• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
güle güle kullansın menzilcim bebeğin...ben yılbaşından önce pek fazla bir şey almayı düşünmüyorum en azından 17 kasımı bekleyeceğim..

evetttt petucuuum...pazar günü ben doktordaydım ve herşeyy kesinleştii..
o kadar tarifsiz bir mutluluk ki anlatamam...
evde bir prensim varken şimdi birde pransesim olacakk..
şükürler olsun allahıma bana ne istediysem verdi şimdiye kadar:nazar:
doktor bebeğimi kontrol ederken oğlum yanımıza gelip;bence kızzz dedi...doktor amcamızz evet kaaan haklısın bencede kızzz dedi..o an kendimi zor tuttum ağlamamak içinn..nasıl bir duygu allahımmm he:nazar:kese nasip etsin.
bebeişimin kilosu 150g,boyu ise 11,8cm:nazar:
herşey çok olumlu vee bende geç döllenme olduğu için bdt bir türlü kesinleşmiyordu ama bu defa o da kesinleşti...çizelgem fln değişcek çünkü 12 nisan doğumum şu an 16 haftamızdayız...
amaaa şimdi çıkmam gerek arkadaşımın mevlütü var...hepinizi öpüyorumm:16::16::16::16::16::16::16:

tebrikler canım, ama ama ben üzülüyorum ama, çok mu duygusuzum yoksa ben ruhsuz muyum :3::44::43::27:
bebeğimle ilgili detaylar sadece gülümsetecek kadar mutlu ediyor beni, ağlamak filan gelmiyor içimden:26::26:

günaydın anneciklerimmmmmm

bis geldikkk doktordannn

doktor amcamız minik bir hanımefendi geliyor dediiiii

çok mutluyuzzzzzz

:21::21::21:

tebrikler canım, benim kızın arkadaşları bol olacak :13::13:

kızlar merhabaa
biz salı günü talihsiz bir olay yaşadık malesefff
duşa girdiğimde kanamam olduğunu farkettim
kötü günler geçirdik şimdi çok şükür bebeğimiz ve ben iyiyiz
cinsiyetinide öğrendik 2 gün erkenden
prensesimiz oluyorr ama ben alışverişveriş yapamıyorum yataktan çıkmak yasak
4-5gün hastanedeydik aman dikkat edin kendinize
ben hergün nar yiyordum şuan sebep tek o gibi
bilginiz olsun

caannnıımmm cok gecmiş olsunnn Allah yavrunuzu size bagıslasınn dikkat et lutfen. drun ne dedi nar mı dedi?

kızlar merhabaa
bilginiz olsun

canımm çok geçmiş olsun rabbim tekrar yaşatmasın inşallah.gözün aydın prensesin için de.evet cnm narın o etkisini ben de duymuştum düşüğe sebep diye ama çok umursamamıştım zaten çok sık yemediğim için ama dün yarım nardan biraz fazla yedim resmen rahmin kasıldığını hissettim saatlerce çok korktum bi daha yemem dedim

kızlar merhabaa
bilginiz olsun

aaa cnm geçmiş olsun....dr mu söyledi tek sebep nar olabilir die? yani neye neden olmuş?
çook geçmiş olsun çok dikkat et kendine..alışverişi yaparsın cnm daha çook günler var önümüzde...kızımızda hayırlı olsun inş:nazar::nazar:

merhaba Kizlar,

nasilsiniz iyimisiniz???? Hafta sonunuz nasil gecti, bebisler falan nasil iyimi??? hareketlerini hissetmeye basladiniz mi ? Ben arada biseyler hissediyorum sanirim ama halen netlestiremedim :1:.

Diger Nisan anneleri paylasim alani vardi, orada ki konu kapatilmis, sanirim hepimiz artik burada toplanacagiz...

Simdiden hayirli muhabbetler insallah :emir_bebek::nazar:

Güzel bir hafta olmasi dileklerimle....
merhaba Haticecan,
ben iyiyim.maalesef cırcır sorunumu çözemedim o devam ediyo ama yarın için randevu aldım gayta testi yaptıracağım inş. ciddi bişi değildir.onun dışında bir sorun yok. benim kız müziğe tepki veriyo dizi izlerken dizinin müziği girdi tabi biraz sesli oluyorya normal dizi konuşmalarından baktım benimkinde bi hareketlenme çok hoştu.
diğer tarafa gittim önce dediğin gibi toplanalım diye buraya taşınmışız.bütüün nisan anneleri burada olacağız bu güzel ama kalabalıktan birbirimizin konuşmalarını kaçırma düzenli takip edememe problemide olacak.neyse artık iyi yanıyla zor yanıyla artık tüüm anneler buradayız.

