• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar bi şey soracam
şimdi biz 19 haftalık olduk
ama gebelik haftalarını okudugum bi site var
orda 18+0 18+6 arası günlere 19. hafta diyor
bu durumda ben 20. haftaya mı bakmalıyım ?:44:

kızlar bi şey soracam
şimdi biz 19 haftalık olduk
ama gebelik haftalarını okudugum bi site var
orda 18+0 18+6 arası günlere 19. hafta diyor
bu durumda ben 20. haftaya mı bakmalıyım ?:44:

ayy kuzummmm nasıl kafam karısıyo su takip işinde yaa ben gebelik orgdan giriyorum son adet tarihimi yazıyorum ne cıkarsa o yani bide su gebelik çizelgemi takip ediyorum :) mesela ben su an 17+2yim ya druma göre 16+2yim o bi hafta geriden geliyo ama bence 17+2 dogru cunku ben oğlumu hissediyorum artık pıt pıt atıp duruyo :)

ben de internette öyle okudum ama insan bi kere takılınca ister istemez stres yapıyo,hani bazı bebekler anne karnında ölse bile günlerce belirti vermiyor ya,insan ondan korkuyo,aslında rahat olmak gerek ama nedense ben 2 gündür taktım kafaya,salı günü randevum benim de,eve ultrason almak gerek,anca o paklar bizi :1: 22. haftaya kadar bile hissedilmeyebilir diyor uzmanlar aslında,ama işte insan böyle 15.-16. haftada şunu hissettim bunu hissettim diyenleri okuyunca ister istemez ben neden hissetmiyorum diyor :50:

canım takma kafana kendi kendini üzüyorsun..bnde henüz hissetmiyorum arada pıt pıt duyuyorum gibi geliyordu dün doktor kontrolüm vardı işte doktora sordum böyle oluyor duyabilirmiyim diye daha çok erken dedi düşünüp kendini dinleme bu kadar dedi..ilk hamileliklerde 20. haftalarda ancak hissedersin dedi canım. bebişini özlemişsin sen bu yüzden üzüyorsun kendini. benimde 1 ay 1 hafta olmuştu görmeyeli dün gittim o kadar büyümüş ki artık... salı günü görüştüğünüzde için rahatlar anlatırsın bize de :34:

ayy kuzummmm nasıl kafam karısıyo su takip işinde yaa ben gebelik orgdan giriyorum son adet tarihimi yazıyorum ne cıkarsa o yani bide su gebelik çizelgemi takip ediyorum :) mesela ben su an 17+2yim ya druma göre 16+2yim o bi hafta geriden geliyo ama bence 17+2 dogru cunku ben oğlumu hissediyorum artık pıt pıt atıp duruyo :)

ya maşallah oğluşuna
benimki 19 hafta olmasına ragmen hissetmiorum
:50::50::50: benim oğluşum çok uslu herhalde sakin bi çocuk:nazar::1:

cok olmuyo canm 1 2 aydır falan ama cook ıstyrz :) sızlern yernde olmyı cok ısterdm suan :( : psikolojik olblr dıyosun yanı /: pekı test yapym mı yınede sence canm ?

çok değilmişki tatlım ben gecen sene mayısta evlendim yasminle korunduk bu sene martta korunmayı bıraktım bende hemen gebe kalamadım 2 ay fos cıktı bide biz eşimle cok korktuk kayınvalidemlerin 14 sene cocugu olmamıs sonra olmus. ama 4. ay hamile kaldım işte her ay senin gibi belirtileri yasıyodum psikolojik hamile die guluyodu annem bana korkma die teselli ediyodu ama bence testini al yap o psikoloji cok kötu negatif cıkınca ucunda ölüm yok ya yine deneersiniz denemesi daha zevkli :D :D :D

ya maşallah oğluşuna
benimki 19 hafta olmasına ragmen hissetmiorum
:50::50::50: benim oğluşum çok uslu herhalde sakin bi çocuk:nazar::1:

