2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
hoşgeldin tatlım siz öğrenceniz biz daha beklicez ben zaten sanırım en son doğuracaklardan biriyim

sağol canım evet nisan başlarında yız biz oyuzden herşeyı erkenden öğrenıyoruz ama olsun sonuçta aynı ay bi kaç gun fark etmez, belki ben nisan 4e bıle kalmam mart sobnu alabılır sezeryan oldugu için

yok canım ya ikili teste cinsiyetin alaksı yok..ama normalde ikili testte dr önce ense kalınlığını ölçüo ultrasondan, bu arada bebeğide bayağı bi ölçüo, o arada bazı dr lar cinsiyet tahminide yapıo..ama bizimki yapmadı, yapmam daha çok erken dedi..

yahuu sen bi du bakem..burda doğurdu doğuracaklar var daha cinsiyeti bilmeyen, sen bi du bakemm

gerçi kızıyoruz ama dr larda haklı şimdi tam oluşmamış oluyor. kız dese ona ümit bağlayacaksın. sonra bir bakıcan erkek çıkmış hayal kırıklığı yani her şekilde şaşkınlık olacak. emin olmadan söylememesi bir yöndende mantıklı

elchincim tesekürederim eklemissin gördüm.bu arada takip ediyorum gördüm hem gözünaydın test sonuçların temiz çıkmış hemde geçmiş olsun dikkat et kendine..

ahh kuzum ben test ettim alaksı yok..ben 1 ay her akşam 1 limou yedim , limonla içtiğim çorbaları falan saymıom...bak gribim..bende yerken öyle diodum bu sene grip olmam heralde die, daha kış gelmeden oldum walla

tüh be yaa:59: ben de seviniyordum hem canımın çektiğini yiyorum hem de işe yarıyor diye.. :37:

kızlar öyle bir limon yiyorum ki şaşırırsınız.. nerdeyse kabularını yiyicem yaf.. bu sene grip olmam herhalde:2:

hamıleyken grip çekılmez oluyo ilaçla normalde 3gune geçer ama 10 gunu buluyo ilaçsız ıhlamurdan portkal limondan mıdeme sancılar gırıyodu çok beter bişe hamılelğimi ilk öçğrendıgımde fena oldumştum dayanamayıp tylol içmiştim ama artık içemem inşallah olmadan atlatırız ama malesefki hormanlar neyım herbişey düşüşe geçtiği için her hatsalıgı kapacak kadar nariniz şu an :)
bu arada bukadar ekşi yıyon ayşemi gelıyo nem ye ekşiyi doğur ayşeyı ye tatlıyı doğur hakkıyı ahahahah:64::64::64::64:

yok canım ya ikili teste cinsiyetin alaksı yok..ama normalde ikili testte dr önce ense kalınlığını ölçüo ultrasondan, bu arada bebeğide bayağı bi ölçüo, o arada bazı dr lar cinsiyet tahminide yapıo..ama bizimki yapmadı, yapmam daha çok erken dedi..

yahuu sen bi du bakem..burda doğurdu doğuracaklar var daha cinsiyeti bilmeyen, sen bi du bakemm

duramam çookk merak ediyorummm:66::66::66::66:
belli olsunda ciciler alayım onaaa aklım gidio o minnak şeyleree:61:

valla canım toktoruna bağlı görmek isterse görur soyler he bıde bebişine aç annem dersın salar sa olabulur ama olamazzzzz çok erken ohhhhhh:52:

iveeettt doktorumuz hastanenin en populer doktoru bu kadar kadın memnunsa kapısında kuyruk varsa kesin bilir kesinnn:27:

hımm bende 24 ekim gıdıyorum , doğru canım :)) ama bekleyemem ben beklıcenmı sen bukadar meraka başka dra gıdıcem ben:64::64:
ben beklerim cnm ya bak geçti 1 haftası kaldı 3 hafta..dr a kızsamda bende biraz soğukkanlıyımdır ya bakma burda heycan yarattığıma, dr dediyse 1 ay sonra gel uyarım ben kurallara...ya bide çalışyoz ya bana hafta içleri çabuk geçio zmn...

