2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar hepimizin hamişliği hayırlı olsun.allah kısmet ederse ben de nisan annesi olucam.5+3 günlük hamileyim.izmirde olan varmı aranızda ve hangi dr gidiyorsunuz?

Ay nisan anneleri sizi yerim ben.Bundan tam 4 yil once bu zamanlarda bende nisan annesi olacagimi ogrenmistim ve ilk bebegimdi ve o duygu tarifsizdi.Nisan annesi olmak cok baska ve rahat.cunku cocuklar cabuk buyuyo dogum zamani ne sicak ne soguk oluyo tam ideal bir ay.Yani sikintiniz dusunceniz olmasin guzel bir ayda anne olucaksiniz.Ben simdi ikinci bebegimi alicam kucagima Allah nasip ederse bu seferde aralik annesi olucam.Ama ilginc olan hamile oldugumu nisan ayinda ogrendim bu nisan ayi cok hayirli iyi bir ay bence :))

gunaydınn
benm bugun doktor randevum var keseyi görmemiz lazım, biraz endişeliyim inşallah bir sorun yoktur. benimle aynı haftada olup keseyi görecek olan var mı?

gunaydınn
benm bugun doktor randevum var keseyi görmemiz lazım, biraz endişeliyim inşallah bir sorun yoktur. benimle aynı haftada olup keseyi görecek olan var mı?

görürsün cnm inşallah.bende 5+3 üm. 4+6 da gördüm keseyi ama çok küçüktü.umarım sende görürsün arkadaşım

günaydın arkadaşlar hayırlı güzelliklerle dolu bir hafta diliyorum hepimize.bu hafta inş bebişlerimizle ilgili çok sevindirici haberler alırız.(AMİNN)

bende 2010 mayıs annesıyım 15 aylık kızım hoşgeldın aramıza:)
emzırıyomusun hala?

bu nisan 2012 anneleri cesaretli gacılardan oluşuyor galiba gerçi benim kızım büyük 2.5 yaşında benim gebeliğim hala kesinleşmedi ama bekliyorum az daha sat 21 temmuzdu 3 gün önce test yaptım çıkmadı ama erkendi galiba az dah dursun kan test yapcam herkesin hakkında hayırlısı

gunaydınn

Selam Landarch, endişelenme iyi düşün:)

Benim de bugün ilk doktor randevum vardı, tam 5. haftadayım, keseyi gördüm çok şükür.Bayramdan sonra kalp atışını görmek için çağırdı, inşallah onu da göreceğim :87:

günaydın kızlarrrrrr bugün doktora gittim ve bebeğimi gördüm kalp atışlarını duyduk eşimle eşim benden daha heyecanlıydı allahım herkese duymayı nasip etsin

gözünzü aydın canım darısı bizede olsun inşallahhh biz duyamadık hatta bebemizi bile göremedik kesemizi gördük bebek çok küçük demişti dr 6+1 de kese 9mm di:18:

ay canım inşallah hepiniz görürsünüz ve sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız allahıma çok şükür doktorla konuştum düşük tehlikesi var mı die yok dedi düşük tehlikesi genellikle bebek sağlıksız ise oluyomuş endişelenme bebeği de üzme dedi

gözünzü aydın canım darısı bizede olsun inşallahhh biz duyamadık hatta bebemizi bile göremedik kesemizi gördük bebek çok küçük demişti dr 6+1 de kese 9mm di:18:

bende bir tek benim durumum böyle sanıyordum.bende 6+4 iken bebişimi de kalp atışını da göremedim.nerdeyse düşünmekten ne uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum.zaman geçmiyor sanki.ama şimdi yalnız olmadığımı duyunca bir nebze rahatladım.

dikkat et canım kendine rabbim bebeklerimizi korusun..bana da bayramdan sonraya randevu verdi ama haftaya çarşambaya da randevu aldım çünkü ilaçlarım bitiyo verdiği ilaçlardan birini de ne kadar kullanacağımı o heyecanla duyamamışım sadece bayramdan sonra gel dediği aklımda ve o zamana 2 kutu bitmiş oluyo hem onu soracağım ne kadar içeceğimi hem de ilaçları yazdıracağım bu arada da inşallah tekrar muayene eder etmezse de rica edeceğim çünkü kesenin altında hafif bi kanama oluşmuş o ne durumda onu öğrenmek istiyorum...bayramdan sonraya kadar beklemek çok zor öbür türlü..

kızlaaar hepinizin adına çok sevindimmm gözünüz aydın..
bi de bana akıl verin çarşamba gitsem niye erken geldin falan der mi ki doktor???? bayramdan sonrayı beklemek de çok zor...ilaç yazdırmayı bahane edip gideyim diyorum ve böylece kendi muayene eder diye düşnüyorum bi bakalım son durumuna diye.demezse de ben rica etsem kafama çok takılıyo bi muayene de eder misiniz diye??gidince "Bana içten kanama olduğu için progestan vermiştiniz ama ben o gün kalp atışı heyecanı ile ilacı ne kadar kullanacağımı duymamışım ve 1 kutu bitti" diyeyim diye düşünüyorum.devam edeceksin derse yazdırırım muayene demezse de kafama çok takılıyo bi muayene etmeniz mümkün mü hem ilk resmini de henüz almadım desem..

Son düzenleme:

içini ferah tut hayatım benim bi arkadaşım 8. haftada görmüş kalp atışını doktora ne zaman gideceksin aramızda 1 gün var senle eminim sende duyacaksın:64::64:

Back
X