Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimse 2 gün var kontrolümee çatladaa patlaaaa
üzülme canım kuzimin eşi 9 ay ağladı doğumdan sonra bişeyi kalmadı hamilelik yapıor ağla açılırsın![]()
9 ay mıAman yarabbim...
canım benim için sorun yok ben ağlarım da:26:eşim pek dertli ya...
bıkmaz inşallah benden...
teşekkür ederim yanıtın için
neden ağlıyorsun canım?ağlama hissi neden geliyor?hayat çok güzel gez dolaş eğlen derim.mutlu olsun bebeğin de.
ah canım ya hamilelik insanın hormonlarıyla oynuyor. bende çok sinirliyim şu aralar. saçma sapan şeylere kızıyorum. ağlıyorumm. inşallah bir an önce geçer. eşim çok kötü etkileniyor yazık. ne olduğunu anlamıyor bile..Herkese merhaba;
Uzun süredir takip ediyorum sizleri fakat ancak bugün yazabildim.
Benim gibi sabahtan akşama dek ağlayan varmı aranızda
Bugün tam 12.haftamızı bitirdik ama bende hala düzelme yok
Bitsin istiyorum bu duygusallık artık
Hepinize sağlıklı bir hamilelik diliyorum
kızlar ya hamilelikte kullanılan bi vitamin vardı e ile başlayan adı neydi?? dün doktorumbana telefonda söyledi folik asiti bırak ona başla diye bi saattir adını bulamadım siz bilirsiniz.
bende ağlıyorum herşeye.... benim eşim askerde ailemle kalıyorum keşke bu durumda olmasaydımailemin hiç bir desteği yok..... beni hergün bişey için üzüyolar kocan gelse de gitsen fılan diye her yaptıklarını başıma kalkıyolar ben ne yapıyım eşim desen o da ayrı bi pskolojide..... herkesin bir derdi var işte.... allah kolaylık versinnnn TEK DUAM ŞU HERKESİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN İNŞALLAH
ah canım ya hamilelik insanın hormonlarıyla oynuyor. bende çok sinirliyim şu aralar. saçma sapan şeylere kızıyorum. ağlıyorumm. inşallah bir an önce geçer. eşim çok kötü etkileniyor yazık. ne olduğunu anlamıyor bile..dr randevumu bekliyorum. bebişimi bir görseydim moral olurdu bana.
ELEVİT olabilirmi?ben kullandım ama kabızlık yaptı şimdi bıraktım sonrada dr söyledim bırak sorun olmaz dedi..
özge bak şimdi bu yazdığını okuyunca da ağladım
ailene de çok kızdım.bu zor zamanında yanında olmayacaklarsa hiç olmasınlar bence...
benim de sıkıntım çok.hangi birini anlatayım
umarım ikimiz için de herşey yoluna girer...
ağlamam için hiç bir neden yok aslında...
ev taşıyacağım bir hafta sonra bu günlerde onu bahane ediyorum.
ama bunu atlatalım başka bir bahane bulurum biliyorum
zaten kırılgan hassastım yapı olarak hamilelikle beraber iyice arttı.
inşallah geçer ya.ben mutlu olunca senin dediğin gibi bebeğim de mutlu olur![]()
ah canım ya hamilelik insanın hormonlarıyla oynuyor. bende çok sinirliyim şu aralar. saçma sapan şeylere kızıyorum. ağlıyorumm. inşallah bir an önce geçer. eşim çok kötü etkileniyor yazık. ne olduğunu anlamıyor bile..dr randevumu bekliyorum. bebişimi bir görseydim moral olurdu bana.
bende ağlıyorum herşeye.... benim eşim askerde ailemle kalıyorum keşke bu durumda olmasaydımailemin hiç bir desteği yok..... beni hergün bişey için üzüyolar kocan gelse de gitsen fılan diye her yaptıklarını başıma kalkıyolar ben ne yapıyım eşim desen o da ayrı bi pskolojide..... herkesin bir derdi var işte.... allah kolaylık versinnnn TEK DUAM ŞU HERKESİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN İNŞALLAH
kızlar bak şunu izleyin Hamilelik sürecinde yaşananlar bebeğin karakterini etkiler mi? - UZMANTV
günce süpersin
ne kadar ilgilisin hemen de eklemişsin ilgili videoyu..teşekkürler
izledim.acilen kendime gelmem lazım..
önce kendim sonra bebeğim için
iyi pazarlar herkese arkadaşlarrrr benim hala lekem devam ediyo haftasonu diye sesimi çıkarmadım ama nasip olursa yarın dr a gidicem hemen çok tedirginim göğüslerimdeki hassasiyette azaldı çok korkuyorumbişet olmasın bebeğime allahım sen koru onu nolursunnn
![]()
iyi pazarlar herkese arkadaşlarrrr benim hala lekem devam ediyo haftasonu diye sesimi çıkarmadım ama nasip olursa yarın dr a gidicem hemen çok tedirginim göğüslerimdeki hassasiyette azaldı çok korkuyorumbişet olmasın bebeğime allahım sen koru onu nolursunnn
![]()
![]()