ayyyy sonunda öğlenden beri önce geçmişi okuyayım sonra selamlarım dedim, oku oku bitmedi yahu bu nedir akşam oldu yaa bu kadar yazılır mı insaf, hele çalışanlara heç beşe demiyorum çünkü çalışmıyorlar:))) heh 10 sayfa kaldı heh 5 sayfa kaldı die die bi ucuna varamadım. allahtan akşam olduda millet yazmaktan yorulduda sayfalar ondan azaldı herhalde :)))
Petuş tebrik ediyorum seni ve bak falın fallandı demek istiyorum :))) ne güzel yaa rabbim miniklerimize sağlık versin, biran önce kavuşmayı nasip etsin... Cicişlerinide gördüm çok tatlılar yaa.. inanırmısın ben daha bir iğne almadım yawruma
dr erkek demesine rağmen sanki kesin değilmiş gibi, ya yanlış gördüyse diye tereddutler içersindeyim..
Annem mavi beyaz bebek battaniyesi başlamış.. şimdilik o kadar yani

Bu arada yağmur ismi çokk güzell.. benimde abimin kızının adı... rabbim adıyla yaşattsın..
Bu hafta bizimde normalde kontrolumuz vardı ama dr ankarada kongresi varmış 1 hafta yokmuş. sonraki haftada bayram haftası ben yoğun kociş yoğun... bakalım ayarlayacağız inşallah bişiler.... Cd falan veriyorlarmış ya en çok onu merak ediyorum verecek mi acaba die.. her dk izlerim, her gelen misafire izletirim artık millet beni görüne kaçarmış
perigul : tebrik ederim tatlım senide şehzadeni güle güle büyütmeyi nasip etsin rabbimm
sevdaa.... bakk ben sanada kız dediydim dimiii.. nasıl ama hep tutturdum vallaa :)))))))
parisinde kızı olacak ahada buraya yazıyom...
arada cinsiyeti belli olanları kaçırmamışdım inş. o kadar itina ile okudum yani