ahha yok bebem orijinal hepsi no panic...yefrum benim olay belden yukarsında:) gögüs irice göbek irice..bebem 73 kiloyum, azmı 73 kilo 1,65 boya:))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahha yok bebem orijinal hepsi no panic...yefrum benim olay belden yukarsında:) gögüs irice göbek irice..bebem 73 kiloyum, azmı 73 kilo 1,65 boya:))
ya bende baktım ama nereye bakacağımı tam olarak anlamadığım için şekil itibariyle hiç bişiye benzetemedim ama dün bi teyzemiz eğer bebeğin gelişimi gününden öndeyse erkek olur dedi ümitlendim bende yani![]()
bir de geçengün k.validem göbeğime bastirdı yumuşaksa kız sertse erkek olurmuş öle dedi![]()
canim bende 11 haftaya giricem.ve 2 hafta sonra kontrole gidicem.doktorum tecrubeli birisi ama dur bakalim.ogrenebilecekmiyiz.esim cok merak ediyo.hayirlisi olsun
işte bu bu mehtapozanım işte buuuu...benim şehzadem normalde 13+1 iz bugün ama ultrasona göre 13+5 de...de le le le lee![]()
hade bee.. doktor falan rahat bulabiliyor musun peki.. eşinle meslektaş sayılır bu arada bende basınla ilgili çalışıyorum..![]()
he he benim bide etim çok sıkı kuzum..ama gögüs takımlarıda fena değil..astreiksten sonra buda sözüm olsun yefrum:))öle görünmedi pek bana yine baktım yine görünmüyo.. o zaman sen memişlerin de fotosunu çek.. hi hiihi ihiiii
bir de geçengün k.validem göbeğime bastirdı yumuşaksa kız sertse erkek olurmuş öle dedi![]()
işte bu bu mehtapozanım işte buuuu...benim şehzadem normalde 13+1 iz bugün ama ultrasona göre 13+5 de...de le le le lee![]()
ben kıymetini biliodum zaten amma artık hepden biliyom kuzularım..kadın çzömüş olayı oğlumu seveni bende severim dio, e hatun aşık oğluna bilio, daha ne olsun:))benim eşimde çok meraklı farketmez diyo ama erkek istiyyoooo ben biliyorum kayınbabam herkese kız olursa çok üzülürüm diye söylenince ee haliyle adam kızı olursa
kendini eksik hissedecek allahım kendisi erkeklikten bi haber allahım günaha girecem çok sinirleniyorummm.kayınvaldem bi tuhaf nasıl imrendim petuşun kayınvaldesine benimkide yılda bir bir hafta giderim söylenmeye başlar camlar silinecek yok bilmem ne yaparım yaranamam.en son gittiğimde hamileymişim bilmiyorum kahvaltı yapamadım midem kötüü gittim yattım masayı toplamadım diye küstü konuşmadığı yetmedi ben mutfakta oturuyorum o salonda kendi evinde yapıyoo bana bidee birde eğitimli insan öğretmen olacak..
ya o genel bişey mi acaba benimde öyle normalde 11+0 ama ultrasyonda 11+4 . acaba herkestemi 4 gün oynuyor
benim eşimde çok meraklı farketmez diyo ama erkek istiyyoooo ben biliyorum kayınbabam herkese kız olursa çok üzülürüm diye söylenince ee haliyle adam kızı olursa
kendini eksik hissedecek allahım kendisi erkeklikten bi haber allahım günaha girecem çok sinirleniyorummm.kayınvaldem bi tuhaf nasıl imrendim petuşun kayınvaldesine benimkide yılda bir bir hafta giderim söylenmeye başlar camlar silinecek yok bilmem ne yaparım yaranamam.en son gittiğimde hamileymişim bilmiyorum kahvaltı yapamadım midem kötüü gittim yattım masayı toplamadım diye küstü konuşmadığı yetmedi ben mutfakta oturuyorum o salonda kendi evinde yapıyoo bana bidee birde eğitimli insan öğretmen olacak..
bende şunu duymuştum eğer adetin bittikten hemen sonraki günlerde hamile kalırsam oğlun olurmuş yaklaşık olarak aynı hesaba geliyor. pöfff ben nerdenbileyim hangisinde hamile kaldım
benim eşimde çok meraklı farketmez diyo ama erkek istiyyoooo ben biliyorum kayınbabam herkese kız olursa çok üzülürüm diye söylenince ee haliyle adam kızı olursa
katılıyorum canım....genellememek gerek en çok görgü etkili ama ben akdenizliyim, bizim oralardada gelin hep k.valideye hizmet eden gözüyle bakalır, eşim tarafı egeli..ege insanına hayranım ben ya..kim ne derse desin akdenizliyim ama akdeniz insanı daha kaba bence..eğitim değil görgü meseli canım oo.... bi de nereli eşin bilmiyorum ama yetiştiği yaşadıkları yerle de ilgili sanırım.. benim anneannem meme kanseriydi atlattı çokk şükür.. kadın kemoterapiden çıkıyordu eve misafir yağıyordu.. akrabalar düşkündür birbirine.. misafir geliyor falan diye yengem gelmiş anneannemin evine temizlik yapacak.. öyle ağır temizlik de değil yane.. bi de demiş kek börek bişeyler yapayım misafire ikram ederiz.. anneannem kıyametleri koparmış sen beni rezil mi edicen diye.. neden? çünkü bizim adetimize göre kaynananın geline iş yaptırması ayıplanır.. oğluna hanım değil kendine hizmetçi almış der konu komşu.. o nedenle de kanserli de olsan gelin süzüle süzüle oturur biz de.. ben tabi gittim elin memleketindenn tam zıttı seninki gibi bi kayınvalide buldum.. ne yapayım kendini sevmesem de oğluna aşığım
katlanıyorum..bi erkek kardeşim var bu arada duyrulur
varsa hanım hanımcık bi kız
![]()
PETUSCUM az once gobisini gordum cok tatlisin mas.benimde senin kadar bi gobusum var ama kilodan![]()
akasyacım hani gebelik haftamızı öğrendiğimiz hesaplamalar varya orda olası hamile kaldığımız günü veri yo senin sat kaçtı canım
evet canım benim de ilk bebik olacak inşallah.. sorma yaa.. ben bütün gün gazete okuyup takip ve denetleme yapıyorum.. artık iş olmuş benim için.. kesinlikle gazete okumuyorum onun dışında.. evde tv haberi de izlemiyorum.. basın zehirlenmesi bu..canim bu ulke cook gelismis bir ulke.hersey var.cogu sey turkiyeden daha ileri.doktorum var cok sukur.hemde cook iyi ve tecrubeli biri.dogum yapacagim hastanede cook guzel.ozel zaten.tabi parasida guzel.doktora her ay 100 lirayi bayiliyoruz
yaa oylemi demek sende basinla ilgili calisiyosun.aksam eve gelip halen haberlere bogulmak disinda guzel bir meslek
bu arada senindemi ilk bebisin??
benim son adet tarihim 15 temmuz bu durumda benim yumurtlama günüm 27 temmuz diye geçiyor . tabi sat tan hesaplıyorlar o zaman 11 haftalık çıkıyorum. doğum tarihim 20 nisan çıkıyor. ultrasyonda edd yazıyor oda muhtemel doğum tarihim demek oluyormuş 16 nisan diyor beni 4 gün daha büyük gösteriyor yai