günaydın bebikler ve güzel anneler..
tunicim ben de bugün gidiyorum toktora..
inşallah cinsiyeti ile ilgili bi şey söyler..
çatlıyorum meraktan..
herkese günaydınnnnn...
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz biz burda birbirimizi uzun süredir tanıyoruz ve kendi aramızda bile cvp veremediğimiz yetişemediğimiz konular oluyo ama sohbetlerimiz paylaşımlarımız okadar keyifliki cvp verilmemiş gözden kaçmış bizde bunlar önemsenmiyo bile..çünkü biz hepimiz farklı yerlerdeyiz ve hamilelik sürecini beraber geçiriyoruz ve bence buda hayatımızda çok önemli biyere sahip..sizlerde aramıza katıldıkça umarım herşey dahada keyifli olur..
canlarım bu arada ben doktora gidiyorum gitmeden bi günaydın diyim selam çakayım istedim dua edin bana ve doktora gidecek olan bütün annişlerimize hayırlı haberlerle dönelim inş.çikolatayı çantama stokladım hastanede beklerken yicem bakalım göstercekmi benim kuzum cinsiyetini
öpüyorum hepinizi yeniden aranıza döniciğiiiimmm![]()
kızlar hayırlı haberlerle gelin inş...
slm arkadaslar hepinize kızlar çok halsizim ve bogazlarım çok agrıyor sanırım hastalanıyorum benım durumumda olan varmı yada gecıren il<ç kullandınızmızmı başımda çok agrıyor yarında okula gideceyım ama nasıl yardımcı olursanız sevınırım
ben dr'a grip neyim olursam ne içebilirim dedim. ballı süt, nane limon, ıhlamur dedi...