Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben şuan fitil kullanıyorum dünden beri
aynı şikayetler bendede vardı vagi-hex diye bi ilaç kullanıyorum artı bide krem verdi . bende senin gibi tedirgindim acaba beni hatırladımı falan diye.hatırlamazsa neye göre o ilaçları vericek falan diye düşündüm.kullanıyorum dünden beri
canım kulağındaki olay tansiyonla alakalı olabilir canım, bunu bir danış istersen doktora...
ben daha 5 haftalıkken bir fitil kullandım hemen kesti ama adını hatırlayamıyorum...
ama ayda bir tekrar ediyor benim....
Merhabalar, benim nedense hamileyken başıma gelmeyen kalmadı. Önce bartolin absesi sonra vajinal mantar için ilaç kullandım geçmiyor bir türlü. Doktorum gynoflor diye fitil vermişti pek etkili olmadı bugün telden aradım ketoral kullan dedi ama endişelendim acaba beni hatırladı mı haç haftalık hamile olduğumu hatırladı mı diye. Ona sorduğumda hatırladım dedi ama... İLAÇ kullanmasam kaşıntıdan ölecem. Aranızda hiç vajinal fitil kullanan oldu mu ya da ketoralı kullanan var mı. Bir başka sorunum ise aniden başlayan kulak tıkanıklğı oluyor neredeyse hergün olmaya başladı. Sanki kulağımdan sesimi ve nefesimi duyuyorum bazen 2-3 saat devam ediyor. Bu durum hamilelikte ortaya çıktı. Bakalım önümdeki 5-6 ayda nelerle karşılaşacağım
slm kızlar nasıl gidiyor bakalım hamişlik bende yarın saat 11 de gidicem doktora çok merak ediyom ya:18: bu gece uyuyamam heralde yarın bebişimi görücem inşallahcinsiyetinide gösterirde bu merak biter yani ondan sonra yavaş yavaş hazırlıklara başlarız demin ablamla konuştum bende merakla bekliyorum dedi beyaz ipim hazır cinsiyetten sonra mavi yada pembe ip alıp yelek hırka falan örmeye başlicam
ilk beni ara ona göre dedi hayırlısı bakalım hepimiz için
Geçmiş olsun canım, ben gynoflor diye fitil kullandım ama geçmedi. Ben antibiyotik kullanmıştım tam o sırada başladı bu mantar enfeksiyonu. Hayatım boyunca ne zaman antibiyotik kullansam ortaya çıkar. İlaç prospektüslerini okumak bile istemiyorum artık hep risklerle dolu. Bana travocort krem verdi doktor onu henüz kullanmaya başlamadım ama kullanmak zorundayım
Karar verdin mi hangi doktora gideceğine.
Nerede oturuyorsun bu arada?
canım ya benimde 13. haftaya kadar bi gaz göbeği vardı..sonrasında gitti göbek..düşün bak 17. haftaya girdik sbh özellikle sıfırlanmış oluom yani...akşam da eh işte..yani bu bünyeye olmuo hiç böle..bende diom artık heçç fırlayan bişi yok yan yan gidio heralde:))
ikimizde ist. dayız cnm..artık tanışır kızlarımız kanka yaparız bizde
aynı bende mersine gidcem ya istomki biraz belli olsun..:26::26:
Bir tansiyon aleti alayım tansiyonumu takip edeyim çünkü duymada bir problem olmuyor ama sıkıntılı bir durum. Sana da geçmiş olsun canım
anammm yrn aynı anda aynı duyguları paylaşcaz birlikte:119::119::119:
sanırım bu mantar hamileliğin vazgeçilmezi. bende şuan kullanıyorum gyno lomexin . dr umu aradım kullan dedi kullanıyorum haftamı söyledim ben telde. daha öncede kullanmıştım bir kere. her ay kullanacağım gibi gözüküyor. inşallah bir riski yoktur. rabbime emanet bebişlermiz.
heh buydu işte benimde kullandığım
gynolomaxin
evet evet
menzil tavsiye etmişti avrasya hospital'dan gamze baykan'ı az önce randevu aldım pazartesi için :)
eyüp'te oturuyorum düzenli olarak da medical park fatih'de şule selman'a gidiyorum.
bi başlık açsak ya hastane dr ve doğum ücreti şeklinde tavsiyelerimizi filan da ekleriz...
aslında iyi bir ilaç iki tablet koyuyorsun 3 gün arayla. sonra düzeliyor. en son 8. haftada kullanmıştım şimdi 14 yine kullandım yaklaşık ayda bir tekrarlıyor. inşallah daha tekrarlamaz sinir bozucu bişey. bende sadece bana oluyor sandım
ayy petuş sen kız fikrine baya bi alışmışsın.. kız oğlan fark etmez kuşum.. kanki kanki gezerler artıkın.. boğaz havası aldırırız bebiklerimize.. sonra benim sözüm var istinyede kahvaltı ısmarlıycam size.. sağlıklı manzaralı...![]()
evet ya..noldu bana bende bilmom...zaman beni böle yaptı bebem:)))
ya yaş itibariyle nasılsınız bilmeme ama 82-83 kuşağı bilir sanırım küççükken yabi kızılderili çizgifilmi vardı, yakari die bi çocuk vardı orda..beni lise deki arkadaşlarım dahil hep o yakariye benzetirlerdi...eşime şimdi anlatıom yakariye bakıo bakıo gülyo, yakariye benzeyen bi kız bebik fikri çok hoşumuza gidio..
evet cnm ya herşey bi yana sağlıklı olsunlar öncelikle..sonra tanışır onlarıda taşıtırırız, kız olurlarsa fingirderler, erkek olurlarsa serserilik yaparlar..kız-erkek olurlarsa kanki olurlar....ohh hayat ne güzel ne güzell![]()
kız erkek olduğunda kanki olurlarsa şükret![]()