• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Kızlar ,
Artık manav reyonlarında görebildiğim için rahatça yazıyorum.Hani canınız çeker diye uzun zamandır yazmamak için bekliyordum.Çatlaklar ve ilerde bebek emzirdikten sonra gögüs ucu yaraları için faydası olucak denenmiş bir tarif vericem ,
Ayvanın çekirdeklerini biriktirin.Bu çekirdeklerden 4 5 adeti hergün için yeterli.5 adet ayva çekirdeğini bir çaybardağına geceden koyun üzerine gülsuyu(bulmazsanız suda olabilir)ekleyin.Yarım çaybardağı bence günlük kullanıma yeterlidirSabah kalktrığınızda göfreceksinizki hazırladığınız bu karışım jele dönüşücek.Jöle kıvamında...Bunu çatlak oluşacak yerlerinize sürün ayrıca meme uçları zarar görüncede deneyebilirsiniz.Dolayısıyla kış ayında ayva çekirdeklerini atmayın.Biz ailecek denedik menun kaldığımız bir tarifdi..

Günaydın kızlarrrrrrrr..
Güzel günler diliyorum.

Zaman geçmiyor sanki yaa bana..........
5 Kasım gelmiyor :):72:

merhaba nisan anneleri bende allah nasip ederse mayıs annesi olucam 11+2 yiz bişey sormak istiyorum siz daha tecrübelisiniz bende gögüs agrısı hangi haftalarda geciyor benim gecmeye başladı bu normal mi acaba

günaydınlarrrrr
sbilyanacım baktım göbekine, yaptımda gitti yorumu:))

sağolun kızlar çok teşekkur ederiz, 15.den sonra bellı olur petuşunda deği gıbı olmuyosa kız dmektır:))
petuşşş boyu 13.3 cm ya ben beslenemıyorum galıba yada ne bılım dr normal dıyoda bakalım bır ıkı ay sonra değişir belkı
ya ben 4 kılo almışım 1 ayda yuhhhh:D ıkı kılo vermiştim onu gerı alıp uzerıne 2 daha koymuşum yanı çok züper gıdıyom durdurmayın benı:D
neaaa 13,3 müü; benimki 11,7 ydi...allam seninklinden kısa ama seninkinden şişko...kısa boylu şişko, yani kısaca tıknazmı olcak benim kız:)))) tanrımmm
nası beslenememişsin bebem maşallah 1 ayda 4 kilo, yarasın goçuma:))
Kızlar ,
Artık manav reyonlarında görebildiğim için rahatça yazıyorum.Hani canınız çeker diye uzun zamandır yazmamak için bekliyordum.Çatlaklar ve ilerde bebek emzirdikten sonra gögüs ucu yaraları için faydası olucak denenmiş bir tarif vericem ,
Ayvanın çekirdeklerini biriktirin.Bu çekirdeklerden 4 5 adeti hergün için yeterli.5 adet ayva çekirdeğini bir çaybardağına geceden koyun üzerine gülsuyu(bulmazsanız suda olabilir)ekleyin.Yarım çaybardağı bence günlük kullanıma yeterlidirSabah kalktrığınızda göfreceksinizki hazırladığınız bu karışım jele dönüşücek.Jöle kıvamında...Bunu çatlak oluşacak yerlerinize sürün ayrıca meme uçları zarar görüncede deneyebilirsiniz.Dolayısıyla kış ayında ayva çekirdeklerini atmayın.Biz ailecek denedik menun kaldığımız bir tarifdi..
kesin ben denerim...çok korkuom çatlaklardan..saol cnm
merhaba nisan anneleri bende allah nasip ederse mayıs annesi olucam 11+2 yiz bişey sormak istiyorum siz daha tecrübelisiniz bende gögüs agrısı hangi haftalarda geciyor benim gecmeye başladı bu normal mi acaba

slm...hafta olarak hatırlamıyorum ama normal cnm..hassaiyeti azalıo zamanla, yada alışyo insan:))

