2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar başım ağrıyo çatlıycak gibi meraktan çıkışta hastahaneye uğruycam ilaç yazdırmak için inşallah doktor bebişlere de bakar bende görürüm

Kızlar, erken belki ama doğum zamanı epilasyon işin napıcaksınız?
Ya da şimdi napıyosunuz? Karınlarımız ii ce büyüdü ben artık zorlanmaya başladım
Önerileriniz neler?

hoşgördükkk şekerimmm
geçmişi okuyamadık mevzu nedir bugünküüüü ??

öyle dişe takılır bir mevzu konuşmadık canım
bir tek alınan kilolar yüzünden ''hahaytt ben bu kadar kilo almamıştım sen şişmişsin ""
diyenleri dövdük
ve pijama knusu açıldı canım
hastanede nasıl rahat ederiz diye...

Ya da şimdi napıyosunuz? Karınlarımız ii ce büyüdü ben artık zorlanmaya başladım
Önerileriniz neler?

bende hormonlardan heralde bir haftada çıkan şeyler 1 ayda anca çıktı bayramdan bu yana

kuaföre giderim ben doğumdan bir gün önce felan diye geçiyor içimden

:..Hafta Hafta Gebeliinizi En Doru ekilde Takip Edin..e-gebelik.net..:

kızlar şuna bir göz gezdirin özellikle balık yağı tableti kullananların dikkatine ..

ufff yaa,doktorlar bilmiyormu bunu:44:

elbise böylemi oluyor yaaa,ben pijama+sabahlıktan yanayım ama:26:

Ban dün çektim galiba yani alt tarafta heryer ağrıyordu Yatarken de belim ağrıyor kopcak gibi.

canım ağrı şeklinde uzun süreli bişey değil ama böyle bıçak saplanır gibi kramp gibi bişey oluyo 1-2 dak. sürüyo geçiyo benim...

sağolun kızlar cevaplarınız için benimkide uzun süreli olmuyor bıçak saplanır gibi bir ağrı oluyor sızlama sonra geçiyor çok şükür belimde kopuyor benim birde bel fıtığım var fenalardayım:111:ama yaterki melikim iyi olsun

ağda yaparız herhalde..
sizinde karın bölgenizde tüylenme oldu mu??

Efet Oldu melesefff.....
Oğluşa gelirken tüy hormonları bana da geldi herhalde :)
Erkek bebek tüylendirir derler... Çok çabuk çıkıyor tüylerim.
Bi de sarıydı benimkileri koyulaştılar sinir oluyorum.

Önerileriniz neler?

ben güzellik merkezine yaptırıyorum canım ya zaten sizinde öylemi bilmiyorum ama benim çok geç çıkmaya başladı..

Efet Oldu melesefff.....

amannn bende yokkk
hele bacaklarım nerdeyse çıkmayacak tüy
kaşlarımı en son arefe günü aldırdım
şimdi giderim aldırmaya

Efet Oldu melesefff.....

evet benimki de erkek, ben de ona yordum :)
ama onlara hiç dokunmamak gerekiyormuş, yoksa kalıcı oluyormuş, kendi haline bırakırsan doğumdan sonra bikaç ay içinde kendiliğinden dökülüyormuş.
ayrıca hamileyken iğneli epilasyon ve laser yasak die biliyorum. geriye ağda kalıyor sanırsam..

Yani onlar yasak, ben genel olarak tüyleri nasıl alıyorsunuz doğuma yakın naasıl olcek onu dedim.
Çünkü son aylar çok zor oluyormuş.

Ah sizler böyle yazdıkça utandım valla ben Ben yarısını makineyle yarısını da jiletle alıyorum zaten. alt taraflar çok acıyo napiim Doğumdan önce de ne yaparım bilmiyom ama ben başkasına aldıramam ki.. Bu arada benm de makineyle aldğm yerlerde hç çıkmıyo artk bacaklarım da öyle azalma oldu.

kızlar biz çıkıyoruz..çok katılımcı olamadık bugün.. şiddetli bir baş ağrısına eşlik eden pazartesi yoğunluğu vardı..
ama yazdıklarınıızı okuyabildim..
öpüyorum her bi yerinizden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…