• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın bebikler ve güzel anneler..
tunicim ben de bugün gidiyorum toktora..
inşallah cinsiyeti ile ilgili bi şey söyler..
çatlıyorum meraktan..

herkese günaydınnnnn...
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz biz burda birbirimizi uzun süredir tanıyoruz ve kendi aramızda bile cvp veremediğimiz yetişemediğimiz konular oluyo ama sohbetlerimiz paylaşımlarımız okadar keyifliki cvp verilmemiş gözden kaçmış bizde bunlar önemsenmiyo bile..çünkü biz hepimiz farklı yerlerdeyiz ve hamilelik sürecini beraber geçiriyoruz ve bence buda hayatımızda çok önemli biyere sahip..sizlerde aramıza katıldıkça umarım herşey dahada keyifli olur..:1::1:
canlarım bu arada ben doktora gidiyorum gitmeden bi günaydın diyim selam çakayım istedim dua edin bana ve doktora gidecek olan bütün annişlerimize hayırlı haberlerle dönelim inş. :46::46: çikolatayı çantama stokladım hastanede beklerken yicem bakalım göstercekmi benim kuzum cinsiyetini:52:
öpüyorum hepinizi yeniden aranıza döniciğiiiimmm:46:

kızlar hayırlı haberlerle gelin inş...

slm arkadaslar hepinize kızlar çok halsizim ve bogazlarım çok agrıyor sanırım hastalanıyorum benım durumumda olan varmı yada gecıren il<ç kullandınızmızmı başımda çok agrıyor yarında okula gideceyım ama nasıl yardımcı olursanız sevınırım

ben dr'a grip neyim olursam ne içebilirim dedim. ballı süt, nane limon, ıhlamur dedi...

bu gece rüyamda kk bayansu yu gördüm..topic e çok uzun bi yazı yazmış olyo, allam okuom bitiremiom okuom bitemiom, o kadara karışıkki güya cinsiyetini yazmış bebişin ama anlaşılmaz...en sonunda bebikin cinsiyetinin erkek olduğunu anlıorum:)) dün oda cinsiyet öğrencekti kız olduğu kesinleştimi aceba..

günaydın hanımlarrrrr
bizim doktor kontrolüne daha 16 gün var.bende artık meraklanmaya başladım cinsiyet olayında.
önemli değil diyoruz ama biryandanda öğrenmek istiyoruz.

test olaylarına katılıyorum kimse testleri yaptırırken çocuğunu aldırmak için yapmıyor,annelerimiz zamanında bunlar yokmuş diye bizde teknolojiden mahrummu kalalım.bu mantıkla 9 ay hiççç doktorada gitmememiz gerekiyor,nasıl olsa çocuk doğunca göreceğiz değilmi.annemiz zamanında ultrasonmu varmış çoğu evde doğuruyormuş

petuşcum saat 3'te randevum büyük ihtimalle dönemem işe tekrar
o nedenle yarın sabah aktarırım..
dün kocişle alışveriş yaptık bebekime.. mudoda acayip güzel battaniyeler var.. peluş..
yastığı battaniyesi ve oyuncak tavşanı var takım halinde..
biberon aldık, altını değiştirmek için acayip neşeli şeyler var.. onlardan aldık..
bi de biz kuzumuzun banyo ihtiyaçlarını tamamladık.. daha önce babası şampuan vs almıştı..
dün de küvet gibi bişey maşrapa falan aldık.. ayy ya daha bi sürü şey aldık ama unuttum..
kıyafet almadım heçç.. didim cinsiyeti belli olsun garii.. ondan sonra.. hıı burun aspiratörü aldım bi de..:34:

petuşcum saat 3'te randevum büyük ihtimalle dönemem işe tekrar
o nedenle yarın sabah aktarırım..
dün kocişle alışveriş yaptık bebekime.. mudoda acayip güzel battaniyeler var.. peluş..
yastığı battaniyesi ve oyuncak tavşanı var takım halinde..
biberon aldık, altını değiştirmek için acayip neşeli şeyler var.. onlardan aldık..
bi de biz kuzumuzun banyo ihtiyaçlarını tamamladık.. daha önce babası şampuan vs almıştı..
dün de küvet gibi bişey maşrapa falan aldık.. ayy ya daha bi sürü şey aldık ama unuttum..
kıyafet almadım heçç.. didim cinsiyeti belli olsun garii.. ondan sonra.. hıı burun aspiratörü aldım bi de..:34:

yefrum benim bea..akıllı ergonomik anne işte budur... :111::111::111:
güler güle sağlıklı günlerde kullanır inş. canım benim....:nazar:
bende aralıkta altın günüm var, ordan gelcek altınlarımı kızıma harcıcam, daha bi tek bi iki kıyafet aldım, bide dedeye, aneneye, babaneye vs. iş bölmü yaptım:) sen şunu al sen şunu al die..bide bu hafta sonu bi açnta aldım kendime, böle kola takılan valizler olurya küççük onun gibi bi çanta, bildiğin cart pembe:) kız anası olmaya hazırlıom kendimi napim...onu bebişin hastane çantası yapcam, sonrada bebik çantası olarak yanımda taşıcam gezmelerde:))

hadi inş. hayırlı haberlerle gelirsin cnm yrna, bekloz :53::53::53: 4 gözle

$153[1].webp

çok ideal bi bebik olmuş:))

Günaydın nisan anneleri nasılsınız.bebişler nasıl tekmeler başladı mı?bizde yavaş yavaş başladı.ben deneyimli sayılırım.ikinci bebişim geliyor.:)Çalışan anneler nasıl ben hiç çalışmak istemiyorum artık zor geliyor.oğlumda artık ne zaman evde olucam diye soruyor.az kaldı 2 ay sonra evimin kadını çocuklarımın anası olucam :)

2 gündür nete giremiyordum topiğimiz burada devam ediyormuş sanırım şaşırdım buradaki anneleri de tanımak güzel olacak. 16. haftamıza girmek çok güzel bir duygu :) bende cicim bende çok zor geliyor artık çalışmak sanırım bende ayrılacağım hem ev, hem iş, hem evdeki çocuk, çocuğun okulu, hem hamilelik çıldırmak içten değil en güzeli evde kalıp hepsiyle ilgilenmek :)

Günaydın nisan anneleri nasılsınız.bebişler nasıl tekmeler başladı mı?bizde yavaş yavaş başladı.ben deneyimli sayılırım.ikinci bebişim geliyor.:)Çalışan anneler nasıl ben hiç çalışmak istemiyorum artık zor geliyor.oğlumda artık ne zaman evde olucam diye soruyor.az kaldı 2 ay sonra evimin kadını çocuklarımın anası olucam :)

güzel anneler nasılsınız bakalım bayadır ben giremiyorum kk ya bi baktım 200 sayfa ilerdesiniz valla üşendim okumaya zaten baya kalabalık olmuş burasıda :)) ben ikili testi yaptırdım sonucuda aldım ama hala doktora gösteremedim çarşamba günü randevum var bakalım bizim bebiş göstercekmi kendini bu arada rüyasında kız yada erkek görüp cinsiyetin kesinleşip aynı olan var mı offff çok karışık yazdım neyse ben erkek bebbek gördüm sarı bişeydi bakalım tutacakmı :37::37::37:

Günaydın biraz erken değil mi hareketleri hissetmek için.Benimde 2. bebeğim ama daha hissedemedim.İlkinde 16+4 günlükken hissetmiştim.Bunda şuanda 17+1 deyim ama daha hissedemedim.Üstelik buda erkek.Biraz telaş yaptım aslında.Normaldir değil mi?:44:

günaydınnn
nisan ayında erkekler bastırmış
bi erkek bebek te bizden
cumartesi günü öğrendim
%90 erkek dedi ben hep kız hissediyordum ama
cevremde herkes erkek diyordu
herkes normal karsıladı sanki biliyormus gibi
kız olsaydı süpriz olabirdi diyorlar
zatn belirtilerimde hep erkek bebektendi
prensimiz geliyor:69:

Kızlar benim için çok önemli bilgisi olan mutlaka arkadaşlarımız vardır . Fikirlerinizi almak istiyorum. Bne hastanede çalışıyorum ve engelli hastalarımızı genel anestezi altında tedavi ediyoruz ve bende bu genel anestezi ameliyatlarında bulunuyorum. Doktoruma sorduğumda sorun olmaz hemşireler doktorlar girmiyorlar mı korkma demişti bana bende gönül rahatlığı ile giriyorum. Fakat geçen ameliyattan sonra bizim hemşire hnm. bana artık sen bence genel anestezilere girme dedi yerine başkası girsin dedi sıkıntı oluyor her zaman yerime birini bulamıyabiliyorum. İçime kurt düşürdü . Şimdi de korkuyorum bugün gene var yerime girecek kimsede yok mecburen ben gireceğim bebeğime sakıncası olur mu acaba?