benimki ne olucak bilmiyorum valla bende öyle oturup kalkarken hissetmiyorum canım yani kolay hisedemiyorum su an. idrara sıkısınca pıt atıyo '' anne git işe yerimi daraltıyosun'' der gibi yada asagı egildigimde pıt vuruyo '' anne kalk kalk beni rahat bırak'' der gibi anlayacagınız keyifci oluyo :) bazen sırtustu yatıyorum babası konusuyo onada pıtlıyo babacı olucak veled :)

bidee kızlar benim arkadasım 22. haftada hissetmişti aklınıza niye kötu şeyler getiriyosunuz yaa.. zaten 18-22 hafta aralıgında hissediliyomus. ama bi tavsiye idrara sıkısın ve sırtustu yatıp bekleyin bence cok işe yarıyo bebişe zararı var mı bilmiyorum ama o zaman net hissedebiliyorum ben.

canım takma kafana kendi kendini üzüyorsun..bnde henüz hissetmiyorum arada pıt pıt duyuyorum gibi geliyordu dün doktor kontrolüm vardı işte doktora sordum böyle oluyor duyabilirmiyim diye daha çok erken dedi düşünüp kendini dinleme bu kadar dedi..ilk hamileliklerde 20. haftalarda ancak hissedersin dedi canım. bebişini özlemişsin sen bu yüzden üzüyorsun kendini. benimde 1 ay 1 hafta olmuştu görmeyeli dün gittim o kadar büyümüş ki artık... salı günü görüştüğünüzde için rahatlar anlatırsın bize de :34:

inşallah canım,aslında doğru diyosun,aslında hamileliğimin başından beri hep çok rahattımibu sefer neden bu kadar taktım bilmiyorum :44:,salı günü bebişi gördükten sonra rahatlarım artık :21:

inşallah canım,aslında doğru diyosun,aslında hamileliğimin başından beri hep çok rahattımibu sefer neden bu kadar taktım bilmiyorum :44:,salı günü bebişi gördükten sonra rahatlarım artık :21:

dadlı annişler yersiz korku yapıp uzmeyin strese sokmayın kendinizi yaa 22 haftaya kadar yolu var diyoırum duymuyonuzmuuu :)
bende carsamba gunu görucem bebikimi ayy nasılda heyecanlanıyorum nasılda özluyorum kuzumuu kızlarr harika bi duygu bu dimiii :) hep sırıtıyorum etrafa :)

benimki ne olucak bilmiyorum valla bende öyle oturup kalkarken hissetmiyorum canım yani kolay hisedemiyorum su an. idrara sıkısınca pıt atıyo '' anne git işe yerimi daraltıyosun'' der gibi yada asagı egildigimde pıt vuruyo '' anne kalk kalk beni rahat bırak'' der gibi anlayacagınız keyifci oluyo :) bazen sırtustu yatıyorum babası konusuyo onada pıtlıyo babacı olucak veled :)

bidee kızlar benim arkadasım 22. haftada hissetmişti aklınıza niye kötu şeyler getiriyosunuz yaa.. zaten 18-22 hafta aralıgında hissediliyomus. ama bi tavsiye idrara sıkısın ve sırtustu yatıp bekleyin bence cok işe yarıyo bebişe zararı var mı bilmiyorum ama o zaman net hissedebiliyorum ben.

idrarı sıkmak zararlı değil mi canım
benim kasıklarım ağrıyo beklediğim zaman
acaba atıyo da ben mi hissetmiyorum sancı zannediyorum
bebeğin vurdugu belli oluo değil mi yani sancıyla filan karıştırılamz:44:
merak etme babacı olmaz :34:
erkekler anneye düşkün olur :21::21:bizi daha çok seveecek:49:

kızlar benimde ilk bebeğim olduğu için hissediyomuyum die bilemiyorum:) öyle pıt pıt atan veya vuran bişey yok. sadece arada karnımdan sanki parmakla çekilio, mıncıklanıo, burkuluo gibi bişey oluo. öyle bi haftaddır düzenli değil ama 4-5 kere bunu hissettim böyle bişey mi yani?

