2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
eşimle korunmuyoruz ve 2 aylık evliyim yaklaşık 1.5 haftadır sol kasığımda seyirme var belimin ortası ağrıyor her gün adet olcakmışım hissi var ara ara olup geçiyor. bu gece gebelik testi yaptım ama negatif çıktı.. 2 gün snra adet olmalıyım sizce ne olabilir?korkuyorum...

geç döllenmedir belki cnm.bende adetime 10 gün kala beta hcg yaptırdım 0,20 çıktı hamile deilim diye kolonoskopiye bile girdim çok ağır antibiyotikler kullandım meğer oluşmakta olan bi gebelik varmış.adet günümde bidaha yaptırdım 370 çıktı ve 2 gün arayla 3 katı artarak yükseldi şu an 2012 nisan annesi olarak gözüküyorum.keseyi gördüm inşallah bebişde görürüm darısı senin başına..

kızlar aranızda bebişiniz ve kalp atışlarını 5. hafta içinde gören varmı.ben şu an 5 haftalık gözüküyorum.salı günü kontrole gitmeyi düşünüyorum bebiş gözükürmü acaba??

inşallah ya iyi hberler almak istiyorum yarın olmam lazım eğer olmazsam birkaç gün sonra tekrar yapmayı düşünüyorum ama korkuyorum..çünkü anne olmayı çok istiyorum...

cnm iyi haberlerle gelirsin inşallah ama hiç stress yapma hakkımızda hayırlısı olsun

kızlar aranızda bebişiniz ve kalp atışlarını 5. hafta içinde gören varmı.ben şu an 5 haftalık gözüküyorum.salı günü kontrole gitmeyi düşünüyorum bebiş gözükürmü acaba??

cnm beni doktor 5+4 te keseyi görmek için çağırdı tam 7 haftalık olduğumuz günde duydum kalp atışlarını çok şükür :nazar::emir_bebek: bence şimdi doktora gittiğinde keseyi görebilirsin

cnm beni doktor 5+4 te keseyi görmek için çağırdı tam 7 haftalık olduğumuz günde duydum kalp atışlarını çok şükür :nazar::emir_bebek: bence şimdi doktora gittiğinde keseyi görebilirsin

geç döllenmedir belki cnm.bende adetime 10 gün kala beta hcg yaptırdım 0,20 çıktı hamile deilim diye kolonoskopiye bile girdim çok ağır antibiyotikler kullandım meğer oluşmakta olan bi gebelik varmış.adet günümde bidaha yaptırdım 370 çıktı ve 2 gün arayla 3 katı artarak yükseldi şu an 2012 nisan annesi olarak gözüküyorum.keseyi gördüm inşallah bebişde görürüm darısı senin başına..

aminnnn inşlllah öyledir .. sadece benim değil tüm hakeden ve isteyen çiftlerin başına olsun inşll bende size güzel haberlerle gelirim birdahaki sefere:) inşlll bebeklerinizi sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin mevlam:)

cnm ben keseyi dün gördümde çok küçüktü 3 mm idi.doktor 2 haftaya kadar ancak görürüz bebeği dedi ama ben sabırsızlanıyorum işte.yani bebişi görmeden gebe deilim gibi geliyo sanki

kızlar az önce az miktarda da olsa bi lekelenme oldu bende. adetin son günü renk beyaza dönecekken açık kahve olur ya işte o renk ve az birşey. ama telaşlandım yarın da randevum var bu durumda acaba dr alttan muyane mi yapar hazırlıklı mı gideyim? jilet beni mahvediyo, o çileyi boş yere 1 hafta çekmek istemiyorum...

cnm ben keseyi dün gördümde çok küçüktü 3 mm idi.doktor 2 haftaya kadar ancak görürüz bebeği dedi ama ben sabırsızlanıyorum işte.yani bebişi görmeden gebe deilim gibi geliyo sanki

benimde 4 mm.di geçen cumartesi 10 gün sonra gel demişti kalp atışı için. inşallah herşey yolunda gider.

bu arada ilk defa biraz önce midem bulandı.
ve birşey sorcam sizlere sizde de oluyormu? geceleri hep gerinme ihtiyacı duyuyorum. uyurken. sizdede mi oluyor kızlar. endişeleniyorum.

benim kesemde 7mm idi pazartesi doktora gittiğimde. bayramdan önce cuma günü görmek istiyorum dedi inşallah kalp atışını duyarız gittiğimizde. yoksa bayram bana zehir gibi geçecek.

