2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
katılıyorum canım....genellememek gerek en çok görgü etkili ama ben akdenizliyim, bizim oralardada gelin hep k.valideye hizmet eden gözüyle bakalır, eşim tarafı egeli..ege insanına hayranım ben ya..kim ne derse desin akdenizliyim ama akdeniz insanı daha kaba bence..

saol canım...benimkide bebe değil cnm ya..ben hamilelik öncesi göbeğimi hep içime çekiodum, artık çekemiom, o fırlamış şey bizzat benim midem:))

ben tahmin etmiştim senin kayınvalidenin egeli olduğunu.. toprağım işte.. olcek o kadar..

he he benim bide etim çok sıkı kuzum..ama gögüs takımlarıda fena değil..astreiksten sonra buda sözüm olsun yefrum:))

daş benimki daşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:64::64:

hadi bakalım kuzu eger oğlun olursa k.validem bilio bu işi:60:

puhahahahahah tezlerinizi çürütüyorum lo looooo göbeğeim sert yani erkek ama bebem ultrasonla tam aynı gün yani erkek değil puhahahahahah:33::33:

ultrason olayına inanma kanki sen:51:

selaam kızlar...anca gelebildim...geçmişi okuyamadım...son sayfada sadece petunyanın daşş larını gördüm..süpersin kuzum...ben hiç açmiim kutumu bence...

hoşgeldinn nicole

ya şu saçlarım warya zaten 2 günde yağlanırdı şimdi 1 gün zor dayanıyor:19:

sen gene söyleme canım bide kız olur sonra kulaklarım çınlasın istemem :)) gerçi ben eşime söyledim kız bile bakıyos :)) o ayrı konuda kısmetse bende bidahaki kontrolümde öğrenicem inşallah

sen nerden nasıl hesapladın kuzucum yaa
benimkine de bi bakıversen.. 16 temmuz sat.. 28 günde bir düzeni.. yaş 26.. :37:

ohoooo bu forumu 1 saat boş bırakmaya gelmiyo nasıl okucam ben bukadar sayfayı yaaa :1::1:
heç dönemicem valla gelişmeler varsa banada söleyin şekerler??
bu arada petuşş doktor aradımı yawrum?

sen gene söyleme canım bide kız olur sonra kulaklarım çınlasın istemem :)) gerçi ben eşime söyledim kız bile bakıyos :)) o ayrı konuda kısmetse bende bidahaki kontrolümde öğrenicem inşallah

benim dr çok kuralcı ama bu sefer 12+1 de gidicem sıkıştıracağız kocişle öyle sözleştik almaya çalışacağız ağzından. :60:

hoşgeldin cnm..

denis-34 senmisin toprağım ? bu hafta yoktun hiç???
hoşbulduk canım...

hoşgeldinn nicole

hoşbulduk
akasyaaaaaaaa olası gebe kaldığın tarih 29 temmuz çıkıyo ona görede yaş 26 hamile kaldığın ay temmuz erkek bebiş gözüküyo haberin olsunnn :))

hangi takvime bakıyorsun canım...link versene bizde bakalım..

Mayalıların yöntemi: Anne adayının gebe kaldığı zamandaki yaşı ve yılı, ikisi de çift sayı ya da tek sayıysa bebek kız, biri tek diğeri çift sayıysa bebek erkek demektir.

oğlum doğru çıkıyor 19,2006 bunda da kız gözüküyor 23,2011:51:

Son düzenleme:
Mayalıların yöntemi: Anne adayının gebe kaldığı zamandaki yaşı ve yılı, ikisi de çift sayı ya da tek sayıysa bebek kız, biri tek diğeri çift sayıysa bebek erkek demektir.

yaş 25 yıl 2011 benimde kız çıkıyor :64:

bakalım mayalılarıda çinlilleride test edeceğim ben öğrenince. benimde yaş 26 sene 2011 erkek çıkıyor.

25-2011 kız çıkıyor:66::66:
göynümden kısçe geçiyo zatenn:97: hayırlısı sağlıklısı inşallah

hoşgeldin cnm..

denis-34 senmisin toprağım ? bu hafta yoktun hiç???

hoşgeldinn nicole

benim oğlumda 30,2008 tutmadı...şimdi de 33,2011 bakalım ne olacak..

he he benim bide etim çok sıkı kuzum..ama gögüs takımlarıda fena değil..astreiksten sonra buda sözüm olsun yefrum:))

daş benimki daşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:64::64:

petus benim etimde cok sıkı ne oluyomus etin sıkı olunca.aynen tasss gibi gaciyim

Back
X