2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
iyi akşamlar kızlar bugün nedense tuhafım mide bulantım azaldı bebeğe bişey mi oldu acaba (allah korusun ) çok korkuyorum randevum da daha 26sında beklemek çok zor delirecem:59:

bnmde ptesi 844 d bugun de degerim 1898 bnm kide tüp bebek ayn 25 ine kontrole cagırıdı ama catlıycam keseyi gormeye gitsmmmi die süsünyorum

selam kızlar.bugün doktora gittim ultrasonla minik keseciği gördüm çok güzeldi.çoook küçükmüş henüz.0.82cm.sat tarihime gore 5 haftalık diyordum ben.doktorum 4 haftalık olduğunu soyledi.çok başka bir duyguymuş.doktorum bayramdan sonrası için randevu verdi o zaman belki kalp atışlarını duyucaz inşallah... :3:

selam kızlar.bugün doktora gittim ultrasonla minik keseciği gördüm çok güzeldi.çoook küçükmüş henüz.0.82cm.sat tarihime gore 5 haftalık diyordum ben.doktorum 4 haftalık olduğunu soyledi.çok başka bir duyguymuş.doktorum bayramdan sonrası için randevu verdi o zaman belki kalp atışlarını duyucaz inşallah... :3:

ayy hayırlı olsun :)) çok güzel bir duygudur o..

ayy hayırlı olsun :)) çok güzel bir duygudur o..

valla ben o güzel duyguyu yaşayamadm doktor gördü eşim gördü bana gösteriolar ısrarla orda bi baloncuk görür gibi oldum gördüm dedim fotografını verdiler baktım baktım hala göremiorm :44:

gunaydin kizlar..dun doktora gittim bebegimi gordum kalbi de atmaya baslamis cok sukur.cok mutluyum ama dunden beri kahverengi akintim oluyo doktor bakti dusuk tehlikesi varmis bir sure sirt ustu uzanmam gerekiyor insallah bisey olmaz dua edin bana..

gunaydin kizlar..dun doktora gittim bebegimi gordum kalbi de atmaya baslamis cok sukur.cok mutluyum ama dunden beri kahverengi akintim oluyo doktor bakti dusuk tehlikesi varmis bir sure sirt ustu uzanmam gerekiyor insallah bisey olmaz dua edin bana..

dikkat et canım kendine rabbim bebeklerimizi korusun..bana da bayramdan sonraya randevu verdi ama haftaya çarşambaya da randevu aldım çünkü ilaçlarım bitiyo verdiği ilaçlardan birini de ne kadar kullanacağımı o heyecanla duyamamışım sadece bayramdan sonra gel dediği aklımda ve o zamana 2 kutu bitmiş oluyo hem onu soracağım ne kadar içeceğimi hem de ilaçları yazdıracağım bu arada da inşallah tekrar muayene eder etmezse de rica edeceğim çünkü kesenin altında hafif bi kanama oluşmuş o ne durumda onu öğrenmek istiyorum...bayramdan sonraya kadar beklemek çok zor öbür türlü..

Son düzenleme:
kızlar merhaba, ben dun doktora gittim karından baktı keseyi göremedi. kan tahlili istedi, gecen hfta 88 di şimdi en az 800 gibi rakam çıkması lazım dedi değerim 1690 çıktı. benm sat 17 temmuz benimle aynı satta olup keseyi gören var mı?

selam hamişler günaydın nasılsınız bakalım bugün :71: ben birazdan dr a gidiyorum nolur dua edin herşey yolunda olsun :54: çok çok heyecanlıyım yaaa:27:

benim dün 6+4 dü ama malesef duyulmadı.doktor haftaya tekrar bakalım dedi.
anladım cnm haftaya tekrar git istersen...
selam hamişler günaydın nasılsınız bakalım bugün :71: ben birazdan dr a gidiyorum nolur dua edin herşey yolunda olsun :54: çok çok heyecanlıyım yaaa:27:

canım dualarımız seninle inşallah güzel haberler alırsın...

kızlar doktor bana niye erken geldin der mi ön sayfada yazmıştım ya

bnde daha hiç gitmedim kontrole doktr haftaya pers cagırdı 6 haftalık olacak kalp atısını duyamam herlde demi

Insallah hepiniz bebeyinizin kalp atisini duyasiz! Bu cok güzel bi hiss! Tesekkur edirem beni desteklediyiniz ichin, akintim azaldi,bir tek yorgunluk,sinir olanda oluyor bazen. Biseye rahatsiz oldum, 6 hafta 4 günlük olduk ama bulantim daha yok.bu normalmi?

Insallah hepiniz bebeyinizin kalp atisini duyasiz! Bu cok güzel bi hiss! Tesekkur edirem beni desteklediyiniz ichin, akintim azaldi,bir tek yorgunluk,sinir olanda oluyor bazen. Biseye rahatsiz oldum, 6 hafta 4 günlük olduk ama bulantim daha yok.bu normalmi?

sevindim canım kahverengi akıntının azalmasına oh çok şükür:nazar: bulantı herkeste olacak diye bir şart yok benim geçen hamileliğimde hiç olmamıştı benimle beraber hamile olan arkadaşımda da hiç olmadı bulantı. hatta şimdi başka bir arkadaşım hamile 20. haftasında ve bu zamana kadar hiç bulantı şikayeti yaşamamış:34:

rabbim bebeklerinizi size bağışlasın benim bebeğim gelişmediği için gebelik kendinden sonlanıyor.dr. dikkate alın ve çok dikkat edin allaha emanet olun

gunkacım çok sevindim azalmasına canımmm inşallah tamamen geçecek cnm.canım normal bi çok arkadaşımın hiç olmamış annem tek bi kere çıkarmış bana hamileyken düşün onda da boğazına bişi kaçmış...

kızlar bi yanıt da bana nolur

Back
X