http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-anneleri-gobisleri-23.html#post21797527
alın size gene göbüşşş kızlar daha fazla ilgi gelsin göbüş sayfasına lütfen hadi amaaaa benden kaçıncı göbüş buu![]()

maşallahhhhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-anneleri-gobisleri-23.html#post21797527
alın size gene göbüşşş kızlar daha fazla ilgi gelsin göbüş sayfasına lütfen hadi amaaaa benden kaçıncı göbüş buu![]()
anaaaaaaaabu kızlar sıyırmanın eşiğindelerdi ama sıyırdılar artıkın sanırsam..
heyyy
tunii petuşş size diyomm.. neden değiştirdiniz avatarları yaa..
allah gönlüne göre versin cnm ya..biz geçen yıl evlendiğimizde 3 ay bebik denemesi yapmıştık olmadı..sonra 1 yıl ara verdik açlışmalara
bu yıl eşim dedeiki ben hspladım sende bende mart çocuğunuz..haziranda temelini atarsak tutma ihtimali çok yüksek..
annelerimizden babalarımızdan genetik kodlanmış olabilirz mart ayına didi..
5 gün yanılmayla tuttu kocamın teorisi...
o gün bugün arkadaşlar hep dio kocana bizide bi sorsana bizide bi sorsana die
ben mart aynı çok severim ya...tabi mersinin mart ayını istanbulun değil..![]()
sen hem di bu petuş nasıl kız ansı die..sonrada neden neden deanaaaaaaaabu kızlar sıyırmanın eşiğindelerdi ama sıyırdılar artıkın sanırsam..
heyyy
tunii petuşş size diyomm.. neden değiştirdiniz avatarları yaa..
yok anam olacak gibi değil bizimkilerin gidişi gidiş değil
ben bir kız annesi olarak petuş için ve aynı zaman gelinim olduğu içündee değiştirdim![]()
kızlar merabalar bu topiğe daha yeni yazıyorum arkadaşlarım da burdaymış nasılsınız zeynep luckyicident misaltin
kızlar bu tetenoz aşısını sanırım ben erken olmuşum herkes 20.haftalarda diyo benimki daha 17 hafta bitmek üzere sağlık ocağı çağırdı tabi hemen doktoruma sordum artık vurulabilirsin demişti geçen hafta da 3lü test yaptırdık nasıl zamanlamaları uygun mu acaba bilgisi olan var mı
çok süprizli olmuş...petuşş avatarım genemi sansürlü olmuş dersin
yağmurun yoldan çıkarmayalım![]()
amin canım..cümlemizin inş..benimde en sevdiğim burçtur koç..yani kocam koç olduğundan demiom ama koç burcu çok karakterlidir..yani kızım koç olcak inş..tabi 2 hafta erken gelcem derse anası gibi balık olur, salya sümük gezer gariiAllah gönlüne göre versin senin de cnm eşin süpermiş heeİyi ayarlamış
Biz de ilk denemeyi haziranda yaptık 2. temmuzda ve oldu çok şükür ben de hep nisan ayında doğsun istiyordum ANtalyada en güzel zamanlar çünkü bebek için de bir de yazın hamilelik geçirmek zor olurdu o sıcaklarda diye
![]()
Allah gönlüme göre verdi çok şükür
İnşallah doğumu da nisanda ilk yada 2. hafta olur ve koç olur bakalım
kızlar merabalar bu topiğe daha yeni yazıyorum arkadaşlarım da burdaymış nasılsınız zeynep luckyicident misaltin
kızlar bu tetenoz aşısını sanırım ben erken olmuşum herkes 20.haftalarda diyo benimki daha 17 hafta bitmek üzere sağlık ocağı çağırdı tabi hemen doktoruma sordum artık vurulabilirsin demişti geçen hafta da 3lü test yaptırdık nasıl zamanlamaları uygun mu acaba bilgisi olan var mı
canım merhaba hoşgeldin ..
bende 18. haftamın içindeyim bugün oldum aşıyı..16.haftadan sonra vuruyolarmış zaten bi zararı yokmuş..ve int.dede 3. aydan sonra vurdurulabilir bebeğe ve annesi bi zararı yok yazıyo..3lü test içinde cuma günü gidicem doktora inş.
