Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar herkese merhaba biz geldik... Ay bugün arkadaşlarla günümüz vardı çok yemişim göbüşüm çok büyüdü :) Bu arada dün arabasını aldık bebeğimin. bir yerlerden başlayalım dedik artık. Oda takımı için de belis'in kataloğunu aldım bakıyorum şu anda çok cici şeyler bunlar:)
Kızlar herkese merhaba biz geldik... Ay bugün arkadaşlarla günümüz vardı çok yemişim göbüşüm çok büyüdü :) Bu arada dün arabasını aldık bebeğimin. bir yerlerden başlayalım dedik artık. Oda takımı için de belis'in kataloğunu aldım bakıyorum şu anda çok cici şeyler bunlar:)
güle güle bebegini içine koy addalara gidin inşallah :) güle güle kullanın canımm
merhaba,güle güle gezin, kullanın :)hangi arabayı aldın?oda için ben meltem mobilyaya baktım güzel ama canlı görmek gerek.
baby max aldık. kraft'ın çıkardığı bir ürünmüş daha uygun fiyatlısı. 500 tl'ye aldık travel sistem olanlardan. evde bakıp bakıp gülüyorum arabaya :)
Bana bi fikir verecek kimse yokmuuu?
günaydın bayanlar
en güzel haftalar bizimle olsun
kızlar kalçam çok ağrıyo benim ya
napcam bilmiyorum
kiloda almaya başladım
annem yanımda bana yemekler yapıyo ohhhh bizde yiyoruz güzel güzel
benim oğlan çift tekme atmaya başladı
artık biri eli biri ayağımı nedir ikisiyle birden vuruyo ben yandımmmmmn
hissetmeyen arkadaşlar üzülmeyin 22. haftaya kadar normal hissetmemek
sıkıntı yok yani dert edip üzmeyin kendinizi
tatilden sonra iş başıııı
oy oyyy
başım ağrıyorrr
günaydın kıslar..
petuşcum hafta sonu aramak istedim seni ama acaba rahatsız eder miyim diye düşündüm..
elim telefona gitti gitti geldi bebeem.. yağmur nasılmış.. büyümüş mü..
cnm 7/24 arayabilirsin, hiç rahatsızlık duymam, keşke arasaydın hatta çok ihtiyacım vardı hafta sonu konuşmaya sizlerden biriyle(
yağmur 319 gr olmuş teyzesi, maşallah, çok ii dedi dr umuz..plesenta yukarı çıkmamış aynı yerdeymiş ama şimdilik bi tehlikesi yokmuş, çıkmasını beklicez, yapcak bişi yok..onun dışında yağmurun kalbinde "kalsiyum birikmesi" varmış..dr 100 bebekten 10 unda olur, haftalar ilerledikçe geçme ihtimali çok yksek dedi..bende mal gibi hiç sormadım neden olur, nasıl geçer, geçmezse nolur die..her dr a gittiğimde hipnotize olmuş gibi oluyorum, mala bağlayıp geliyorum resmen..eve geldim aaa bu ne demek..nete baktım kalsiyum çökmesi die bişi var aynı şey sanırım ama ondada detaylı bişi çıkmadı...dr dedi sakın korkmayın bu önemli bişi değil hatta ii bişi aslında bunu farketmemiz şimdi biz sürekli bakcaz, yani kalbinde gözden kaçabilecek hiç bişi olmucak dedi..2 hafta sonra detaylı ultrasona gircez, sonrada 2 hafta sonra yeniden kontrole...
hafta sonu çok üzülüp ağladım ama şimdi daha makulum...![]()
cnm 7/24 arayabilirsin, hiç rahatsızlık duymam, keşke arasaydın hatta çok ihtiyacım vardı hafta sonu konuşmaya sizlerden biriyle(
yağmur 319 gr olmuş teyzesi, maşallah, çok ii dedi dr umuz..plesenta yukarı çıkmamış aynı yerdeymiş ama şimdilik bi tehlikesi yokmuş, çıkmasını beklicez, yapcak bişi yok..onun dışında yağmurun kalbinde "kalsiyum birikmesi" varmış..dr 100 bebekten 10 unda olur, haftalar ilerledikçe geçme ihtimali çok yksek dedi..bende mal gibi hiç sormadım neden olur, nasıl geçer, geçmezse nolur die..her dr a gittiğimde hipnotize olmuş gibi oluyorum, mala bağlayıp geliyorum resmen..eve geldim aaa bu ne demek..nete baktım kalsiyum çökmesi die bişi var aynı şey sanırım ama ondada detaylı bişi çıkmadı...dr dedi sakın korkmayın bu önemli bişi değil hatta ii bişi aslında bunu farketmemiz şimdi biz sürekli bakcaz, yani kalbinde gözden kaçabilecek hiç bişi olmucak dedi..2 hafta sonra detaylı ultrasona gircez, sonrada 2 hafta sonra yeniden kontrole...
hafta sonu çok üzülüp ağladım ama şimdi daha makulum...![]()