• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
hoşgeldin cnm...olmamııı heçççç ama önceki kadar meraklanmıyorum cinsiyet için...
amma göstermezse planım kalkmamak yataktan..yada hastanenin orda yrn saat turlayıp yine gelmek toktora..
kız fikrinede bayağı alıştırdım piskolojimi, kız derse, bi hadi ya derim, sonra hemen pırpırlı bi don almaya çarşıya:)))
boyu ne kadar oldu merak ediom..
eşim dio malmısın sen içinde bi karış bişi kordonla oynuo zıplıo nasıl hissetmion die..
gerçekten bi karışmı??? kaç gram oldu???5 nisanla başladık her seferinde öne öne geldi en son 1 nisandı doğum tarihi, mart bebesi oldumu aceba?? mart annelerine transfer olcammı aceba??? bi sürü soru soru soru...

bir karış tam olmadı ama yarısını geçmiştir bende hissetmiyorum bişey

eşim hisssetmiyormusun dedikçe bendemi tuaflık var diyorum ama erken daha

bende kızım olacakmış gibi hissediyorum bu kadar erkekten sonra benimki kızdır gibime geliyo

ben martta doğum yapmak istemiyorum

bir soru daha aklıma gelmişken

ben lazer epilasyona gidiyordum tam bitti 2-3 ay sonra hamile kaldım

şimdi tekrar tüylenme oldu siz nasıl hallediyorsunuz

duyduğuma göre ağda rahimi kasıyormuş eken doğum olabiliyormuş

varmı böyle birşey

bende kızım olacakmış gibi hissediyorum bu kadar erkekten sonra benimki kızdır gibime geliyo

aynen banada öle gelyo..yani bu kadar erkeğe kız gerek demiiii yani, napcek yoksa buncaaazlarım:)):27::27::27:

size biir soru

memeden sıvı gelmesi normalde

peki sıkmak sakıncalımı arkadaşlar

benim gelmedi henüz, bilgimde yok açıkcası sakıncalımı die..ama geçenlerde burda bu konu konuşulmuş ya bazı arkadaşlar sakıncalı bazıları sakıncalı değil demişti:)):27:

aynen banada öle gelyo..yani bu kadar erkeğe kız gerek demiiii yani, napcek yoksa buncaaazlarım:)):27::27::27:

benim gelmedi henüz, bilgimde yok açıkcası sakıncalımı die..ama geçenlerde burda bu konu konuşulmuş ya bazı arkadaşlar sakıncalı bazıları sakıncalı değil demişti:)):27:

bende gelmediğini sanıyordum

geçen eşime dedim bazılarının göğüslerinde sıvı geliyormuş benimki o kadar büyüdü

yok bişey diye oda gülmeye başladı

meğer geliyormuş tadıda iğrençmiş bebekler onu haytta içmezmiş

bana söylememiş telaş yaparım diye hey Allah'ım ya

ben 2 gün önce gittim dr cinsiyetini söylemeyi bırakın bakmaya bile yeltenmedi 20. hafta netleşirmiş diye.
ama boyu 16-20 cm arası ağırlığı da 155 gr dedi :emir_bebek::emir_bebek:

bende gelmediğini sanıyordum

geçen eşime dedim bazılarının göğüslerinde sıvı geliyormuş benimki o kadar büyüdü

yok bişey diye oda gülmeye başladı

meğer geliyormuş tadıda iğrençmiş bebekler onu haytta içmezmiş

bana söylememiş telaş yaparım diye hey Allah'ım ya

bak yeaaaaa...geçen bayansu eşim farketti diyince hırslanıp eve gittim..çattım eşime..didim herkesin kocası yokluyomuş sende tık yok..o gün bugün dio gel bakem de ben tokunduramıom....ok ok...bu akşam evde neyle uğraşacağım belli oldu...canım benimki büyümeyi geçtim kafam kadar oldu yani..:17::17:

inş. cnm..yaf ben dün burda o kadar konuştuk ya kocalaramızın gönlünü hoş tutalım die..hırs yaptım heralde..rüyamda angelina jolie, kocam ve ben sarılıp uyyodum..eşim sürekli angelinayı sıkıştıryodu..kıskanıodum ama diodum da "aşkım elle oyna ama daha ileri gitme"..gözümün içine baka baka dürtüklüodu kadını hain yaaaaa....benimde bi plan yapmam gerek hafta sonu için 4 ay olcak yaww..

cnm ben daha bişi anlamadım .. 16-22 haftalar arası hissedilirmiş..yani bazı bazı bişi hissediom ama bebeğe yoramadım henüz..

ayy evet ya bende gördüm göbişi..maşallah lucky cim ya...:nazar::nazar::nazar:

sağol canımmm..

lukycimm ben senin karnını görmedim atsana linkini merak ettim
bende koyayım göbüşümüüüü....

zeynepcim yetişemedim sanırım sen görmüşsün bile :D

petuşum heyecanla haberlerini bekleyeceğim yarın randevu kaçta

ben 2 gün önce gittim dr cinsiyetini söylemeyi bırakın bakmaya bile yeltenmedi 20. hafta netleşirmiş diye.

o nasıl dr canım yaa..benim dr 10 haftalıkken uğraştı göreyim diye ve pat diye bu da erkek dedi...benim dr biraz aceleci sanırsam :))

inş. cnm..yaf ben dün burda o kadar konuştuk ya kocalaramızın gönlünü hoş tutalım die..hırs yaptım heralde..rüyamda angelina jolie, kocam ve ben sarılıp uyyodum..eşim sürekli angelinayı sıkıştıryodu..kıskanıodum ama diodum da "aşkım elle oyna ama daha ileri gitme"..gözümün içine baka baka dürtüklüodu kadını hain yaaaaa....benimde bi plan yapmam gerek hafta sonu için 4 ay olcak yaww..