tüh be yaa:59: ben de seviniyordum hem canımın çektiğini yiyorum hem de işe yarıyor diye.. :37:

aman cnm olsun abuk sabuk bişiyi canım çekmedide limon çekti çok şükür..ben bi sönem karaciğerim için tedavi olmuştum o zmn kullandığım ilaçlar çökertti benim bağışıklığı dahada toparlıyamadım her kış grip aşıısıda olurum ama dötüm bi türlü doğrulmaz..inş. sana yarar cnm

gerçi kızıyoruz ama dr larda haklı şimdi tam oluşmamış oluyor. kız dese ona ümit bağlayacaksın. sonra bir bakıcan erkek çıkmış hayal kırıklığı yani her şekilde şaşkınlık olacak. emin olmadan söylememesi bir yöndende mantıklı

bazı drlar hiç bakmıyolar görmek için çabada yok bu drum öleydı senın dediğin gıbı yanılma olur ben goremem dıye 12+5 tım kızımda 11 haftalıktım devletrtekı dr kızın olcak dedı ve oylede gıttı :) bırazda tecrubeylemı alaalı bılemedım:34:

hamıleyken grip çekılmez oluyo ilaçla normalde 3gune geçer ama 10 gunu buluyo ilaçsız ıhlamurdan portkal limondan mıdeme sancılar gırıyodu çok beter bişe hamılelğimi ilk öçğrendıgımde fena oldumştum dayanamayıp tylol içmiştim ama artık içemem inşallah olmadan atlatırız ama malesefki hormanlar neyım herbişey düşüşe geçtiği için her hatsalıgı kapacak kadar nariniz şu an :)
bu arada bukadar ekşi yıyon ayşemi gelıyo nem ye ekşiyi doğur ayşeyı ye tatlıyı doğur hakkıyı ahahahah:64::64::64::64:

zaten o rivate doğruysa bizim topicde çok kişi ayşe doğuracak...:64::64:

bu kadar kızın içinde bizimkisi oğlan olcakmış gibi bi his var içimde:31:

ben ona da ümit bağlıyorum zati.. aslında ekşi yiyorum grip olmaz bebiş de kız olur diyorum kendi kendime ama.. inanmam böle şeylere ama eskilerin de bi bildiği vardır muhakkak diyorum.. (işime öyle geliyor) hayırlısı artık kız-erkek pek fark etmez ilk bebek nasıl olsa..:66:

herkeze selam kizlar.bol neseli gunler dilerim.bende cok nese yokta.sohbetlerinizi okumak cok zevk veriyo.yazmaya zaman kalmiyo.
bir sey sorucam.cinsiyet tam olarak hangi ayda belli oluyor.bende ilk bebegim oldugu icin cook merak ediyorum.esim erkek istiyor.benim icin
hic farketmez saglikli olsun yeter...

ben ona da ümit bağlıyorum zati.. aslında ekşi yiyorum grip olmaz bebiş de kız olur diyorum kendi kendime ama.. inanmam böle şeylere ama eskilerin de bi bildiği vardır muhakkak diyorum.. (işime öyle geliyor) hayırlısı artık kız-erkek pek fark etmez ilk bebek nasıl olsa..:66:

ilk bebek canım hiiiç farketmez benım ıkıncı aslında oda farketmezde insan oğlu değişiklik istıyo yınede tabi:))
ama kızım olursada çok sevınırım benım kız kardeşim yok onlar ıkı bacı olurlar ılerde buyuk destek olurlar hem bana hem bırbırlerıne:) nasippp tabıkııı bakalım mevla neyler neylerse güzel eyler bekleyıp görcez:)

herkeze selam kizlar.bol neseli gunler dilerim.bende cok nese yokta.sohbetlerinizi okumak cok zevk veriyo.yazmaya zaman kalmiyo.
bir sey sorucam.cinsiyet tam olarak hangi ayda belli oluyor.bende ilk bebegim oldugu icin cook merak ediyorum.esim erkek istiyor.benim icin

ay ay aynı gün bizim bebişler.. doktorun tecrübesi istemesi ve tabe bebegin de göstermesi lazım canım.. 12. hafta da öğrenenler oldu aramızda.. tahmini oluyor ama o da kesin değil galiba kesin olanı 16. hafta..

12. haftada söyleyen dr lar var ama 16. haftada kesin emin oluyorlar diye söylemeyenlerde var. sabır çekiyoruz bizde meraktan çatlayanlar grubundayız

canım 11 ile 17. hafta arası dr una göre belli oluyor..yani bazı dr 11. haftada bi tahmin yapıo bazıları ise kesin bişi demek için 16.-17. haftayı beklio

o his benimde peşimi bırakmıo hiç:))

bu sene oğlan senesi dıyolar oabulur ahahah Allllah herkes herşey dicek artık bana göbeğini aç bakıyım dıyolar göbbek deliğinin ustu aşşa doğruysa kız duzse erkekmiş baktırmak istemedım zorlayınca komşu açtım dıyokı kızın olcak olsun dedim ama benım göbegım zaten etlıydı ha bıde mıdemde etlı eee ustu alta düşmei normal degulmüüüü:36::36:
yok işte birşey bılıyolarda soyluyolar :D:D:D:D

3 aylıkken genelde belli oluyor 12 hafta ve üstü canım:34:

Back
X