slm güzel annneler cinsiyeti belli olanlara tebrikler yeni gelenlerde hoşgeldiniz![]()
kocişin nerde kuzum yoksa asker mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm güzel annneler cinsiyeti belli olanlara tebrikler yeni gelenlerde hoşgeldiniz![]()
inşallah canım senin bebikin cinsiyeti belli olmamış mıydı daha? A.llah gönlunuze göre versin..
canım bişeyler kullanıyo musun nemlendirmek için? ben badem yagı ve bebe yagı kullanıyodum bebe yagım komiliydi badem yagını surunce bişey yok ama o komiliyi surunce benimde gogus altımdan kasıklarıma kadar isilik basıyodu yakıyodu o beni. normalde butun bebe yagları badem yagı içerirmiş komili ise z.yagı o yakmıstı beni şimdi nivea kullanıyorum bi problem yok. kullandıgın bişiye karsı cildin reaksiyon gösteriyorda olabilir.
belli belli canım , şehzademiz geliyo![]()
bakalım dr teyzemiz bidaha baksın keyfimiz yerinde mi? sağlıklı mıyız? cinsiyeti doğru görebilmiş mi? Artık kesin olur bu sefer
Allahım herkezin gönlüne göre versin..
evet canım tayinimiz güneydoğuya çıktı eş götürülmeyen yer olunca ben yalnız kaldımkocişin nerde kuzum yoksa asker mi?
tesekkürler pancem, hosbulduk canim..
Senin bebisin cinsiyeti belli mi?![]()
aaaaa evettt
bende komili kullanıyorummm
ondan mı dersin değiştireyim bi bakayım o zaman ....
evet canım tayinimiz güneydoğuya çıktı eş götürülmeyen yer olunca ben yalnız kaldım
üzülmeee.. kubban oluyum sana içim cız etti. ne zaman gelcek
ayh öyle bi ihtimalde var dimi bizim randevumuzda 16sında şimdi dr dogru görememişse dogru göremeyen göslerine yumyukları indirirm heaa. ben 20 gundur oğlum die alıştım öyle sefiorum bebikimi mavişleri depoladık babasıyla.. ay pardon kızmış dese ne olur caktırmadan sevinebilirimde kızlara askerlik yok :)
ayh öyle bi ihtimalde var dimi bizim randevumuzda 16sında şimdi dr dogru görememişse dogru göremeyen göslerine yumyukları indirirm heaa. ben 20 gundur oğlum die alıştım öyle sefiorum bebikimi mavişleri depoladık babasıyla.. ay pardon kızmış dese ne olur caktırmadan sevinebilirimde kızlara askerlik yok :)
kızlar merhaba doktordan geldim şimdi kızımız oluyor dedi doktorum :) içimde kelebekler uçuyor sanki çok heyecanlıyım
kullanma canım benimki kesinlikle ondandı. hatta bi keresinde hava sıcaktı ben dus almış yagımı surmus hastaneye gitmiştim kalabalık sıcak terleyip bunlamıstım eve geldigimde ten rengim görunmuyordu isilikten hemen test yaptırma istersen bi dene bence buyuk ihtimal ondandır simdi gereksiz ilaç falan kullanmamıs olursun. nivea kullan sebamedde cok iyiymiş hassas ciltler için kuzum
Canım bizim de 17 kasımda 4 boyutlu var ben de oğluşum diye geziyorum ama emin de olamıyorum son anda değişir mi diye.Bakalım 17 kasımı bekliyorum tam anlamıyla emin olmak için :))) Ben henüz hiçbir şey almadım bebeğime :))
kızlar merhaba doktordan geldim şimdi kızımız oluyor dedi doktorum :) içimde kelebekler uçuyor sanki çok heyecanlıyım
benim alacagım park yatagı kaldı bi tek bide arabası![]()
ne kaa çok kız annesi olduk maşallahkızlar merhaba doktordan geldim şimdi kızımız oluyor dedi doktorum :) içimde kelebekler uçuyor sanki çok heyecanlıyım
benim alacagım park yatagı kaldı bi tek bide arabası![]()