Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba bayanlar,benim ikili testem biraz şüpheli cıktı dkr aminiyosentezden bahsetti cok kararsızım aranızda böle bi durum yaşıyan var mı ne yapıcağımı bilemedim de :18:![]()
bende aynısını soracaktım benim tum ısrarlarıma ragmen doktorum üclü teste gerek olmadıgını soyledi sımdı 17 hafta olduk kontrolumuz bayramdan sonra bana sadece 21.ci haftada fetal eko bakılacak o kadar dedi sizce yinede uclu testi yaptırmalımıyım gercı ıkı doktora bırden danıstım ama bu arada 4lü nasıl oluyor yaaa kıslar birde bizim dr hala bana magnezyum fln vermedi 12.ci haftada ufak bir kanamamız oldu o gunden berı sadece progestan ve elevit iciyoruz normalmi sizce![]()
eğer ikili teste sıkıntı çıkmazsa doktor üçüncü teste gerek dumaabilir bunda bi sorun yok bence.mutlu olman gereken bi durum yani demekki hiç risk grubuna girmiosun.12.haftada kanaman olduğu için progestan vermiştir.elevit için endişe etme o bi multivitamin bütün hamile bayanlar kullanıyor.
ben ne ikili ne üçlü hiçbirini yaptırmadım çünkü o testler sırasında bebeğe ufak da olsa röntgen ışını radyasyon türü bişiler veriliyor. sonuçta allah sağlık versin bebeğimde bir sakatlık olsa dahi aldırmayı düşünmem, e bu testlerinde tedavi edici bir amacı yok sadece teşhis koyuyor, özellikle ikilisi temiz çıkanlar dr'larının kendilerini sağlama almaları amacıyla yaptırdıkları diğer üçlü yada dörtlüyü yaptırmasa bence daha uygun olur.
bi de bu testler para tuzağı, özellikle özel hastaneler sağlam para kaldırıyor bu işten...
selam hanımlar
bişey sorucam . 2 li test sonucu iyi çıkıpta 3 lü test yaptıracak olanınız varmı?
bu konuda kararsız kaldım. bide 4 lü test varmış onu hiç bilmiyorum
aynen sana katılıyorum ve de alkışlıyorum. analarımızın zamanında 2li 3lü 5li vardı sanki. hayır bebeğinizde down sendromu var dediginde doktorunuz aldıracaksanız o minik meleği parca parca içinizden diyecek sözüm yok zaten ama dr bana down sendromu var fakat endişe etme gebeliğinin henüz basındasın tedavi uygulanacak ve normal zekada bir bebeğiniz olacak dese tamam yaptıralım yani ne gerek var. drum bana da bahsetti bu testlerden bende özel bi hastaneye gidiyorum fakat neticenin ne cıkarsa cıksın benim için bişeyi değiştirmeyecegini söyledim tabiki haklısın yaptırmamak senin en dogal hakkın dedi ısrar yok yani. gecenlerde eşimin bi akrabasına yasın 35 gebelik için riskli demişler karnından su almışlar nasıl aldılarsa yavrucak sususz kalmıs içerde annenin hayatı tehlikede deyip imza almıslar ve bebeği bir igneyle içerde öldürmüşler kadıncagızada suni sancı verip ölü bebeği dogurtmuslar ne acı yarab! kadının psikolojisi hala bozuk..
herkese günaydınnnnn...
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz biz burda birbirimizi uzun süredir tanıyoruz ve kendi aramızda bile cvp veremediğimiz yetişemediğimiz konular oluyo ama sohbetlerimiz paylaşımlarımız okadar keyifliki cvp verilmemiş gözden kaçmış bizde bunlar önemsenmiyo bile..çünkü biz hepimiz farklı yerlerdeyiz ve hamilelik sürecini beraber geçiriyoruz ve bence buda hayatımızda çok önemli biyere sahip..sizlerde aramıza katıldıkça umarım herşey dahada keyifli olur..
canlarım bu arada ben doktora gidiyorum gitmeden bi günaydın diyim selam çakayım istedim dua edin bana ve doktora gidecek olan bütün annişlerimize hayırlı haberlerle dönelim inş.çikolatayı çantama stokladım hastanede beklerken yicem bakalım göstercekmi benim kuzum cinsiyetini
öpüyorum hepinizi yeniden aranıza döniciğiiiimmm![]()
ben ne ikili ne üçlü hiçbirini yaptırmadım çünkü o testler sırasında bebeğe ufak da olsa röntgen ışını radyasyon türü bişiler veriliyor. sonuçta allah sağlık versin bebeğimde bir sakatlık olsa dahi aldırmayı düşünmem, e bu testlerinde tedavi edici bir amacı yok sadece teşhis koyuyor, özellikle ikilisi temiz çıkanlar dr'larının kendilerini sağlama almaları amacıyla yaptırdıkları diğer üçlü yada dörtlüyü yaptırmasa bence daha uygun olur.
bi de bu testler para tuzağı, özellikle özel hastaneler sağlam para kaldırıyor bu işten...
günaydın bebikler ve güzel anneler..
tunicim ben de bugün gidiyorum toktora..
inşallah cinsiyeti ile ilgili bi şey söyler..
çatlıyorum meraktan..
bekliyoz bakem ne çıkcak kutudan:)))herkese günaydınnnnn...
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz biz burda birbirimizi uzun süredir tanıyoruz ve kendi aramızda bile cvp veremediğimiz yetişemediğimiz konular oluyo ama sohbetlerimiz paylaşımlarımız okadar keyifliki cvp verilmemiş gözden kaçmış bizde bunlar önemsenmiyo bile..çünkü biz hepimiz farklı yerlerdeyiz ve hamilelik sürecini beraber geçiriyoruz ve bence buda hayatımızda çok önemli biyere sahip..sizlerde aramıza katıldıkça umarım herşey dahada keyifli olur..
canlarım bu arada ben doktora gidiyorum gitmeden bi günaydın diyim selam çakayım istedim dua edin bana ve doktora gidecek olan bütün annişlerimize hayırlı haberlerle dönelim inş.çikolatayı çantama stokladım hastanede beklerken yicem bakalım göstercekmi benim kuzum cinsiyetini
öpüyorum hepinizi yeniden aranıza döniciğiiiimmm![]()
cnm sen kaçtra gidcen öğleden sonramı yine, yine yrn ımı beklicukgünaydın bebikler ve güzel anneler..
tunicim ben de bugün gidiyorum toktora..
inşallah cinsiyeti ile ilgili bi şey söyler..
çatlıyorum meraktan..