2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
süpersin vallaha maşallahın var :nazar:
sen kış hazırlığını yapmışsın
ben bahara zor olur boya falan diye
şimdiden halletmek istiyorum
üstünede bir temizlik tamamdır
evet cnm şimdiden yapmak mantıklı, bebe doğmadan en az 2 ay önce boya işi yapılmalı evde denilio...2 ay önceside kışa gelyo, şimdiden yapmakta fayda var bencede:34:
merhaba kızlar
bende nasip olursa inşallah 21 Nisan annesiyim...
bizde bu gün ikili test için kan verdik önümüzdeki pazartesi günü sonuçları alacağız inşallah ....
:49::49::49::49:
hoşgeldin..inş. güzel sonuçlar alırsın:nazar:
Hay maşallah :46::46:Ne güzel darısı bizim de başımıza. Tembellik hep var hep hiç geçmeşecek sankim.

hee bide insan kötü olyo ya..yani koca yapıo işte nazlan dimi..yok ama ben hep üzüldüm yazık die vicdan azabı çekio insan..sahalara çok hızlı döndüm çok şükür ya:46:

yefrum dayan az kaldı..bende aynen anlattığın gibiydim, hep bi uykku hali hep bi mutsuzluk, yavaşlık...aklı bi tek uykuyaçalışyodu..şimdi bide elevite başladım ya ondan heralde dipçik gibi oldum..geçen hafta her akşam sebze yemeği yaptım, acısını çıkarttım, kocamada didim bitti artık o günler , yefrum yazık 3 ayda 3 kilo verdi adamcık evde iş yapcam die...bak cmt evi dip bucak temziledim, öğlen kısır yaptım, akşam balık yaptık,bu arada 3 posta çamaşır yıkadım, pzr günü onları ütüledim, pzr günü patlıcan musakka yaptım akşam duramadım kurabiye yaptım...kocam şoka girdi noldu birden die..didim bu vitaminden heralde zıp zıpım ben duramıom yerimde...13. haftayla bitio hepsi inş..:46:

aman aman süpersin maşallahh:nazar:
bu elevit dedikleri kan ilacımı oluyor:26:
doktorda bana bu gittiğimde kan ilacı başlayacağız folikasiti bırakacaksın diyordu
inşallah elevit verir banada:86:

yefrum dayan az kaldı..bende aynen anlattığın gibiydim, hep bi uykku hali hep bi mutsuzluk, yavaşlık...aklı bi tek uykuyaçalışyodu..şimdi bide elevite başladım ya ondan heralde dipçik gibi oldum..geçen hafta her akşam sebze yemeği yaptım, acısını çıkarttım, kocamada didim bitti artık o günler , yefrum yazık 3 ayda 3 kilo verdi adamcık evde iş yapcam die...bak cmt evi dip bucak temziledim, öğlen kısır yaptım, akşam balık yaptık,bu arada 3 posta çamaşır yıkadım, pzr günü onları ütüledim, pzr günü patlıcan musakka yaptım akşam duramadım kurabiye yaptım...kocam şoka girdi noldu birden die..didim bu vitaminden heralde zıp zıpım ben duramıom yerimde...13. haftayla bitio hepsi inş..:46:
ay yaa inşallah öle olur.. üzülüyorum kocişe.. iyice maymun oldu peşimde..evi temizlemek nerdee.. kendimi iyi hissettiğimde bi süpürge bi toz o kadar.. dipten yapmayınca da pislik içinde hissediyorum kendimi.. ama şükür ki başka hiçbir hamilelik belirtimi yoktu.. mide bulantısı falan yaşamadım.. tek başıma gelen bu.. o da yetti artıkın

kızlar ben çalıştım geldim valla oh 3ten sonra evdeyim.normalde zaman nası gecer anlamam 2 hafta sonra kontrole gitcem inşallah o zaman cinsiyeti söyler.zaman geçmiyo.az önce iki hafta sonrasına randevumu aldım bile hem de ilk sıradan.cumartesi günü sabah saat 9da hastanede olucam şaka gibi.sırf cinsiyet öğrencem diye sabahın köründe yollara düşcem valla.insallah o zaman söyler.14 hafta olacak o zaman bakalım.söylemesse bi hafta sonra bi daha giderim.

teşekkür ederim kızlar sağolun
bu arada elevitin en iyi vitamin olduğunu söylüyorlar
muhaakkak al diyorlar banada çevremden bir sürü kişi...
bende doktora sormadan almakistemedim valla .....

