Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktorların giydiği terliklerden alayımda patikle iş yerinde giyerim ben normalde de çok üşürüm ama bi yanıyorum bi donuyorum bu aralar :) Allahtan gebeliğin büyük bölümü kış mevsimine denk geliyorda ateş basmaları daha rahat gececek Allahım sağlık versin ben donmayada razıyım ben tatlım
gözün aydın canım, maşallah..kızlar face yazdım ama buraya da yazayım dedim, dr dan geldim bebek kıpır kıpırdır. 10+6 gözüküyor.. ikili testi haftaya yapalım dedi dr. kalp atışlarını tekrar dinletti resmen terapi gbi geliyor bana yeniden şarj oldum valla :)
ayy bu çok güzelmiş ya, çok beğendim:))) ya benimde hiç öyle ist. da akrabam komşum yok, işte okuldan 1-2 arkadaş, işten 1-2 arkadaş o kadar...hepimiz aynı yerde olsakda yapsak keşke..yaaaa benide götürünn evde olduğuma bakmayın günüydü ev gezmesiydi mahalle dedikodularına hiç gelemem sokaktakiler yüzümü görünce cennete girceklerini sanıyolar![]()
doktorların giydiği terliklerden alayımda patikle iş yerinde giyerim ben normalde de çok üşürüm ama bi yanıyorum bi donuyorum bu aralar :) Allahtan gebeliğin büyük bölümü kış mevsimine denk geliyorda ateş basmaları daha rahat gececek Allahım sağlık versin ben donmayada razıyım ben tatlım
banada yaa..bol ekişili.hımmm..ama kısırdı kalabalıkla güzel olyo dimi ya...çok güzel olurdu ya![]()
kızlar face yazdım ama buraya da yazayım dedim, dr dan geldim bebek kıpır kıpırdır. 10+6 gözüküyor.. ikili testi haftaya yapalım dedi dr. kalp atışlarını tekrar dinletti resmen terapi gbi geliyor bana yeniden şarj oldum valla :)
gerçekmi gel walla bak gel...kursağımda bırakma hevesimikısır mı börek mi pasta mıallahım yaa.. gökten düşse şimdi başıma.. nolur nolur nolur..
petuş bekle pazar günü ben geliyom
Allahımm sana geliyorumm...![]()
iyiymiş valla..ama öle naneye falan aldanıp sende hadi 1 tane sonra derken 2-3 dene falan içeyim deme sakın
inş. en kısa zamanda bırakmasında faydası olur..Allahtan benim kociş içmiyo yaa![]()
gözün aydın canım, maşallah..
ayy bu çok güzelmiş ya, çok beğendim:))) ya benimde hiç öyle ist. da akrabam komşum yok, işte okuldan 1-2 arkadaş, işten 1-2 arkadaş o kadar...hepimiz aynı yerde olsakda yapsak keşke..
dün bizim patron erkeklerden biri kravat takmamış ona bile kükredi, bilmom öyle hastane terliği patik yapsam napar beni:)) bende çok mutluyum ya kış olmasından, zaten şişkoyum yaza denk gelse havasızlıktan çatlardım heralde:)):26:
gözün aydın canım, maşallah..
ayy bu çok güzelmiş ya, çok beğendim:))) ya benimde hiç öyle ist. da akrabam komşum yok, işte okuldan 1-2 arkadaş, işten 1-2 arkadaş o kadar...hepimiz aynı yerde olsakda yapsak keşke..
dün bizim patron erkeklerden biri kravat takmamış ona bile kükredi, bilmom öyle hastane terliği patik yapsam napar beni:)) bende çok mutluyum ya kış olmasından, zaten şişkoyum yaza denk gelse havasızlıktan çatlardım heralde:)):26:
kızlar face yazdım ama buraya da yazayım dedim, dr dan geldim bebek kıpır kıpırdır. 10+6 gözüküyor.. ikili testi haftaya yapalım dedi dr. kalp atışlarını tekrar dinletti resmen terapi gbi geliyor bana yeniden şarj oldum valla :)
gerçekmi gel walla bak gel...kursağımda bırakma hevesimi
tuni yapabilirsin bence![]()
ben küçük bi yerde çalışıyorum da belki ondan diyorum acırlar bana gerçi bi pazarlama müdürümüz var kurumsal olacaz kurumsal olacaz diye söylenip duruyoda bu arada pazarlama müdürü var ama alt kadsonu yok siz düşünün yani gerisini![]()
öle yapıom ben zaten..iş yerinde babetler hep..evden sporla geliom..çok yol yürüomkeşke canım ama nerdeee hepimiz ayrı yerdeee
sende yanında babet götür şöle büyük çantalardan al canım babetin kaplayacağı yerden nolucak :44:
neyi laa kısırımı![]()
ay bizde de pazarlama müdürü öyle bi telefonla konuşuyo ben arkamı dönüyorum kopmak garanti yani hem işlerini grafikçi arkadaşlara yaptırıyo bide ben yaptım diye patronlara yalakalık yapıyo bana da çok bulaşıyordu sanırım biri ona hamilelerin bedduası tutar falan dedi Allaha şükür rahatım artık fazla muhatap olmuyoruz birbirimizleküçük yerler hep öyle demekki cnm..ayy canım ya ben 2000 kişilk bankada genel müdürlükte çalışyodum..8 aydır burdayım 30-40 kişilik bi kurum şahıs şirketi ama burasıda 30 kişiden yarısı müdür yani..teftiş kurulu başkanı var sonra ben varım ona bağlı müfettiş, diom bende teftiş kurulu başkan yardımcısıyım yani bu durumda:))) yani küççük yer kravat taksan nolur takmasan nolur, patronun birinde koç holdingi yönetio havası var:)))![]()
öle yapıom ben zaten..iş yerinde babetler hep..evden sporla geliom..çok yol yürüom
he lau kısırı, 2 bardak bulgura bakar:)) yap ye bebem..
petuuu doktorunu aradın mıı
nasılmış sonuçlar
Günaydın kızlar,maşallah syfa baya ilerlemiş yine,bir tek benim canım kısır çekmiyor demekki böyle ekşilide fena olmuyo yani.geçen haftalarda benimde canım çok çekti hemen bir çay bardağı kadar ıslatıp kendime yaptım valla.kimseyi bulamayınca kendi kendime yedim artık..Bizim bugün kontrolümüz var çok heyecanlıyım acaba nasıl geçecek diye.galiba ikili testi isteyecektir.umarım herşey yolundadır yaa..insan korkuyo her kontrole giderken ya bi sorun çıkarsa diye...sizlere güzel sohbetlerrrrrrrrrr