2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
amin amin inşallah bakalım listede kızlar mı çok olacak erkeklermi:46:
walla bende onu merak ediyorum canım:34:
yea pankaya gittik, evin kredisi o kadar yüklüki 1 saatte ancak ödedim:27:
bide yemek yidim 1 saat, işte bu mazaretler kopardı beni burdan 2 saaet:)):43:

sen benle uğraşmayınca banada cvp hakkı doğmuo ama, olmuo böyle..
bizde birini işten çıkaryoz, onun pisliklerini tem,zlioz yoğunuz azcık, ama okuyorum bende no panic:)):32:
hee neyseki açığı kapatmışsın yavrim:29:
Benim de Nisan ismi var ama çok güzel bir isim; Bolluk bereket demekmiş,zaten doğanın canlandığı ay ya :)
Rabbim kavuştursun inşallah.:52::52::52::52:
eşimde istiyordu nisan ismini ama ben ay ismi o başka ne anlamı var diye istemedim demek varmış anlamı:44:
merhaba kızlar
bende nasip olursa inşallah 21 Nisan annesiyim...
bizde bu gün ikili test için kan verdik önümüzdeki pazartesi günü sonuçları alacağız inşallah ....
:49::49::49::49:
h.g canım umarım iyi sonuçlar alırsın:71:
kızlar iyi akşamalr.midem çok fena bulanıyor bide başım dönüyor..:(((((((((((

hamilemisin acabaa:1::1:

Son düzenleme:
ben dr dan geldim kızlarrrr :3:

bebeğim maşallahh iyiymiş allahım nazardan korusun ama lekem devam ediyo ve dr hep yatacaksın dedi düşük tehlikesi olabilirmiş :59: allahım korusun iki tane iğne verdi onları vuruncam :3:
canımm hoş geldin aklım sendeydi çok sevindim meleğinin iyi olmasını rabbim korusun inşallah meleklerimizi...
Süper, aynen benim eşim de sağolsun, hiç bişi yaptırmıyor. Ben sadece makineye çamaşır atıyorum. ve kuruyanları topluyorum :)
Gerisi hep ona ait :):nazar:

aynen canım ya sağolsunlar valla

bebeğim maşallahh iyiymiş allahım nazardan korusun ama lekem devam ediyo ve dr hep yatacaksın dedi düşük tehlikesi olabilirmiş :59: allahım korusun iki tane iğne verdi onları vuruncam :3:

hoşgeldin kuzum, hadi gözün aydın inş, ne güzel haberler getirdin...tadını çıkart o vakıt yat dinlen:)):9:

çook geçmiş olsun kuşum yorma kendini hiç maşallah bebeğine:nazar::46:

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlarrr inşallahh geçecek inşallahh neyse ben kaçar:3:

:)) kendini söktü ama rengini bi thaf yaptı, yazmıoda hiç yan etkide nettende bakmadımda,elevit kullananlar olaydan sonra şöyle bi baksın ltf p..kunun rengine, benimki resmen siyah oldu, elevitten die düşünyom ama teyid etmedim henüz:44:

evet canım elevitten ben 6. haftadan beri kullanıyorum, ilk gördüğümde korkmuştum simsiyah:53: doğurana kadar kullanılıyomuş bide 7 ay daha böleyiz

merhaba kızlar,
aranıza yenı katılıyorum sayfayı yenı okudum ama konusmalara bayıldım herkes cok samımı, ınsallah bende aranızda olucam.
benım 15. haftam suanda allah nasıp ederse nisanın ılk haftasında bebişimi kucağıma alıcam. Allah herkese kolaylık versin meleklerimizide korusun.:49:

hepisini teker teker ısırmak istiyorum bu bebişlerin yaa Allahım nasıl bişeydir bu :) maşalah yaa :nazar::nazar:
ya canım şimdi bişi sorcam hani ense kalınlığına ultrasonlar bakılıymuşya..şimdi ben seydişehirdeyim burda yapılmıyomuş ikili test doktor bana konya merkeze git dedi ozaman ben ordan ultrasonla bakcağı için başka bi doktordanmı randevu almam lazım acep??

tabi konyada birçok hastane var,tercih yap sonra randevu al gidince yapar testi, :34:

merhaba kızlar,
aranıza yenı katılıyorum sayfayı yenı okudum ama konusmalara bayıldım herkes cok samımı, ınsallah bende aranızda olucam.
benım 15. haftam suanda allah nasıp ederse nisanın ılk haftasında bebişimi kucağıma alıcam. Allah herkese kolaylık versin meleklerimizide korusun.:49:

hoşgeldin canım amin inşallah:29:
bebişin nasıl cinsiyeti bellimi:6:

merhaba kızlar,

Amin canım hoşgeldinnnnnn sende bende kısmetse son haftası alıcam bebişimi kucağıma :66::66::66:

hoşgeldin canım amin inşallah:29:
bebişin nasıl cinsiyeti bellimi:6:

2 hafta once gıttım cnm gostermedı bızımkı, sımdı randevuma 2 hafta var ve ben meraktan catlıycam.
bebek magazasına gıdıorum elımı neye atsam bırakıyorum hadı cınsıyetını ogreneyım ozaman alırım dıye.
hevesim kursagımda gezıyorum resmen ve cok merak edıyorum nasıl dayanıcam daha 2 hafta bılmıyorum.

sen kac haftalıksın senınkının cınsıyetı bellı mı?