bende vitamin ve kan hapına başladım ama daha etkisini göremedim dün sabah sadece kahvaltı hazırladım oturma odasını silip süpürdüm ve bide iki makina çamaşır yıkanıp asıldı o kadar sürekli bi uyumak istediği ve çok çabuk yoruluyorum ben ne zaman atom karınca olcam ya :66::66::66:

ay yaa inşallah öle olur.. üzülüyorum kocişe.. iyice maymun oldu peşimde..evi temizlemek nerdee.. kendimi iyi hissettiğimde bi süpürge bi toz o kadar.. dipten yapmayınca da pislik içinde hissediyorum kendimi.. ama şükür ki başka hiçbir hamilelik belirtimi yoktu.. mide bulantısı falan yaşamadım.. tek başıma gelen bu.. o da yetti artıkın

hahahhaha aynen yaaa bende öyleydim
insan naz maz yapamıyor ama yinede
içine sinmiyor üzülüyorsun eziyet verdiğin için
benim pasaklı kocişim bile isyan etti geçen sabah
çamaşırlar çekmeceye ne zaman girecek diye:36:
bende bence bi mahsuru yok istiyorlarsa girsinler dedim:35:
şok geçirdi adacağız 12 senelik obsesif derecesinde düzenli karısından bunu duyunca:84:
yaşasın hamilelik bunca yıldır yapınca kimsede madalya takmadı ama:65:

aman aman süpersin maşallahh:nazar:
bu elevit dedikleri kan ilacımı oluyor:26:
doktorda bana bu gittiğimde kan ilacı başlayacağız folikasiti bırakacaksın diyordu
inşallah elevit verir banada:86:

yok canım elevit multivitamin..içinde 12 çeşit vitamin+bilmem kaç çeşit element+bilmemkaç çeşit mineral vs. varmış..folic acidde var..yan etkisi kabızlık die yazıo ama ben günde 2 kere çıkar oldum tuvalete, bilemedim bende ters tepti..:1:

bende vitamin ve kan hapına başladım ama daha etkisini göremedim dün sabah sadece kahvaltı hazırladım oturma odasını silip süpürdüm ve bide iki makina çamaşır yıkanıp asıldı o kadar sürekli bi uyumak istediği ve çok çabuk yoruluyorum ben ne zaman atom karınca olcam ya :66::66::66:

az kaldı az acuk daha sık dişini:3:

yok canım elevit multivitamin..içinde 12 çeşit vitamin+bilmem kaç çeşit element+bilmemkaç çeşit mineral vs. varmış..folic acidde var..yan etkisi kabızlık die yazıo ama ben günde 2 kere çıkar oldum tuvalete, bilemedim bende ters tepti..:1:

ooo tuvalet olayı süpermiş sende valla
inşallah bende de öyle olur:1:

bende kesin kabızlık yapar ya.karnım şişti bile şimdiden.

hahahhaha aynen yaaa bende öyleydim
insan naz maz yapamıyor ama yinede
içine sinmiyor üzülüyorsun eziyet verdiğin için
benim pasaklı kocişim bile isyan etti geçen sabah
çamaşırlar çekmeceye ne zaman girecek diye:36:
bende bence bi mahsuru yok istiyorlarsa girsinler dedim:35:
şok geçirdi adacağız 12 senelik obsesif derecesinde düzenli karısından bunu duyunca:84:
yaşasın hamilelik bunca yıldır yapınca kimsede madalya takmadı ama:65:

işte buuuu:46: :46:

toktora söleyim kessin yazsınnnn:86:
çok ihtiyacım var bu vitaminlere çok. accık dipçik olayım bende yoksa adım tembele pasaklıya çıkacak:67:
kayısı falan yiyosan faydası oluyodur toolet için
ben kuru kaysıı yiyorum hiç kabızlık çekmedim şimdiye kadar:78:

çok ihtiyacım var bu vitaminlere çok. accık dipçik olayım bende yoksa adım tembele pasaklıya çıkacak:67:

ooo tuvalet olayı süpermiş sende valla
inşallah bende de öyle olur:1:

:)) kendini söktü ama rengini bi thaf yaptı, yazmıoda hiç yan etkide nettende bakmadımda,elevit kullananlar olaydan sonra şöyle bi baksın ltf p..kunun rengine, benimki resmen siyah oldu, elevitten die düşünyom ama teyid etmedim henüz:44:

yoközellikle bişi yemiom ama bulantılar vs. geçince sulu yemek yemeye başladım, suyu daha çok içiyorum vs. onlarında illaki faydası olyodur

Back
X