kızlar az önce az miktarda da olsa bi lekelenme oldu bende. adetin son günü renk beyaza dönecekken açık kahve olur ya işte o renk ve az birşey. ama telaşlandım yarın da randevum var bu durumda acaba dr alttan muyane mi yapar hazırlıklı mı gideyim? jilet beni mahvediyo, o çileyi boş yere 1 hafta çekmek istemiyorum...

canım bana doktorum hafif lekelenmelerin oalbilir bu durumda gelmene gerek yok ama kanama tarzı olursa gel dedi.. bence endişelenme. birde alttan bakabilir yani hazırlıklı git.

benim kesemde 7mm idi pazartesi doktora gittiğimde. bayramdan önce cuma günü görmek istiyorum dedi inşallah kalp atışını duyarız gittiğimizde. yoksa bayram bana zehir gibi geçecek.

canım ya bak ne diycem sana ben 2oo9 nisan annesiyim bir kızım var ve suandada daha kesinleşmedi ama 2012 nisan anneside olcam galiba ilk hamileliğimde bu forumda cok zevkli eglenceli paylaşımlarda bulunduk güzel dostluklar kurduk amaaa olumsuz bi tarafta bazı şeyleri okuyarak takıntı yaptım senin gibi ve güzel geçecek birsürü anımı hep kuruntularla geçirdim en sonunda anladımki şumuki bumukilerin sonu gelmio nsılmı ilk haftalarda kese varmı ki? sonra klp atışını duycazmıki? sonra kalbi durduda öldümü ki? dış gebelikmi acaba? tekmeler başlayınca bugün tekmelemedi bişeymi olduki hoop ultrsona git?son aylarda suyumu azaldıki?erken doğummu yapcamki?................vs ve bunları takarak geçirdim her kontrolde dr olumsuz diycek snarak gittim iyi deyincede anormal bişey olmuş gibi seviniodum dr da şaşırıyordu.neyse belkide ben ben abarttım ama sana tavsiyem hamileliğinin güzelliğini yaşa aklına öyle şeyler getirme Allahın izniyle sağlıkla kucakla yavrunu...

elavinya teşekkür ederim ama insan tedirgin oluyo. ilk gebeliğim ve hiçbir şey hakkında bilgim yok. bu forumda olmasa kendimi çok yalnız hissedecektim. allahtan sizler burdasınız ve iyi kötü birşeyler paylaşıyoruz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. söylediklerini dikkate alıcam canım çok sağol

bu arada ilk defa biraz önce midem bulandı.
ve birşey sorcam sizlere sizde de oluyormu? geceleri hep gerinme ihtiyacı duyuyorum. uyurken. sizdede mi oluyor kızlar. endişeleniyorum.

Daha hamile olduğumu öğrenmeden önce bende de çok oldu, özellikle ayak bileklerimde. Ama benim adetimin geciktiği zamanlarda da oluyordu.

canım bana doktorum hafif lekelenmelerin oalbilir bu durumda gelmene gerek yok ama kanama tarzı olursa gel dedi.. bence endişelenme. birde alttan bakabilir yani hazırlıklı git.

teşekkür ederim bi iki arkadaşım da aynı şeyi söyledi içim rahatladı. çok fena korkmuştum :(

merhaba hanımlarr, pazartesi gunu dokotr randevum var inşallah keseyi görürüz. dünden beri göğüslerim çok hassas baya buyuduler ağrı yapıyor. bende hala mide bulantısı yok, acıktığım zaman midemde kazınma oluyor, bide tuzlu gıdalara eğilim var. eskiden gunduz uyuyamazdım şimdi ise yatağa yatınca hemen uykuya dalıyorum. akşamları yemekten sonra karnım şişiyor gaz oluşuyor hemen

kızlar selaaammm
bugün kontrolüm vardı.degerim 1100 den 3850 ye yükselmiş
vee karından keseyi gördükkk.7.1 mm çok küçük dedi doktor.ama anlayamadığım şey bana göre 5+2 yim doktora göre 5+4...haftayada bebişi görürüm inş

ben 2011 NİSAN ANNELERİ GRUBUNDANIM inş hepiniz sağlıklı ve sorunsuz gebelik geçirirsiniz kızlar. küçük şeyleri takmayın kafanıza benim çok kanamam oldu ama şükür oğlum kollarımda sağlıklı ve çok çabuk büyüyo maşallah şuanda 5 aylık kuzucum darısı başınıza:nazar:

merhaba kızlar ben de aranıza yeni katıldım sat 13 temmuz 5+2 yim. bugün keseyi gördük inş. kalp atışlarını da duyarız. daha önce 17 haftalıkken düşük yaptım. çok korkuyorum lütfen dua edin bunu da kaybetmek istemiyorum

Back
X