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlarrr inşallahh geçecek inşallahh neyse ben kaçar:3:

elçinnn canım benim şimdi girdim okudum ohhhh aklım sendeydi cidden dün çok üzüldüm sen öle korkunca.. bak Allahın izniyle bişi yok dedim ben sana gördünmü annesi bebişin rahat sende rahat ol..tekrardan gözün aydın canım bol bol dinlen kalkma yerinden hiç :16:

Amin canım hoşgeldinnnnnn sende bende kısmetse son haftası alıcam bebişimi kucağıma :66::66::66:

hoşbuldummmm. amin inşallah sağ salim kucağımıza alalım da başı sonu farketmez nısanın :)

kaç haftalıksın Belli mi bebişin cinsiyeti ?

2 hafta once gıttım cnm gostermedı bızımkı, sımdı randevuma 2 hafta var ve ben meraktan catlıycam.
bebek magazasına gıdıorum elımı neye atsam bırakıyorum hadı cınsıyetını ogreneyım ozaman alırım dıye.
hevesim kursagımda gezıyorum resmen ve cok merak edıyorum nasıl dayanıcam daha 2 hafta bılmıyorum.

sen kac haftalıksın senınkının cınsıyetı bellı mı?

malesef canım bizim haftamız 11+5 şuan ama yarın daktırım bişi söylerse bende sizinle paylaşırım çook iyi anlıyorum seni hepimiz ölüces meraktan:1:biz yine iyiyiz benim kuzinin eşi 27 haftalık hamile hala ne olduğu belli değil:95:

babamısı beklioz biz de teyzelerimiz...biliyo musunuz anneme tişörtleri olmuyo artık karnı hafif açık kalıyo hamile pantolonunun bel kısmı görünüyo annem de sinir oluyor hep dar dar almış ohh olsun şimdi :emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
malesef canım bizim haftamız 11+5 şuan ama yarın daktırım bişi söylerse bende sizinle paylaşırım çook iyi anlıyorum seni hepimiz ölüces meraktan:1:biz yine iyiyiz benim kuzinin eşi 27 haftalık hamile hala ne olduğu belli değil:95:

ayyyyy ınanmıyorum lutfen benımkı okadar ınatcı olmasın.
gercı ınadını hemen gosterdı ense kalınlıgını 3 gunde olctu doktor, gıt gel yorulduk artık . hatta bende dedım ensesını gostermeyen cınsıyetını hıc gostermez. Aslında hıc fark etmez kız erkek sağlıklı olsun yeter ama. onun ıcın ufak tefek alısverıs yapmak ıstıyorum o yuzden meraktayım bukadar.
Ama belkı sende ogrenırsın benım arkadasım 10 haftalıkken ogrendı. senınde ılk bebein mi olucak?

yok canım elevit multivitamin..içinde 12 çeşit vitamin+bilmem kaç çeşit element+bilmemkaç çeşit mineral vs. varmış..folic acidde var..yan etkisi kabızlık die yazıo ama ben günde 2 kere çıkar oldum tuvalete, bilemedim bende ters tepti..:1:

yaa bende 1 haftadır neden kabızım diyorum demek bu folic kabızlıkmı yapıyomuş bak seeeen :1::1:
neyse 11-13 tane kaldı bitirdikten sonra devam etmicekmişim doktorum öle didi :49:
yaw benim ayaklar hiç ısınmıyo hala yaa 3 çorap giyiyom evdeyken hala buzzzzz:59:

hoşbuldummmm. amin inşallah sağ salim kucağımıza alalım da başı sonu farketmez nısanın :)

kaç haftalıksın Belli mi bebişin cinsiyeti ?

benim bugün 10+4 canım daha söylemedi zaten var daha zamanım kısmetse 2'li testten sonra belki söyler haftaya onun için gidicem normal randevum taaaa 2 kasımda

kızlar yetişemiyorum yaaa bu ne hızz:1::1:
maşalah topiğimize nazar değmesin inş.:nazar::nazar:
aramıza yeni katılan annişler hoşgeldiniz..

Back
X