• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
inşallah canım senin bebikin cinsiyeti belli olmamış mıydı daha? A.llah gönlunuze göre versin..

belli belli canım , şehzademiz geliyo :emir_bebek: :1::1:
bakalım dr teyzemiz bidaha baksın keyfimiz yerinde mi? sağlıklı mıyız? cinsiyeti doğru görebilmiş mi? Artık kesin olur bu sefer :49:

Allahım herkezin gönlüne göre versin..

canım bişeyler kullanıyo musun nemlendirmek için? ben badem yagı ve bebe yagı kullanıyodum bebe yagım komiliydi badem yagını surunce bişey yok ama o komiliyi surunce benimde gogus altımdan kasıklarıma kadar isilik basıyodu yakıyodu o beni. normalde butun bebe yagları badem yagı içerirmiş komili ise z.yagı o yakmıstı beni şimdi nivea kullanıyorum bi problem yok. kullandıgın bişiye karsı cildin reaksiyon gösteriyorda olabilir.

aaaaa evettt
bende komili kullanıyorummm
ondan mı dersin değiştireyim bi bakayım o zaman ....

belli belli canım , şehzademiz geliyo :emir_bebek: :1::1:
bakalım dr teyzemiz bidaha baksın keyfimiz yerinde mi? sağlıklı mıyız? cinsiyeti doğru görebilmiş mi? Artık kesin olur bu sefer :49:

Allahım herkezin gönlüne göre versin..

ayh öyle bi ihtimalde var dimi bizim randevumuzda 16sında şimdi dr dogru görememişse dogru göremeyen göslerine yumyukları indirirm heaa. ben 20 gundur oğlum die alıştım öyle sefiorum bebikimi mavişleri depoladık babasıyla.. ay pardon kızmış dese ne olur caktırmadan sevinebilirimde kızlara askerlik yok :)

aaaaa evettt
bende komili kullanıyorummm
ondan mı dersin değiştireyim bi bakayım o zaman ....

kullanma canım benimki kesinlikle ondandı. hatta bi keresinde hava sıcaktı ben dus almış yagımı surmus hastaneye gitmiştim kalabalık sıcak terleyip bunlamıstım eve geldigimde ten rengim görunmuyordu isilikten hemen test yaptırma istersen bi dene bence buyuk ihtimal ondandır simdi gereksiz ilaç falan kullanmamıs olursun. nivea kullan sebamedde cok iyiymiş hassas ciltler için kuzum

ayh öyle bi ihtimalde var dimi bizim randevumuzda 16sında şimdi dr dogru görememişse dogru göremeyen göslerine yumyukları indirirm heaa. ben 20 gundur oğlum die alıştım öyle sefiorum bebikimi mavişleri depoladık babasıyla.. ay pardon kızmış dese ne olur caktırmadan sevinebilirimde kızlara askerlik yok :)

az da olsa ihtimal var yani.. ne bilim benmi evham yapıyorum. ya diilse, ya diiilse, ya kordonu görüp pipi sandıysa kızımıza ayıp etmiş oluruz diye yafrumu unısex seviyom :1: arada oğlummm paşaammm da diyorum ama çekiniyorum sanki demeye :1: bu seferde erkek derse allaaahhh ondan sonra cicilere başlarım artıkınn.. daha bi iğne almadım yafrumaaa...
babamız ilk iş bi beşiktaş forması alır herhalde :))

Canım bizim de 17 kasımda 4 boyutlu var ben de oğluşum diye geziyorum ama emin de olamıyorum son anda değişir mi diye.Bakalım 17 kasımı bekliyorum tam anlamıyla emin olmak için :))) Ben henüz hiçbir şey almadım bebeğime :))

kullanma canım benimki kesinlikle ondandı. hatta bi keresinde hava sıcaktı ben dus almış yagımı surmus hastaneye gitmiştim kalabalık sıcak terleyip bunlamıstım eve geldigimde ten rengim görunmuyordu isilikten hemen test yaptırma istersen bi dene bence buyuk ihtimal ondandır simdi gereksiz ilaç falan kullanmamıs olursun. nivea kullan sebamedde cok iyiymiş hassas ciltler için kuzum

evet canım haklısın ben değiştireyim onu en iyisi....

Canım bizim de 17 kasımda 4 boyutlu var ben de oğluşum diye geziyorum ama emin de olamıyorum son anda değişir mi diye.Bakalım 17 kasımı bekliyorum tam anlamıyla emin olmak için :))) Ben henüz hiçbir şey almadım bebeğime :))

benim alacagım park yatagı kaldı bi tek bide arabası :D

battaniye örecez oğlumla :D yapılcak cok sey var kızlar yaa biraz daha cıtcıtlı zıbınlardan alıcam cok işe yarıyomus napiyim kız kardesim dolduruyo abla sunu aldım abla bunu aldım die kızamıyorumda bornozu bilem var hatta sumuk pompası ates ölceri tırnak makasına varana kadar..

kızlar merhabaa
biz salı günü talihsiz bir olay yaşadık malesefff
duşa girdiğimde kanamam olduğunu farkettim
kötü günler geçirdik şimdi çok şükür bebeğimiz ve ben iyiyiz
cinsiyetinide öğrendik 2 gün erkenden
prensesimiz oluyorr ama ben alışverişveriş yapamıyorum yataktan çıkmak yasak
4-5gün hastanedeydik aman dikkat edin kendinize
ben hergün nar yiyordum şuan sebep tek o gibi
bilginiz olsun

tunihaaannn nerde kaldı yaa catlıcam meraktan hadi tahmin yurutelim o gelmeden kızlar bence erkek göbiki var bu kızda acep onunda mı oglu olcek?

Back
X