cnm ben daha bişi anlamadım .. 16-22 haftalar arası hissedilirmiş..yani bazı bazı bişi hissediom ama bebeğe yoramadım henüz..

ayy evet ya bende gördüm göbişi..maşallah lucky cim ya...:nazar::nazar::nazar:

sağol canımmm..

lukycimm ben senin karnını görmedim atsana linkini merak ettim
bende koyayım göbüşümüüüü....

hoşgeldin cnm...olmamııı heçççç ama önceki kadar meraklanmıyorum cinsiyet için...
amma göstermezse planım kalkmamak yataktan..yada hastanenin orda yrn saat turlayıp yine gelmek toktora..
kız fikrinede bayağı alıştırdım piskolojimi, kız derse, bi hadi ya derim, sonra hemen pırpırlı bi don almaya çarşıya:)))
boyu ne kadar oldu merak ediom..
eşim dio malmısın sen içinde bi karış bişi kordonla oynuo zıplıo nasıl hissetmion die..
gerçekten bi karışmı??? kaç gram oldu???5 nisanla başladık her seferinde öne öne geldi en son 1 nisandı doğum tarihi, mart bebesi oldumu aceba?? mart annelerine transfer olcammı aceba??? bi sürü soru soru soru...

canım ben bu sat ve gununden önce veya sonra ona anlam veremıyorum bı turlu
bebeğin kılolu vey agununden önde olması erken doğmasına sebebp değil dıye bılıyorum doğrumu tartışılır
benım kız 10 gun önden gıdıyodu sat 11 ağustos doğum 18 mayıs görunuyodu 4 kılo doğdu bende 42. haftamda doğrdum
arkadaşımada dr onden gıdıyo erken doğar gununu bekleemz demiş demekki satta bı yanlışlık var yada ne bıleyım ben nıye öle oldum ahaha :27::52:

kocaman olmuşlar maşallah ya:nazar: ama ama yani..20 hafta olunca bende baksam anlarım herhal hıı...16-17 ideal yani bence..heryerde öyle yazıo 16. dan sonra bebek gösterirse cinsiyet belli olur die..:44::44:
sağol canımmm..

11 de cnm..hayırlısı inş..
canım ben bu sat ve gununden önce veya sonra ona anlam veremıyorum bı turlu
bebeğin kılolu vey agununden önde olması erken doğmasına sebebp değil dıye bılıyorum doğrumu tartışılır
benım kız 10 gun önden gıdıyodu sat 11 ağustos doğum 18 mayıs görunuyodu 4 kılo doğdu bende 42. haftamda doğrdum
arkadaşımada dr onden gıdıyo erken doğar gununu bekleemz demiş demekki satta bı yanlışlık var yada ne bıleyım ben nıye öle oldum ahaha :27::52:

cnm benim doktorum ilk başta demişti bu doğum tarihleri tahmini sona doğru kesin belli olur die..zaten okumuştum kitapta 6. aya kadar bebekin genetik özelliklerini eklemeden ölçüomuş ultrason aleti..bebeğin boyu kaçsa ona göre tarihi hesaplıo ya makina, belki bebek genetik olarak uzun veya iri..ama şu an için onu hesaba katmıo..

kocaman olmuşlar maşallah ya:nazar: ama ama yani..20 hafta olunca bende baksam anlarım herhal hıı...16-17 ideal yani bence..heryerde öyle yazıo 16. dan sonra bebek gösterirse cinsiyet belli olur die..:44::44:

11 de cnm..hayırlısı inş..

cnm benim doktorum ilk başta demişti bu doğum tarihleri tahmini sona doğru kesin belli olur die..zaten okumuştum kitapta 6. aya kadar bebekin genetik özelliklerini eklemeden ölçüomuş ultrason aleti..bebeğin boyu kaçsa ona göre tarihi hesaplıo ya makina, belki bebek genetik olarak uzun veya iri..ama şu an için onu hesaba katmıo..

evet oda olabılır benım dr daha nezman doğurcan onuda dmeedi yazıyorum bıyere sorucagım soruları bunuda eklıyım ultrason aletıne göre ne çıkıyo kaç grm bebeğimin boyuuu kaççççç
yarın gıdıcen hemen yaz buraya sakın pazartesıyı b ekelme valla çatlarız :47:

kızlar size haber vermeyi unuttum, ben kırmızı lahana ile cinsiyet tahmini testini yaptım kız çıktı :8:

bana fena halde erkek gibi geliyo ve ben daha da meraklandım şimdi geçen tavsiye istemiştim önümüzdeki hafta da başka dr'a gitcem inş...

evet oda olabılır benım dr daha nezman doğurcan onuda dmeedi yazıyorum bıyere sorucagım soruları bunuda eklıyım ultrason aletıne göre ne çıkıyo kaç grm bebeğimin boyuuu kaççççç
yarın gıdıcen hemen yaz buraya sakın pazartesıyı b ekelme valla çatlarız :47:

bize dr muayene sırasında boyumuz şöye olmuş buna göre doğum tarihi şimdilik şu vs. dio, resimlerinide veryo orda yazıo boyu, beklenen doğum tarihi vs.
cnm yrn toktordan sonra babmızla şu araba olayına el atcaz...piyasa araştırması yapcam yrn...akşama girebilirsem girerim inş...olmazsa pzra..en kötü pzt zabah burdayım:52::52::52:

Back
X