pek sevgili petuş ve sbilyana.. göbikleriniizi gördüm ve tebrik ediyorum.. maşallah yani..
size sorum bu göbeği böyle nasıl büyüttünüz.. kıskanıyorum haberiniz olsun..
ayrıca belinizi göbeğe doğru itme hareketiyle normalden biraz daha fazla büyük gösterdiğinizi dolayısıyla hile yaptığınızı düşünüyorum.. ayıp çok ayıp.. hile değil de gerçekse bu çok çok çok ayıp.. olan var olmayan var.. bence göbikleri gösterme topiği çok saçma.. :19:kapatalım gitsin..:27:

günaayyyddddıııınnnnn herkeseeee,bizimde randevumuz yarınn inşlhhh görcez bebişimiziiii:)):103::103:

ayyy sbilyanacım gel bi öpem seni:29:
gönlümden çok çok kız geçiyo:16:ama dünde halam aradı seni oğlun olacak diyo:53:
böyle denilince ben eycene heyecanlanıyom yafff:52:

ayyyy sonunda öğlenden beri önce geçmişi okuyayım sonra selamlarım dedim, oku oku bitmedi yahu bu nedir akşam oldu yaa bu kadar yazılır mı insaf, hele çalışanlara heç beşe demiyorum çünkü çalışmıyorlar:))) heh 10 sayfa kaldı heh 5 sayfa kaldı die die bi ucuna varamadım. allahtan akşam olduda millet yazmaktan yorulduda sayfalar ondan azaldı herhalde :)))

Petuş tebrik ediyorum seni ve bak falın fallandı demek istiyorum :))) ne güzel yaa rabbim miniklerimize sağlık versin, biran önce kavuşmayı nasip etsin... Cicişlerinide gördüm çok tatlılar yaa.. inanırmısın ben daha bir iğne almadım yawruma
dr erkek demesine rağmen sanki kesin değilmiş gibi, ya yanlış gördüyse diye tereddutler içersindeyim..
Annem mavi beyaz bebek battaniyesi başlamış.. şimdilik o kadar yani :27:
Bu arada yağmur ismi çokk güzell.. benimde abimin kızının adı... rabbim adıyla yaşattsın..

Bu hafta bizimde normalde kontrolumuz vardı ama dr ankarada kongresi varmış 1 hafta yokmuş. sonraki haftada bayram haftası ben yoğun kociş yoğun... bakalım ayarlayacağız inşallah bişiler.... Cd falan veriyorlarmış ya en çok onu merak ediyorum verecek mi acaba die.. her dk izlerim, her gelen misafire izletirim artık millet beni görüne kaçarmış :37:

perigul : tebrik ederim tatlım senide şehzadeni güle güle büyütmeyi nasip etsin rabbimm
sevdaa.... bakk ben sanada kız dediydim dimiii.. nasıl ama hep tutturdum vallaa :)))))))
parisinde kızı olacak ahada buraya yazıyom...

arada cinsiyeti belli olanları kaçırmamışdım inş. o kadar itina ile okudum yani :52:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Günaydın kızlarrrrrrrr..
Güzel günler diliyorum.

Zaman geçmiyor sanki yaa bana..........
5 Kasım gelmiyor :):72:

bende 5 kasımda gideceğim doktoraa.
zaman hiçç ama hiç geçmiyorrr:41:

pek sevgili petuş ve sbilyana.. göbikleriniizi gördüm ve tebrik ediyorum.. maşallah yani..
size sorum bu göbeği böyle nasıl büyüttünüz.. kıskanıyorum haberiniz olsun..
ayrıca belinizi göbeğe doğru itme hareketiyle normalden biraz daha fazla büyük gösterdiğinizi dolayısıyla hile yaptığınızı düşünüyorum.. ayıp çok ayıp.. hile değil de gerçekse bu çok çok çok ayıp.. olan var olmayan var.. bence göbikleri gösterme topiği çok saçma.. :19:kapatalım gitsin..:27:
sevgili mavilef..:46::46:
mektubu aldım, kahkahalar içinde okudum...kıskanma ne olur çalış seninde olur..:nazar::nazar:
aslında cnm benim etrafımdakiler hep dio hani nerde bebik die..benim zaten normaldede böle bi göbekim vardı yani..:))) ama içime çekiodum ben göbekimi bu bırakılmış hali...ama yinede seni kısakndırabildiysem ne mutlu bana:)) ahhaa ahhaaa:1::1::1:
ayyy sbilyanacım gel bi öpem seni:29:
gönlümden çok çok kız geçiyo:16:ama dünde halam aradı seni oğlun olacak diyo:53:
böyle denilince ben eycene heyecanlanıyom yafff:52:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bende 5 kasımda gideceğim doktoraa.
zaman hiçç ama hiç geçmiyorrr:41:
geçmiyor günler off off offf
:53::53::53:
bize dr bu sefer 3 hafta sonra gelin didi ilk defa 3 haftada bi kızımı görcem:))

