2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Mehtapozan ben özel mesaj atamıyorum, çok teşekkür ederim canım tekrar. Ben de İzmir Urla'dayım, ufak hemşehrimi öpüyorum :)
Bu arada ben elevite başladığımdan beri acayip zinde hissediyorum kendimi, dipçik gibiyim :) 3 aydır süren miskinlik, uyku hali iki gündür yok oldu evi alt üst ettim, devam edeyim temizliğe, kolaylıklar ve sevgiler herkese..

selam kizlar nasilsiniz.herkeze guzel bir haftasonu diliyorum.disari cikarsaniz benim yerimede gezin.ben evdeyim malesef.esim bugunde calisiyor.

mrh canım iyiyiz sen nasılsın. Ben bugün gezicem kısmetse bol bol kıslış almaya gidicem artık pantolonların rahatsız ediyor çok

kızlar az önce çatlak kremimi almış bulunmaktayıımmm :34::34: mustela aldım inşallah iyi gelir.
normal fiyatı 1 tanesi 79tl . internette buldum 3 al 2 öde kampanyası vardı eczanemizde.com da ordan aldım 3 tane 155 tl ye.

canim insallah faydasini gorursun.bana arkadaslarim catlayacagi varsa zaten catliyo sen ne yapsanda demislerdi.ben hic bir sey kullanmiorum simdilik.tembellik ediyorm.

aycicekcim 12+4 gün ama doktor kız gibi gözüküyor dedi bende sasırdım kız erkek farketmez ama olabilirmi acaba:)):nazar:

valla canıımm ne yalan söyliyim bende burdan okuduğum kadarıyla arkadaşlar öyle yazıyorlardı:) inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeişini

mrh canım iyiyiz sen nasılsın. Ben bugün gezicem kısmetse bol bol kıslış almaya gidicem artık pantolonların rahatsız ediyor çok

oh oh gez canim ne guzel alisverisemi gidiyon.ben daha cikmadim alisverise.simdilk iyi kiyafetler rahat ediyorum.ama ileriki aylar bende cikarim

aycicekcim 12+4 gün ama doktor kız gibi gözüküyor dedi bende sasırdım kız erkek farketmez ama olabilirmi acaba:)):nazar:

ultrasonda banada erkek gibi duruyor dedi daha 11 haftalıkken en iyisi ve net olarak 4. ayda belli oluyormuşşş :) hadi hayırlısıııı olsun :nazar:

Mehtapozan ben özel mesaj atamıyorum, çok teşekkür ederim canım tekrar. Ben de İzmir Urla'dayım, ufak hemşehrimi öpüyorum :)
Bu arada ben elevite başladığımdan beri acayip zinde hissediyorum kendimi, dipçik gibiyim :) 3 aydır süren miskinlik, uyku hali iki gündür yok oldu evi alt üst ettim, devam edeyim temizliğe, kolaylıklar ve sevgiler herkese..

maşallah :nazar:canım sana da kolay gelsin inşallah hep böyle zinde oluruz ev işleri de korkar bizden bende ufak hemşehrimi öpüyorum :54: kolay gelsin sana

kolay gelsin canim.kendini yorma sakin dikkat et kendine.bende kadin cagirdim yarin ona yaptiricam detayli temizlik

valla canıımm ne yalan söyliyim bende burdan okuduğum kadarıyla arkadaşlar öyle yazıyorlardı:) inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeişini

Amin cnm inşallah hepimiz bebişlerimizi hayırlısıyla alırız kucağımıza zaten ben daha şimdiden 5 aylık hamile gibi duruyorum bir anda göbişim kocaman oldu kiloda aldım acaba normalmidir karnın bu kadar cabuk cıkması?:nazar:

oh oh gez canim ne guzel alisverisemi gidiyon.ben daha cikmadim alisverise.simdilk iyi kiyafetler rahat ediyorum.ama ileriki aylar bende cikarim

ben azıcık dar giyinmeyi seven biriydimde özellikle pantalonlarım olmuyor artık fermuar düğme acık anca öyle oturabiliyorum zaten şuan giysi bulmak zor olur daha göbişler fazla olmadığı için bakıcam işte öyle maksat biraz dışarı çıkmak olsun :))

amin cnm inşallah hepimiz bebişlerimizi hayırlısıyla alırız kucağımıza zaten ben daha şimdiden 5 aylık hamile gibi duruyorum bir anda göbişim kocaman oldu kiloda aldım acaba normalmidir karnın bu kadar cabuk cıkması?:nazar:

sanırımki aldığımız kilolarla alakalı canım benim o karnın çıkması benim misal pek kilo almadığım için öyle çok büyümedi ama büyümeside ayrı güzel insan ayrı bi mutlu oluyo :66::66::66:

canim insallah faydasini gorursun.bana arkadaslarim catlayacagi varsa zaten catliyo sen ne yapsanda demislerdi.ben hic bir sey kullanmiorum simdilik.tembellik ediyorm.

ne yalan söyleyeyim bende öyle düşünüyorum. ama ben krem kullanayım çatlarsa da elimden geleni yaptım çatladı derim. psikolojimi rahatlatıyorum yani. hiç bişey yapmadım belki kullansam krem iyi gelirdi demek istemiyorum da o yüzden.

canım eşinin adı soyadı ne eğer 83 doğumluysa kesin tanırım bu arada facedeki grupta olmayan arkadaşlar sevda arkadaşımız geldiğinde söylersenin yardımcı olur

ne yalan söyleyeyim bende öyle düşünüyorum. ama ben krem kullanayım çatlarsa da elimden geleni yaptım çatladı derim. psikolojimi rahatlatıyorum yani. hiç bişey yapmadım belki kullansam krem iyi gelirdi demek istemiyorum da o yüzden.

sizinde cildiniz kurumu benim resmen pul pul dökülüyor bu kadar kuruduğunu hiç hatırlamam

kızlar selamlar herkese biz doktordan geldik herşeymiz normal çok şükür... en kalınlığımız ölçüldü normaliz.... testimizin sonuçlarını haftaya alacağız inşallah onda da bişi çıkmaz... cinsiyetimiz belli oldu ama azıcık meraklanın :))))))))))) yazıcam sonra şimdi accık gezmelere gidelim :))

kızlar selamlar herkese biz doktordan geldik herşeymiz normal çok şükür... en kalınlığımız ölçüldü normaliz.... testimizin sonuçlarını haftaya alacağız inşallah onda da bişi çıkmaz... cinsiyetimiz belli oldu ama azıcık meraklanın :))))))))))) yazıcam sonra şimdi accık gezmelere gidelim :))

hadi iyi gezmele fazlada çatlatma bizi heeeeeeeeee:37:

Back
X