2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
iyi akşamlar ben birşey sormak istiyorum. eşimle korunmuyoruz ve 2 aylık evliyim yaklaşık 1.5 haftadır sol kasığımda seyirme var belimin ortası ağrıyor her gün adet olcakmışım hissi var ara ara olup geçiyor. bu gece gebelik testi yaptım ama negatif çıktı.. 2 gün snra adet olmalıyım sizce ne olabilir?korkuyorum...

aslında kızıyorum kendime yapcak bişey yok cünkü.hep derdim allah olmayana isteyene versin diye.eşim hevesli hemen bi iki gün gecsin hesaplardı su zaman dogucak diye bunuda hesaplamış nisan da dogucak işte ne güzel falan diyo.sakası bile yapma sana göre hava hoşfalan dedim.o nisan deyince gecen burayı gezindim biyandan okuyorum biyandan aman allahım onlar devam etsinler hiç olmayana isteyene ver diye aglıyorum burdan devam etmek heralde banada nasipmiş durum onu gösteriyo

slm cnm hiç üzülme bende seninle aynı durumdayım.2012 nisan annesiyim ve bu 3.bebeğim olacak.iki oğlum var biri 3,5 diğer 15 aylık son adet tarihim 15 temmuz beklenen doğum tarihim 20 nisan 30 yaşındayım ve 72 kiloyum benide listeye ekleyebilirsiniz kızlar.gerçi keseyi gördükte henüz bebişi göremedik allah nasip ederse bende nisan annesi olucam..tabi ben hiç bi zaman 40 haftayı bulamadım ilk oğlum 36 haftalık ikinci oğlum 30 haftalık doğdu bunu ne kadar tutabilicem bakalım..

günaydın arkadaşlarrr nasılsınız bakalım hepimizin cuması mübarek dualrımız kabul olsun inşallahhhh:71:

günaydın arkadaşlarrr nasılsınız bakalım hepimizin cuması mübarek dualrımız kabul olsun inşallahhhh:71:

günaydın canım. hayırlı cumalar. valla yeni kalkmış bulunmaktayım henüz kahvaltı yapmadım kalkar kalkmaz forumu açıyorum zaten...

ya hiç muhabbet yok kımse gelmıyomuu:)
ıkı gundur iştahım azaldı hiçbirşey yıyesım gelmıyo ama şeftalıye doymuyorum ıkı gunde 3 kılo yu yedım valla başka bışey yemıyorum

Merhabalar,

Öncelikle hayırlı olsun bebeklerimiz. Allah bizlere bağışlasın.
Bende Allah nasip ederse 2012 Nisan annesi olacağım.

Çarşamba günü gittim doktora. Ultrason hafta veremiyor çok küçük dedi. Aslında son adet tarihime göre 6 haftalık falan olması lazım.
Geç döllenme olmuş olabilir dedi. 27 Sinde tekrar gideceğim inşallah belli olacak o zaman.:49:

Böyle bir olay ile karşılaşan var mı?

hayırlı cumalar arkadaşlar.nasılsınız.

hayırlı cumalar canım. kimse yok herhalde bende bakıyorum sık sık mesaj atan birileri var mı diye. ewde yalnızım ve canım sıkılıyor.
sen neler yapıyorsun? nasıl gidiyor hamilelik?

hayırlı cumalar canım. kimse yok herhalde bende bakıyorum sık sık mesaj atan birileri var mı diye. ewde yalnızım ve canım sıkılıyor.
sen neler yapıyorsun? nasıl gidiyor hamilelik?

tembellik yapıyorum bol bol cnm.birde bebişimin kalp atışlarını düşünüyorum korkarak.dua et lütfen.

inş cnm çok teşekkürler.sen kaç haftalıktın?

ben 5+3 üm. beni de doktor haftaya cuma çağırdı kalp atışları için ama duyulmayabilir çünkü daha 6+3 falan oluyor.. sen bir daha ne zaman gideceksin doktora?

çarşamba gününe çağırdı.ama dayanabilir miyim biliyorum.

daha erken kalp atışları için bence şimdiden üzülmene gerek yok.. birde şikayetlerin devam ediyorsa bulantı gibi bunlar bebeğin sağlıklı olduğunu gösteriyorr.

iştahsızlık dışında hiç bir belirtim yok.zaten oda beni korkutuyor aslında.

şu an bende de sadece iştahsızlık ve yorgunluk var mide bulantısı sadece gece oluyor bende ve fazla sürmüyor. başka bi doktora gitmeyi düşündünmü peki özele mi gidiyorsun devlete mi?

şu an bende de sadece iştahsızlık ve yorgunluk var mide bulantısı sadece gece oluyor bende ve fazla sürmüyor. başka bi doktora gitmeyi düşündünmü peki özele mi gidiyorsun devlete mi?

benim kendi doktorum evime çok uzak olduğundan en yakın devlet hastanesine gidiyorum.ama pekte içime sinmiyor açıkçası burası.

benim kendi doktorum evime çok uzak olduğundan en yakın devlet hastanesine gidiyorum.ama pekte içime sinmiyor açıkçası burası.

endişelerin varsa başka bi doktor dene cnm ya devlet hastanesi pek ilgilenmiyor yaa.. bende pendikte oturuyorum kartal da umut hastanesi var oraya gittim memnun kaldım gayet. sen nerde oturuyorsun?

Back
X