hafta sonları açık olmuyorlarmış maalesef cnm gidemedim.
bu hafta randevun var mıydı?ben perşembe günü gidecem. hem gitmek istiyorum hemde acaba biraz daha mı beklesem diyorum,ama okullar açılıyo seminer döneminde gidemem.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hafta sonları açık olmuyorlarmış maalesef cnm gidemedim.
bu hafta randevun var mıydı?ben perşembe günü gidecem. hem gitmek istiyorum hemde acaba biraz daha mı beklesem diyorum,ama okullar açılıyo seminer döneminde gidemem.
benim çarşamba günü randevum var.bence sende git hem strese girmemiş olursun.sen kalp atışını duymuş muydun?
doğum yapalı yedi ay oldu ve tekrar mı hamilesin???
annen olma duygusu nasil bisey acaba?
kızlar bence herşeyden kendinizi bu kadar ksıtlamanıza hiç gerek yok.benim 3.çocuğum olacak ama 4.hamileliğim yani hepsindede düşük riskim vardı ama cinsel hayatımı hiç kısıtlamadım halada devam ediyo ayrıca devamlı gezdim doktor yatacaksın demesine rağmen ben aksine gelen allahtan geliyo deyip rahatıma baktım hergün biyerlerdeydim ve bebişlerimede hiç bişey olmadı evet ikiside erken doğdu ama sebepleri tansiyon ve şekerdi.belki ilk gebeliğinizse panik yapabilirsiniz.ama inanın ne kadar korkarsanız o kadar başınıza toplarsınız.boşverin takdiri ilahi.zaten bebişlerimizin nezaman doğacağını veya düşüp düşmiyceğini allah belirliyo bunlar prosedür.elbette doktorunuzu dinleyin ama çok sıkı bi dönemin içinede kendinizi sokup boşuna yıpranmayın.hem eşlerinizede yazık...
kkızlar selam bugün dr gittim.karnımdan baktı bişi göremedi.sonr alttan baktı kese bay büyümüş dedi fakat embriyo maleseff tam görünmüyor.hemen haftaya kontrol istedi gel bakalım dedi.çok aşırı kilon var dedi 72 kilo ve sadece 8 kilo alıcaksın toplamda dedi nasıl olcaksa.12 haftadan sonra pilates ve egzersiz vericem yada koşu bandına çıkıcaksın dedi.yemene dikkat ett pilav makarnaa sakınn bitii hiç yemiyceksin dedi.ve bana bir dolu tahlil verdii onları yaptırcam bakalım.6 hafta görünüyorm ama herhalde döllenme geç diye düşünüyorm.hıı buara eşim sor sor dedi bende utanarak dr cinsel hayatı sordum.kesinlikle dedi kalp atşını duyana kadar önermiyorz dedi.zaten ben inanılmaz acılar çekiyorm göğüs kasık vs.işte bölee
günaydın arkadaşlar.ya benim ilk günden beri göğüslerim aşırı hassas ve ağrıyordu.sol kasığımda sık sık batmalar vardı.ama nolduysa birden ikiside kesiliverdi.hiç belirtim kalmadı.sadece bazen yanlışlıkla yüz üstü yatıyorum o zaman kasıklarım ağrıyor.belirtilerin kaybolması bebeğe bir şey olduğu anlamına gelmiyordur inş.
tebrikler bianca allah tamamına erdirsin inşallahh![]()
herkese selaaaaammmm.2010 haziran annesiyim.kızım 14 aylık.arayı fazla açmadan kızıma kardeş istedik Allahım da verdi.23 nisan görünüyor ikinci bebeğimizin doğum tarihi ancak ilki sezaryen olduğu için buda öyle olacak ve tarih iki hafta ileri alınacak.umarım hepimiz sağlıklı sıhatli sorunsuz gebelik geçirir bebişlerimizi zamanında kucaklarız
tebrikler canım allahım sağlıcakla tamamına erdirsin inşallahhh![]()
herkese selaaaaammmm.2010 haziran annesiyim.kızım 14 aylık.arayı fazla açmadan kızıma kardeş istedik Allahım da verdi.23 nisan görünüyor ikinci bebeğimizin doğum tarihi ancak ilki sezaryen olduğu için buda öyle olacak ve tarih iki hafta ileri alınacak.umarım hepimiz sağlıklı sıhatli sorunsuz gebelik geçirir bebişlerimizi zamanında kucaklarız