az da olsa ihtimal var yani.. ne bilim benmi evham yapıyorum. ya diilse, ya diiilse, ya kordonu görüp pipi sandıysa kızımıza ayıp etmiş oluruz diye yafrumu unısex seviyom :1: arada oğlummm paşaammm da diyorum ama çekiniyorum sanki demeye :1: bu seferde erkek derse allaaahhh ondan sonra cicilere başlarım artıkınn.. daha bi iğne almadım yafrumaaa...
babamız ilk iş bi beşiktaş forması alır herhalde :))

bizim babacık daha bebek 12 haftalıkken cinsiyet minsiyet ortada yokken aldı bjk tulumunu, ben de sesimi çıkarmamıştım şimdi öğrendik ki kızmış ama olsun annesi gibi erkek fatma olur kızım :55::55:

kızlar merhabaa
bilginiz olsun

geçmiş olsun canım, allah bi daha yaşatmasın, o kanama yok mu o kanama... ben o gün üzerimde olan eşofmanı her gördüğümde o kötü olay aklıma geliyodu çöpe attım hem iç çamaşırımı hem de eşofmanımı:3:

Son düzenleme:
arkadaşlar doktorunuz hastalık halinde kullanabileceginiz bir ilaç ismi söyledimi? ben ne yazııkki grip oluyorum.her yerim ağrıyo ..ilk haftalarımızda dikkat etmemiz gereken şeyleri söylerken doktorum parol kullanabilirsin demişti diye hatırlıyorum ama ilaçın isminden emin olamadım..doktoruma ulaşamadığım için soramadım.parol kullanılabiliyormuydu yoksa bir başka ilaç mı? sizlere bu konu ile ilgili birşey söyledimi doktorunuz

cıkmamız lazım teyzeleri tunihanda unuttu topici gelemedi catlattı beni burda.. oğlum hepinizin ellerinden öpüyo mucu mucu :)

.....sizi seviyoruuzz.....

kızlar merhabaa
bilginiz olsun

canım dikkat et kendine
alış veriş yapacak daha çokk günlerimiz var ...

arkadaşlar doktorunuz hastalık halinde kullanabileceginiz bir ilaç ismi söyledimi? ben ne yazııkki grip oluyorum.her yerim ağrıyo ..ilk haftalarımızda dikkat etmemiz gereken şeyleri söylerken doktorum parol kullanabilirsin demişti diye hatırlıyorum ama ilaçın isminden emin olamadım..doktoruma ulaşamadığım için soramadım.parol kullanılabiliyormuydu yoksa bir başka ilaç mı? sizlere bu konu ile ilgili birşey söyledimi doktorunuz

Parol ve Minoset kullanabilirsin canım bunları ben de kullandım içerikleri aynı yalnız minoset plus kullanılmaz. Bana da doktorum önermişti ama elimden geldiğince az kullanmaya çalışıyorum. Geçmiş olsun

aaa cnm geçmiş olsun....dr mu söyledi tek sebep nar olabilir die? yani neye neden olmuş?
çook geçmiş olsun çok dikkat et kendine..alışverişi yaparsın cnm daha çook günler var önümüzde...kızımızda hayırlı olsun inş:nazar::nazar:

Kızlar nar bir nevi adet (regl) söktürücüdür..
Rahimde kasılmalara neden olur.. Hamileler için hiç önerilmez özellikle ilk 3 ay..
Kasılmalarla beraber bebeklerde düşük tehlikesi yaşanabilir..
Yani yararlı diye yediğimiz, içtiğimiz bir dolu bitkisel ürün hamilelikte zehire dönüşebilir..

evetttt petucuuum...pazar günü ben doktordaydım ve herşeyy kesinleştii..
o kadar tarifsiz bir mutluluk ki anlatamam...
evde bir prensim varken şimdi birde pransesim olacakk..
şükürler olsun allahıma bana ne istediysem verdi şimdiye kadar:nazar:
doktor bebeğimi kontrol ederken oğlum yanımıza gelip;bence kızzz dedi...doktor amcamızz evet kaaan haklısın bencede kızzz dedi..o an kendimi zor tuttum ağlamamak içinn..nasıl bir duygu allahımmm he:nazar:kese nasip etsin.
bebeişimin kilosu 150g,boyu ise 11,8cm:nazar:
herşey çok olumlu vee bende geç döllenme olduğu için bdt bir türlü kesinleşmiyordu ama bu defa o da kesinleşti...çizelgem fln değişcek çünkü 12 nisan doğumum şu an 16 haftamızdayız...
amaaa şimdi çıkmam gerek arkadaşımın mevlütü var...hepinizi öpüyorumm:16::16::16::16::16::16::16:

