• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Kızlar korkmayın ya
bikini bölgesi hariç diğer yerleri epilasyon aleti ile alabilirisiniz
bikini bölgesini jiletle alabilirisiniz ama son ay yani doğuma gitmeden önce eşiniz paşa paşa alacak
benimkide alamam falan dedi ama o halimi görünce başka çare olmadığını anladı korkmayın
şimdi yok derler ama o an anlarlar

raporları sgk anlaşmalı özellerden alabilirisiniz

:52::52::52:
konusu geçince merak ettim sorayım dedim aldığım cevapla yıkıldım :27:
okulun damına fırlattık dedi annem yaaa:1:

cANIm çok güzelll bende beyazdan yanayım kesinlikle..güzel sağlıklı günlerde kullansın inş. kuzucukkk:emir_bebek:

saol canım inşallah bütün bebişlerimiz sağlıklı güzel günlerde kullanırlar....

:52::52::52:
konusu geçince merak ettim sorayım dedim aldığım cevapla yıkıldım :27:
okulun damına fırlattık dedi annem yaaa:1:

bi okul bi de hastane modası warmış 80'lerde:1:
okula öğretmen olsun,hastaneye de doktor olsun die atarlarmış..
herikisinde de hademe olabileceği kimsenin aklına gelmiomuş demekki:1::1:

eşim tutardı elinde ben yıkardım kolay oluyo ya korkmayın kızlar
file de almamıştım
gerek görmedim büyük leğenim vardı içine havlu koyardım yıkardım tabi bu siz ayaklanıp
artık kendi işlerinizi rahat görebilir durumuna gelene kadar

anlamadım yaf:26:

bizimkiler derken bütün nisan yavrularını kastettim. hani aralıkta şubatta doğum yapanlar olcek ya onlarınki soğuğa denk geliyo onu didiydim:26:

Benim oglus ekim sonu dogdu cok cektim soguktan banyo yaptirirken elekttikli ac aman usumesin hemen giydir bi de o zaman domuz gribinin meshur oldugu donemlerdi hic disari cikamadik hamilelik de sicaga geldigi icin zor oluyo bu seferkini planli bi sekilde nisana getirdim insallah daha rahat edicem.

bi okul bi de hastane modası warmış 80'lerde:1:
okula öğretmen olsun,hastaneye de doktor olsun die atarlarmış..
herikisinde de hademe olabileceği kimsenin aklına gelmiomuş demekki:1::1:

:52::52::52
kızım hademeler bile kpssyle alınıyolar artıkk..
anneme çok yazık dedim yaaa örrttmende olmadım daktırda olmadım..:27:
neyseki öğretmene vardım:52:

ben de bunu beğendim . üstüne de pembe çiçekler falan düşünüyorum. belki renk bir ton daha açık olabilir. Nasl sizce
Eki Görüntüle 304167

sade ,güzel.ama bence kız çocuk seçeneği çok ,daha cıvıl cıvıl pembişli falan olabilir.birde mobilyacılar bunu birebir yapabilir mi?benim yaptıran bir kaç arkadaşım memnun değil.en iyisi orjinal al dediler bana.bunlar nacizhane fikirlerim yanlış anlama sakın.sonuçta bir sürü para vericez nerdeyse bir maaşımızdan fazla.

ben de bunu beğendim . üstüne de pembe çiçekler falan düşünüyorum. belki renk bir ton daha açık olabilir. Nasl sizce
Eki Görüntüle 304167

güzell:46:
bizim beşiğimizde böyle komidinli ve altları çekmeceli,çok iyi oluyor..fekatt beşiği büyük olunca bebek odası takımına ne gerek varki?
zaten 3 yaşında genç odası alıyosun :31:

ben de bebek odası yapmayacagım aslında bi odam müsait ama
ben onu başka odaya koyamam ki
büyüyünce yaparız
yatak odama bi beşik düşünüyorum boş odaya da bi gardrop
satın almayacagım
babam sağolsun mobilyacı o yapacak bana model begenmek kalıyo
ama çok farklı şeyler yok ki az çok hepsi birbirine benziyo

ben kabeye yolladım oğlumun göbüşünü annem umreye gitmişti orda olsun istedim
bunda da öyle yapmayı nasipe der İnşallah Rabbim

benim oğlum 3.5 yaşında ve hala bizimle yatıyor
ondan ayrılamıyorum
yani başka oda da yalnız yatmasına içim el vermiyor
akşama kadar görmüyorum akşam yanımd aolsun istiyorum
yanlış olduğunu vs biliyorum ama
ona görede biz kendimize dikkat ediyoruz :)

ona bir baza aldım bizim yataga birleştirdik
ama miniğim yüzüme dokunmaya alışık bırakmıyor bir türlü
gece uyanıp hopppp aramıza geliyor