güzel anneler nasılsınız bakalım bayadır ben giremiyorum kk ya bi baktım 200 sayfa ilerdesiniz valla üşendim okumaya zaten baya kalabalık olmuş burasıda :)) ben ikili testi yaptırdım sonucuda aldım ama hala doktora gösteremedim çarşamba günü randevum var bakalım bizim bebiş göstercekmi kendini bu arada rüyasında kız yada erkek görüp cinsiyetin kesinleşip aynı olan var mı offff çok karışık yazdım neyse ben erkek bebbek gördüm sarı bişeydi bakalım tutacakmı :37::37::37:

nerdesin sen hı. nerdesin.:19:
neler neler kaçırdın.. göbikler büyüdü cinsiyeti belli oldu büyük çoğunluğun..
ben de bugün gidiyorum..

2 gündür nete giremiyordum topiğimiz burada devam ediyormuş sanırım şaşırdım buradaki anneleri de tanımak güzel olacak. 16. haftamıza girmek çok güzel bir duygu :) bende cicim bende çok zor geliyor artık çalışmak sanırım bende ayrılacağım hem ev, hem iş, hem evdeki çocuk, çocuğun okulu, hem hamilelik çıldırmak içten değil en güzeli evde kalıp hepsiyle ilgilenmek :)

benim ilk gebeliğim,çalışmak gerçekten hamileler için yorucu oluyor,martta izne çıkıcam ben,dört gözle bekliyorum valla,bir de evde başka çocuk varsa,çok daha zordur eminim.

kızlar fisherprice ın ana kucağını gördüm katalogda,hem sallanıyor,titreşim veriyor bebeği sakinleştirmek için çocuk yürümeye falan başladığında da sallanan sandalyeye dönüşüyor falan.modeline göre 170-190 tl civarıydı fiyatı.ana kucaklarının genel fiyatı ne kadar?Araştoranınız vardır,siz nasıl aldınız?

benimkiden 4 günüdr bildiğin tepişmeye başladı..günde 1-2 kere çok cılızda olsa kendi çapında bişiler yapıo yefrum:))
günaydınnn
nisan ayında erkekler bastırmış
bi erkek bebek te bizden
cumartesi günü öğrendim
%90 erkek dedi ben hep kız hissediyordum ama
cevremde herkes erkek diyordu
herkes normal karsıladı sanki biliyormus gibi
kız olsaydı süpriz olabirdi diyorlar
zatn belirtilerimde hep erkek bebektendi
prensimiz geliyor:69:
:64::64::64::64::64:
gözün aydın cnm, şansıda bahtıda açık olur inş.:nazar:

günaydın kızlar ben 15 gün sonra doktora gidicem ama bu aralar sanki karnımda büyüme durdu gibi hissediyorum.bide okadar uzandım bebeişimin hareketleri varmı diye dinlemeye ama hiç bi hareket yok .korktum açıkcası beklemesemmi 15 gün geçmesini

Kızlar benim için çok önemli bilgisi olan mutlaka arkadaşlarımız vardır . Fikirlerinizi almak istiyorum. Bne hastanede çalışıyorum ve engelli hastalarımızı genel anestezi altında tedavi ediyoruz ve bende bu genel anestezi ameliyatlarında bulunuyorum. Doktoruma sorduğumda sorun olmaz hemşireler doktorlar girmiyorlar mı korkma demişti bana bende gönül rahatlığı ile giriyorum. Fakat geçen ameliyattan sonra bizim hemşire hnm. bana artık sen bence genel anestezilere girme dedi yerine başkası girsin dedi sıkıntı oluyor her zaman yerime birini bulamıyabiliyorum. İçime kurt düşürdü . Şimdi de korkuyorum bugün gene var yerime girecek kimsede yok mecburen ben gireceğim bebeğime sakıncası olur mu acaba?

tatlım hiç bi fikrim yok malesef.. doktoruna güven bence.
logopeia tebrik ederim.. sağlıklı neşeli olur inşallah..
benim de sorunum göbeğimin büyümemesi.. haftasonu misafirlerim geldi onlara sırıta sırıta ben hamileyim dedim..
aaa hiç belli değil dediler bana:47: açtım göbeğimi gösterdim.. bu kez de hıı küçücükmüş daha dediler..:47:
tuni de diyodu benimki küçük falan diyee.. kocaman işte kocaman.. gördüm daha da kocaman olmuş.. annesinin yemeklerinden yemiş göbekte bebekte pırtlamış.. artık daracık badiler giyiyorum belli olsun diyee..
bugün soracağım toktora yaa..niden büyümedi göbikim diyee..

Back
X