günaydınnn
nisan ayında erkekler bastırmış
bi erkek bebek te bizden
cumartesi günü öğrendim
%90 erkek dedi ben hep kız hissediyordum ama
cevremde herkes erkek diyordu
herkes normal karsıladı sanki biliyormus gibi
kız olsaydı süpriz olabirdi diyorlar
zatn belirtilerimde hep erkek bebektendi
prensimiz geliyor:69:

günaydın anneciklerimmmmmm

bis geldikkk doktordannn

doktor amcamız minik bir hanımefendi geliyor dediiiii

çok mutluyuzzzzzz

:21::21::21:

kızlar merhaba doktordan geldim şimdi kızımız oluyor dedi doktorum :) içimde kelebekler uçuyor sanki çok heyecanlıyım

:52:gözünüzaydın kızlar prensler ve prensesler ay ne güzel artık çoğumuzun belli oldu sayılır allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh :16:

kızlar merhabaa
bilginiz olsun

çok geçmiş olsun, aman dikkatli ol. ama ben suçun narda olduğunu sanmıyorum, doktoruma sordum ve böyle saçmalık olmaz dedi hangi bilimsel çalışmaymış nerde okuduysan banada getir dedi. tabi ben bilimsel bişey bulamadım hep söylenti yani kacakarı hurafesi. ben hergün yiyorum desem yeri var:56:

kızlar merhabaa
bilginiz olsun

Çok çok geçmiş olsun canım..allah bidaha yaşatmasın böle şeyler inşallah...şimdi nasılsınız? petuşa katılıyorum neye neden olmuş ????

bizim babacık daha bebek 12 haftalıkken cinsiyet minsiyet ortada yokken aldı bjk tulumunu, ben de sesimi çıkarmamıştım şimdi öğrendik ki kızmış ama olsun annesi gibi erkek fatma olur kızım :55::55:
geçmiş olsun canım, allah bi daha yaşatmasın, o kanama yok mu o kanama... ben o gün üzerimde olan eşofmanı her gördüğümde o kötü olay aklıma geliyodu çöpe attım hem iç çamaşırımı hem de eşofmanımı:3:

bende beşiktaşlıyım hatta iki ailenin de hepsi beşiktaşlı... ben mevlutte bile düşünüyor şöle bi bjk li amigo gibi uzun kulaklı şapkalı bi takım.. ayağına futbol topu gibim patikler... :1:

Parol ve Minoset kullanabilirsin canım bunları ben de kullandım içerikleri aynı yalnız minoset plus kullanılmaz. Bana da doktorum önermişti ama elimden geldiğince az kullanmaya çalışıyorum. Geçmiş olsun

geçmiş olsun canımm... bende bi grip atlattım geçen haftalarda... dr bana suda eriyen aspirinlerden verdi minoset, deniz suyu, birde pastil... bende evde bol bol meyva yedim atlattım çok şükür...

bende parol,novalgin minoset kullanılabilir diye biliyorum ama. bu ağrıkesiciler içinde normalde novalgin ve parol bana daha keskinmiş gibi gelirdi daha etkili ve ağrı kesmede daha iyi.minosetse genelde bana hafif kalırdı o yüzden doktorların kullanılabilinir dediği bu ilaçlardan minoseti çok zorda kalınca tercih ediyorum. benimşimdiki doktorumda zorda kalınca minoset kullan sadece dedi. ayrıca geçmiş olsuun bence gripte en iyi ilaç dinlenme ve nane limon varsada ıhlamurum gebelikte zararı yokmuş. bende geçirdim grip bi defa minoseti çok başım ağrıdı içtim gerisi nane limon ve ıhlamur.tabi bol mandalina portakal.

:3: merhabalar bende tam 14 haftalık hamileyim cuma günü cinsiyetini öğrendik kızımız olucakmış benimde beklenen doğum tarihim 30 nisan,daha önce 1 kez düşük 1 kezde 8 haftalıkken kalp atımları alınmadğı için kürtaj oldum,bu hamileliğide sırf yatarak geçiriyorum rahim ağrılarından dolayı çok korkuyorum... Allah hepimize sağlıkla bebişimizi kucağımıza almayı nasip etsin...:49:

Back
X