• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bi 21 nisanda benden :))))

memleketimde gittiğim doktor banada 21 nisan dedi :1::1:
bakalım hikmet bey ne dicek cuma gün eğer oda 21 nisan derse desene hastanede aynı gün beraber doğurcaz gosenay :1::1: birbirimize destek oluruz ne güsel:1:
bu arada sabah sordum ama görmedin heralde canım.. hikmet bey sana 4 boyutluylamı baktı??

geçmiş olsun cnm..aa çelme attı hee size..paşa yani, maşallah..
cnm bana özeldeki dr um dedi..sonra kaydımın olmadığı bi sağlık ocağına gittim.
kayıt bile ypmadan vurdu aşıyı...en yakınındaki aile sağlığı merkezien git gerekirse alırlar kaydını yardımcı olurlar

gözün aydın cnm..darısı detaylı ultrasona inş..
bana eb kız sölemişti bugün banyo yapma die..
inş. en kıza sürede hissedersin ya..benimki tam şu an fırlıcak göbeğimden nerdeyse..sıpam artık bayağı tekmelio kıpırdamayı pıtlamayı geçti..:27::27:

sağol canım peki 20.haftada olur demi geç kalmadım yani bu arada ben hiç pıtlama duyamadan bi hafta önce küt diye tekmeyi yedim :-) hala da sürekli maç var karnımda :-)

sayfada nanomatik yıkama topunun reklamını görünce aklıma geldi,bizim bir arkadaş almış,gerçekten işe yarıyor dedi,çamaşırlar yumuşacık çıkıyor dedi.Eğer çok kirli çamaşır varsa çeyrek ölçü deterjan kullanmak gerekebiliyor hani yaka kiri vs için,ama kirli değilse deterjansız yıkıyor dedi,.Acaba diyorum bebekleri için deterjansız yıkama çok daha sağlıklı mı olur,ben zaten bebek yumuşatıcısı bile kullanmayı düşünmüyorum,sabun tozunu alıcam hacı şakirin,belki biraz büyüyünce de dalin in sıvı deterjanı olabilir.kendi çamaşırlarımda da yumuşatıcıyı (havlular hariç) çıkardım hayatımdan,özellikle renk vermek için kullanılan boya kanserojenmiş bir de doktorlar kokusunun alerjik astımı tetiklediğini söylüyorlar.önceki yıl sanki neesim yetmiyormuş gibi hissetmiştim bir dönem,astım mı oldum diye doktora gitmiştim,bi şey çıkmadı çok şükür.doktor yumuşatıcıları özellikle kullanma dedi.Ben Renkliler için Frosch un deterjanını aldım,kuruyunca çamaşırda hiç koku kalmıyor gibi,Nanomatik denesem mi diyorum,başka bir arkadaşım da Alman ya da ameraikan firmasının çamaşır topunu kullanıyorum demişti,ismini hatırlamıyorum,onu da araştırıcam bakalım.Aranızda kullanan var mı kızlar?

bende kullanmak istiyorum aslında da kullanan bulamadığım için cesaret edemedim açıkçası

ahhaaa dün doğum şeklimizi belirledik..
bugün sezeryana günüde aldık..
bakım setleri dalin alındı..
tulumdu beşikti ok..
o zmn beklemek kalyo bi tek..gel eyy mart gelllllllll:46::46:

petus ya niye sezeryani istiyon normal dogum dururken.sadece merak ettigm icin soruyorm tatlim.

bnm doktr ilk gün den beri hiç su tarih fln demedi bana dogum için bnde netten hesapladıgıma göre 20 nisan diyodumda hemşire arkadasım sezeryanı biz 37 38 . haftada alıyoruz dedi bu durumda 6-14 nisan gibi bişi olcak valla 2 3 hafta once olması cok sevndrdi cok heyecanlıyım bi an önce zamn gecsede dogsa bebişimm

bnde 3 doz vurulmustum ogrencilerme yapılırken bu yaz 4. dozu yaptrmm lazımdı tüp bebek tedavisi fln derken unuttum dr da 3 doz yeterli dedi bnde yaptrmadım ama gercekten agrıtıyodu ilk gün bisi anlamıyosunda ikinci gün kolunu kımıldatamıyo insan atesde yapmıstı bnde

ay ya biz de iş yerindeki 3 hamile yarın aşı vurulmaya gideceğiz.. :1:
çok acıyo mu yaa:18:
yok cnm ya hiç acımıo..ben oldum geldim işimin başına..
ertesi sbh uyandım bacak kaslarım ağrıodu azcık.
ertsei günün akşaıma boynumun oralardaki kaslar ağrıyınca anladım aşıdan ağrıolar..ama 3. güne hiç bişiyim kalmadı..
sol kola vurdurdum ben gecesindede sol kolun üstüne yattım , o derece yani..
bide burda bahsedilmişti hani sola yatıoz ya bazıları sağa vurdurmuş özellikle bilgine bide..
petus ya niye sezeryani istiyon normal dogum dururken.sadece merak ettigm icin soruyorm tatlim.

cnm ya ben hep normal istiodum.
bizim bebeikin plesentası aşağıda 17. haftadan buyana..henüz çıkmadı yukarı
bu aralar 2 haftada bi gidiom dr a buna bakıo..
çıkmazsa sezeryan olursun didi dr um..
bende kendimi alıştırım istedim..şimdide fazla alıştım:1::1::1::1:
bide zmn geçtikçe beni bi ateş basmaya başladı, korku, ter, panik felan..:18::18:

bnmki bide 5 gn onden gidiyo simdi 19 haftalık buda etrkilyo mu dogum tarihini

Back
X