hımmmm dedi sadecee
zaten beni hiçç çekemez haspamm
bi kerede bana esmerliğinden rahatsız oluyormusun demişti....
bende,delimisin herkes benim gibi olmak için yazın istakoz gibi kızarıyorda yine esmerleşemiyor didim
salak şeyy hiç sevmiom onu
anaaa manyak garıı. sende özendiği şeyleri çok büyük bi sorunmuş gibi sana yansıtıyo halbukiii belli içi gidiyooo öyle olamadığı için
hepimizin aynı seyleri yasiyor olmamız dogal herhalde demekki heryerde var o kendini bilmezlerden .. bitanede bnm yakınımda mesela :) cok şişmişimmm, çok kilo almışımmm .. o hiç o kadar almamışşş ... sananeeee yaa diye suratına çemkiresim geliyo ama edebi adap işte
hepimizin aynı seyleri yasiyor olmamız dogal herhalde demekki heryerde var o kendini bilmezlerden .. bitanede bnm yakınımda mesela :) cok şişmişimmm, çok kilo almışımmm .. o hiç o kadar almamışşş ... sananeeee yaa diye suratına çemkiresim geliyo ama edebi adap işte
Allahım söz veriyorum benim çocuğum sağ salim doğsun sağlıklı
etrafımda hamile olursa
hayatta demiycem böyle şeyler
hatta çok güzelsin falan diycem
vajina ağrısı çeken yok muuuuu benden başkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:26::26::26::26:
Allahım söz veriyorum benim çocuğum sağ salim doğsun sağlıklı
etrafımda hamile olursa
hayatta demiycem böyle şeyler
hatta çok güzelsin falan diycem
vajina ağrısı çeken yok muuuuu benden başkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:26::26::26::26:
daha 4,5 aylık bile değilim şimdiden 6 kilo aldım ben de ):
tavsiyesi olanlar yazsın valla, bu gidişle istikbalimiz parlak. sonradan hayıflanmayalım..
daha 4,5 aylık bile değilim şimdiden 6 kilo aldım ben de ):
tavsiyesi olanlar yazsın valla, bu gidişle istikbalimiz parlak. sonradan hayıflanmayalım..
kelin ilacı olsa canım
benim iştahım 17. haftamda çok arttı zaten ama şimdi herkes diyo ki asıl 6.aydan sonra açılacak, korkuyorum..
buarada petuş ultrasonun bi zararı yok cnm korkma..
Evet ya şu kilolara bir dur diyelim dur demesek de yavaş diyelim yani. İleride iştahlar çok daha rtış gösterecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?