çok süprizli olmuş...
amin canım..cümlemizin inş..benimde en sevdiğim burçtur koç..yani kocam koç olduğundan demiom ama koç burcu çok karakterlidir..yani kızım koç olcak inş..tabi 2 hafta erken gelcem derse anası gibi balık olur, salya sümük gezer garii
hoşgeldin cnm
Canım biz 20. haftada olduk ama çağırdılarsa için rahat olsun doğrudur..Burada da erken olan arkadaşlarımız oldu.3lü hakkında fikrim yok olmadık canım biz 4lü olduk 15. haftanın sonunda..Bebeğim ultrasonda 1.5 hafta büyük çıkıyor başından beri benimkızlar merabalar bu topiğe daha yeni yazıyorum arkadaşlarım da burdaymış nasılsınız zeynep luckyicident misaltin
çok süprizli olmuş...
amin canım..cümlemizin inş..benimde en sevdiğim burçtur koç..yani kocam koç olduğundan demiom ama koç burcu çok karakterlidir..yani kızım koç olcak inş..tabi 2 hafta erken gelcem derse anası gibi balık olur, salya sümük gezer garii
hoşgeldin cnm
canım benim tşk ederim içim rahatladı inşallah üçlü testin iyi çıkar sonuçların benimki çok şükür iyi çıktı fakat hemoglabin değerlerim çok düşük ilaç kullanmama rağmen iğneye başladım o yüzden benimki 17 +2 ama benimki biraz geç döllenme olduğu için 17.haftadaymışım inşallah hayırlı sağlıklı doğum geçiririz hepimiz doğum nisan sonu gibi ama sanırım erken bekliyor nisan başına kadar sağlıkla idare edebiliriz
inş. canım çok saol..Allahım sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş...
benimde 21 nisan dedi doktor ama sezeryan istediğim için 1 hafta önce falan olabilir benim doğum..mümkünse 8 nisan istiyorum eğer sezeryanla mümkün olcaksabenim doğum günüm çünkü annesiyle aynı gün doğmuş olsun bebeğim
hayırlısı olsun tabi en başta![]()
siparişle olcaksa bende 28 martta gelsin istiom..babasına doğum günü hediyesi olsun benim minnak kızım![]()
Canım biz 20. haftada olduk ama çağırdılarsa için rahat olsun doğrudur..Burada da erken olan arkadaşlarımız oldu.3lü hakkında fikrim yok olmadık canım biz 4lü olduk 15. haftanın sonunda..Bebeğim ultrasonda 1.5 hafta büyük çıkıyor başından beri benim
Ahh ben de erken gelmesinden korkuyorum canım 27 marta kadar kaydık zaten ilk senle ben olcaz sanırım topicde de..Ben de eşim sağolsun çook seviyorum koç burcunu inş erken ya da geç gelmezse koç olacak kuzumuz![]()
inş. canım çok saol..Allahım sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş...
benimde 21 nisan dedi doktor ama sezeryan istediğim için 1 hafta önce falan olabilir benim doğum..mümkünse 8 nisan istiyorum eğer sezeryanla mümkün olcaksabenim doğum günüm çünkü annesiyle aynı gün doğmuş olsun bebeğim
hayırlısı olsun tabi en başta![]()
canım sende hoşgeldinnn
sağlık ocağı senin haftanı biliyor zaten
sakıncalı olsa çağırmazlardı diye düşünüyorum ben
bişey olmaz ya ....
içini ferah tut..
![]()
valla yaabenim bi arkadaşta geçen sene hamileydi onada doktor 27 nisan doğum tarihi demiş ama o sezeryan olacağı için erken doğurdu 8 nisanda o yüzden ondan gaza geldim bende
o 8 nisanda yaptıysa bende yaparım ozaman benim gibi goçççç olur yawrucum
![]()
ahhaaa dün doğum şeklimizi belirledik..
bugün sezeryana günüde aldık..
bakım setleri dalin alındı..
tulumdu beşikti ok..
o zmn beklemek kalyo bi tek..gel eyy mart gelllllllll![]()