59::59: amma yok konyayada sürekli gidip gelemem burda bi doktorum muhakkak olması lazım astımım var çünküm..
amma konuştum yawwss:27::27:

bende hala bilemiom bunca sene nie okuduk:)):9::9::9:

walla seni bilmemde ben habire çocuk doğurup evde master yapmak için okumuşum:65::49:
emaaaannnn ben alıştım artık eşim evlendiğimiz günden beri ayağını yere vuruyo çalışmıcanda çalışmıcannnn zaten bundan sonra çok zor çocuklar büyüyünce belki:31:

ya gezme gezme dediniz ben resmen ev gezmesine aşerdim..sbh dan buyana sağa sola mail atım, pzr günü bana gelsenize yer içer laflarız die, kimseyi bulamadım ya, pufff:63::63:

tünaydın tatlımm bizim yerimizede gez eğlen bol bol uyu zaten bebişler olunca uyuyamıcaz benimde ayaklarım çok üşüyo bugün sanırım biraz sonra sandalyede bağdaş kurup oturucam :1::1::1:

valla pazartesi günü doktora gidiyim bebişimin sağlıklı haberlerini aliyim inş. daha çok gezcem yeter artık evde paspal paspal oturmaktan bıktım:27::27:
havalarda yavaş yavaş soğuyo gerçi ama ben sanki baya bi üşüyo gibiyim onun dışında ateş yada herhangi bişeyim olmadı çok şükür hapşırmalara devam ama son gaz...ben evde çorabın üstüne patik giyiyorum sende al yanına giy şekerim nolcakta :1:

Back
X