Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla cnm ben gittim sıra aldım pek kimse yoktu zaten randevu falan almak gerekiomu diye çok düşünmüştüm ama hemencik işim bitti ilk önce bebeğime baktılar bikaç ölçüm aldılar sonra kan verdik bi hafta sonra sonuçları aldık.. Sen nerede çalışıosun ki aslında azcık anlayışlı olsalar ölürler sanki patronlar...
canım benim her bebişin gelişimi farklı olurmuş tatlım bu arada benim baktığım siteye göre senin bebiş önce gidiyor ben e-gebelik net e baktım sen nereye baktın ki 16. haftada gösteriyor 11 cm mi burası
kızlar ya hamilelikte kullanılan bi vitamin vardı e ile başlayan adı neydi?? dün doktorumbana telefonda söyledi folik asiti bırak ona başla diye bi saattir adını bulamadım siz bilirsiniz.
ben karabağlarda bi mobilya tasarım firmasında çalışıyorum sen nerde çalışıyorsun nerde oturuyorsun ben Günaltayda oturuyorum Çitlenbik Sağlık ocağının o tarafta çalışıyorum
canım bende yeniçamlıkta oturuyorum tabi tam olarak ne taraflar bilemiorum:) şirinyer nato tarafında seyehat acentesinde çalışıyordum ama bugün son günüm sanırsam artık işsizim :)))
kızlar ya hamilelikte kullanılan bi vitamin vardı e ile başlayan adı neydi?? dün doktorumbana telefonda söyledi folik asiti bırak ona başla diye bi saattir adını bulamadım siz bilirsiniz.
neden işten mi ayrılıyorsun bu arada biz birbirimize oldukça yakın oturuyoruz
aaa çok güzeell benimde patronum kıllık yapıo maaşımı asgari ücrete çekmiş falan salak salak kararlar alıo işte.. bende çıkayım dedim.. zaten kocamıda göremiyorum diye çıkıyorum işte :)
ben doğma büyüme aynı yerde oturuyorum o yüzden genelolarak çoğu yeri biliyorum yakınında okul yada bana tarif edebilceğin biyer varmı
valla canım yukarıda bir okul varda sanırım adı iyiburnaz ilköğretim okulu... o okulun çok yakınındayız biz..
benim ilk ve orta okulum orasıbende Çağdaş Eğitim Koleji var onun üst sokağında oturuyorum
selam kizlar nasilsiniz.herkeze guzel bir haftasonu diliyorum.disari cikarsaniz benim yerimede gezin.ben evdeyim malesef.esim bugunde calisiyor.
Kızlar birsey sorcam ikili taramasını yaptırıpta bebişinin cinsiyetini öğrenen varmı?![]()
kızlar az önce çatlak kremimi almış bulunmaktayıımmmmustela aldım inşallah iyi gelir.
normal fiyatı 1 tanesi 79tl . internette buldum 3 al 2 öde kampanyası vardı eczanemizde.com da ordan aldım 3 tane 155 tl ye.