ohh ne güzell yarınn göreceksin

ben çok özledim bebeğimi usg resimlerine bakınca gözlerim doluyoo

yaaa son usg deki resimde kızımız babaya çok benzio sanki..çenesi dar..alnı çıkkınca, yanakları çökük.
benim yanaklar çok tombiktir...ama burnum fındık gibi..bi burnu fındık gibi..
sürekli kıskandırıo beni...sizce kime benzediğini 4 aylık usg resminden anlaşılırmı???? ben yanakları tombik tombik olsun, anası gibi karabiber tanesine benzsesin istiommmm:21::21:

mektubu aldım, kahkahalar içinde okudum...kıskanma ne olur çalış seninde olur..:nazar::nazar:
aslında cnm benim etrafımdakiler hep dio hani nerde bebik die..benim zaten normaldede böle bi göbekim vardı yani..:))) ama içime çekiodum ben göbekimi bu bırakılmış hali...ama yinede seni kısakndırabildiysem ne mutlu bana:)) ahhaa ahhaaa:1::1::1:

bize dr bu sefer 3 hafta sonra gelin didi ilk defa 3 haftada bi kızımı görcem:))

yaaa son usg deki resimde kızımız babaya çok benzio sanki..çenesi dar..alnı çıkkınca, yanakları çökük.
sürekli kıskandırıo beni...sizce kime benzediğini 4 aylık usg resminden anlaşılırmı???? ben yanakları tombik tombik olsun, anası gibi karabiber tanesine benzsesin istiommmm:21::21:

anlaşılmaz sanki ama bende eşime ayy ne kadar sana benziyo dedim

kafası kocaman :) bi onu benzetebildim bide renkte sarıı aynı babamızz

anlaşılmaz sanki ama bende eşime ayy ne kadar sana benziyo dedim

kafası kocaman :) bi onu benzetebildim bide renkte sarıı aynı babamızz

ama ama yani bu haksızlık...bizim hiç emeğimiz yokmu bu yefrularda:14::14:
ben alnı-gözleri-kaşları babasına benzesin istiom
kulakları,burnu ve yanakları bana..
dudakları anneme.
saçları kayınvalideme
totosu babasına
bacakları bana
boyu dayılarına benzesin istiodum oysaki...çokmu yani isteklerim hıı çokmuu:25::25::25:

dudakları anneme.
saçları kayınvalideme
totosu babasına
bacakları bana
boyu dayılarına benzesin istiodum oysaki...çokmu yani isteklerim hıı çokmuu:25::25::25:

heheheh
bende tipi babaya
huyu bana
gözleri halaya ya da teyzeye
cildi ananeye çeksin istiyorum
:1::1::1:

yok canım çok olurmuuu hiçç

ben tırnakları dedeye
kirpikleri halaya
ayak numarası teyzeye
göbek deliği kardeşine

dudakları anneme.
saçları kayınvalideme
totosu babasına
bacakları bana

heheheh
bende tipi babaya
huyu bana
gözleri halaya ya da teyzeye
cildi ananeye çeksin istiyorum
:1::1::1:

ben sadece babasına ve bana benzesin istiyorummm hıhhh
ama bizimki en çok babaya benzeyecek gibi geliyor
onun genleri daha baskın çıkabilir
göz rengini saç rengini kesin babadan alır

petuş sen esmersin eşin ne renk benziyormusunuz

bizi çok benzetiyolar eşimlee o yüzden az çok belli bizimkinin tipi