buu bılgıyı bızımle paylastgn ıcıınn cooook teskkr edrm canm benm ya (: ılk ısım bugn denemkk oluckk :) allahm ınsllh tortu vardr ve yukrdadrr :) cook sagoll ya

Canımmmm benim bu sadece netten edindiğim bir bilgi ama.sonuca göre duygusallaşma olurmu sen en garantisi gebelik kont ile yap değerlendirmeni biz sana duacıyızzzz.Diğer yazdıklarım netten alınan bilgi çünkü...

Anneler 20.haftadan önce çok net hissedilmezmiş.şu anda zaten çok küçükler...kemikleri ve bedenleri büyüdükçe plesantaları incelicek ve karnımıza değmeğe başlayınca atılan tekmeleri hissedicez....Bu arada kız bebekler su habarcığı göz seyirmesi gibi atıyormuş erkek bebeklerde balık gibi kayıyor hissi veriyormuş...:)))

slm kısslar,
bu hısse mevzusu benı delirtiyor yawww cogu kısı hıssedıyorum dıo ya bızım kısss agır molla herhalde hıssettırmedı fallik daha gecen aksam yemek yedikten sonra uzandım karnım yemekten sonra daha da buyuyor gobek deliğim hafıf dısarı cıkmıstı :) ertesi gun ındı aksam geri cıkıyo :)

slm kısslar,
bu hısse mevzusu benı delirtiyor yawww cogu kısı hıssedıyorum dıo ya bızım kısss agır molla herhalde hıssettırmedı fallik daha gecen aksam yemek yedikten sonra uzandım karnım yemekten sonra daha da buyuyor gobek deliğim hafıf dısarı cıkmıstı :) ertesi gun ındı aksam geri cıkıyo :)

benim de akşamları karnım daha büyük oluyo cidden,sabah iniyo,ama ben de hissetmedim henüz

çok değilmişki tatlım ben gecen sene mayısta evlendim yasminle korunduk bu sene martta korunmayı bıraktım bende hemen gebe kalamadım 2 ay fos cıktı bide biz eşimle cok korktuk kayınvalidemlerin 14 sene cocugu olmamıs sonra olmus. ama 4. ay hamile kaldım işte her ay senin gibi belirtileri yasıyodum psikolojik hamile die guluyodu annem bana korkma die teselli ediyodu ama bence testini al yap o psikoloji cok kötu negatif cıkınca ucunda ölüm yok ya yine deneersiniz denemesi daha zevkli :D :D :D

:D dgru sylyrsun aslnda da ıste ne bılıym yınede canm:/ test alym dedm ack bır tane eczane bulamadk nöbetcı eczne fln yok hıcc :/( p.tsi artkk :/ ama su cam bardkta denıcm bıı :D

saat geç oldu ama bayaadır girmiodum, merakla sayfaları okudum:) arkadaşlar doktorum çatlak olmasın die alphonova die bi markanın broşörünü verdi bugün eşimle eczaanede baktık başka markalar vardı ve fiyatları ortalama 80 tl ve sadece 150 ml . bize çok pahalı geldi eşim internetten babe marka 200 ml 50 tlye buldu bizde onu aldık.. çatlak kremi kullanan var mı, işe yarar mı acaba merak ettim :)

Ben de "bebeginizi beklerken sizi neler bekler" kitabinda okumustum catlak konusunu. Orada dedigi, hicbir krem catlaklari onlemede ise yaramiyormus. Tamamen genetik ve cilt yapisiyla ilgiliymis, bir de hizli kilo almayla... Krem sadece ust deriyi nemli tutmaya yariyormus.

Back
X