2. oğlumuna yanımda yatıracağım yine onun beşiğinide yatağa birleşenlerden istiyorum bulabilirsem
nette bir resim görmüştüm bulursam eklerim

kız kardeşim annemlerle yatmaya alışıktı ilkokula başlamıştı hala yanlarına giderdi
ayırmak zor olacak ama 2.ninde uykuları düzene girene kadar beraber yatarız
sonra ayırırım odalarını
kardeş kardeş yatarlar inşallah

:52::52::52
kızım hademeler bile kpssyle alınıyolar artıkk..
anneme çok yazık dedim yaaa örrttmende olmadım daktırda olmadım..:27:
neyseki öğretmene vardım:52:

ehh,ordan yırtmışsın sende:1:
benim göbeğin üstüne elektrik dreğğmi diktiler acaba,eşimde bende teknikeriz:1::1:

sade ,güzel.ama bence kız çocuk seçeneği çok ,daha cıvıl cıvıl pembişli falan olabilir.birde mobilyacılar bunu birebir yapabilir mi?benim yaptıran bir kaç arkadaşım memnun değil.en iyisi orjinal al dediler bana.bunlar nacizhane fikirlerim yanlış anlama sakın.sonuçta bir sürü para vericez nerdeyse bir maaşımızdan fazla.

güzell:46:
bizim beşiğimizde böyle komidinli ve altları çekmeceli,çok iyi oluyor..fekatt beşiği büyük olunca bebek odası takımına ne gerek varki?
zaten 3 yaşında genç odası alıyosun :31:

valla mobilyacı birebir yaparım dedi onun yalancısıyım. neden yanlış anlayayım canım fikirler önemli bizler için :)) ben renkli istemiyorum sade istiyorum. renk olayını dekorla falan veririm. inşallah 2. çocuk olduğunda ayrı oda takımı alamk istemiyorum. hem renkli mobilye alınca ona eşya uydurmak zor olur.

bayansucum dolap almam şart. evde hiç eşya koyacak yerim yok benim...

ben kabeye yolladım oğlumun göbüşünü annem umreye gitmişti orda olsun istedim
bunda da öyle yapmayı nasipe der İnşallah Rabbim

benim oğlum 3.5 yaşında ve hala bizimle yatıyor
ondan ayrılamıyorum
yani başka oda da yalnız yatmasına içim el vermiyor
akşama kadar görmüyorum akşam yanımd aolsun istiyorum
yanlış olduğunu vs biliyorum ama
ona görede biz kendimize dikkat ediyoruz :)

ona bir baza aldım bizim yataga birleştirdik
ama miniğim yüzüme dokunmaya alışık bırakmıyor bir türlü
gece uyanıp hopppp aramıza geliyor

2. oğlumuna yanımda yatıracağım yine onun beşiğinide yatağa birleşenlerden istiyorum bulabilirsem
nette bir resim görmüştüm bulursam eklerim

kız kardeşim annemlerle yatmaya alışıktı ilkokula başlamıştı hala yanlarına giderdi
ayırmak zor olacak ama 2.ninde uykuları düzene girene kadar beraber yatarız
sonra ayırırım odalarını
kardeş kardeş yatarlar inşallah

sizin yatak odası kaç metrekare yawrım:26:
çifli baza+tekli baza+beşik yanyana sığcakmı..:53:

bu arada petuşun yaptığı mantıklı geldi. ben de bu ay oda takımını sipariş verdikten sonra banyo ihtiyaçlarını bitireceğim. bir liste yaptım orada ana başlıklar halinde yazıyor alınacaklar. öyle başlıklar halinde alacağımm düzenli olsun önümü göreyim. ben bakım seti bübchen almaya karar verdim. set halinde çantasıyla alacağım. onu da baya övmüşler

valla mobilyacı birebir yaparım dedi onun yalancısıyım. neden yanlış anlayayım canım fikirler önemli bizler için :)) ben renkli istemiyorum sade istiyorum. renk olayını dekorla falan veririm. inşallah 2. çocuk olduğunda ayrı oda takımı alamk istemiyorum. hem renkli mobilye alınca ona eşya uydurmak zor olur.

bayansucum dolap almam şart. evde hiç eşya koyacak yerim yok benim...

o zaman biraz büyük yaptır bari dolabı fln da 10 yaşına kadar fln kullansın canım,daha sonra 1 baza eklersin olur..
aslında ben olsam drekt genç odası alırdım,ya da yaptırırdım..sadece bazası değilde beşiği olurdu şimdilik:31:

Back
X