• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ben kabeye yolladım oğlumun göbüşünü annem umreye gitmişti orda olsun istedim
bunda da öyle yapmayı nasipe der İnşallah Rabbim

benim oğlum 3.5 yaşında ve hala bizimle yatıyor
ondan ayrılamıyorum
yani başka oda da yalnız yatmasına içim el vermiyor
akşama kadar görmüyorum akşam yanımd aolsun istiyorum
yanlış olduğunu vs biliyorum ama
ona görede biz kendimize dikkat ediyoruz :)

ona bir baza aldım bizim yataga birleştirdik
ama miniğim yüzüme dokunmaya alışık bırakmıyor bir türlü
gece uyanıp hopppp aramıza geliyor

2. oğlumuna yanımda yatıracağım yine onun beşiğinide yatağa birleşenlerden istiyorum bulabilirsem
nette bir resim görmüştüm bulursam eklerim

kız kardeşim annemlerle yatmaya alışıktı ilkokula başlamıştı hala yanlarına giderdi
ayırmak zor olacak ama 2.ninde uykuları düzene girene kadar beraber yatarız
sonra ayırırım odalarını
kardeş kardeş yatarlar inşallah
:46::46::46::46:
benimde içimdeki bastırılmaz analık duygusu böyle yapacağımı söylüo..idolümsün cnm...
bu arada petuşun yaptığı mantıklı geldi. ben de bu ay oda takımını sipariş verdikten sonra banyo ihtiyaçlarını bitireceğim. bir liste yaptım orada ana başlıklar halinde yazıyor alınacaklar. öyle başlıklar halinde alacağımm düzenli olsun önümü göreyim. ben bakım seti bübchen almaya karar verdim. set halinde çantasıyla alacağım. onu da baya övmüşler

akıllı garıyım vesselammm..
evet cnm büchende iimiş..sebamed, chicco, büchen..

o zaman biraz büyük yaptır bari dolabı fln da 10 yaşına kadar fln kullansın canım,daha sonra 1 baza eklersin olur..
aslında ben olsam drekt genç odası alırdım,ya da yaptırırdım..sadece bazası değilde beşiği olurdu şimdilik:31:

canım zaten bu takımı kullanır ki 10 yaşına kadar.. genç odasının da farkı yok ki bunlardan. şifonyer ve dolap ölçüleri aynı oluyor. dediğin gibi tek fark beşik. onu da kardeşe bırakır kendi bazaya geçer kızımın :))

ben markete gidyom ya yemek yapcm ppatates yok:(((

canım zaten bu takımı kullanır ki 10 yaşına kadar.. genç odasının da farkı yok ki bunlardan. şifonyer ve dolap ölçüleri aynı oluyor. dediğin gibi tek fark beşik. onu da kardeşe bırakır kendi bazaya geçer kızımın :))

ben markete gidyom ya yemek yapcm ppatates yok:(((

ok cnm,hayyydi kolay gelsinn:3:

bizde oda takımıımızı bugün aldık nasip olursa haftaya elimizde olacak..biraz kız takımı gibi resimlerinde ama ben MAVİŞ uyku setleri halı ve perdelerle VE Stickerler ile oğluşuma uygun hale getircem iki cinsiyet içinde uygun diye bunu aldık ..umarım sizde begenirsiniz

bizde oda takımıımızı bugün aldık nasip olursa haftaya elimizde olacak..biraz kız takımı gibi resimlerinde ama ben MAVİŞ uyku setleri halı ve perdelerle VE Stickerler ile oğluşuma uygun hale getircem iki cinsiyet içinde uygun diye bunu aldık ..umarım sizde begenirsiniz

güle güle kullansın bebişin canım.mavişlerle süslersin mis gibi erkek odası olur.sorması ayıp nerden aldınız?fiyat aralığı ne?fikir olsun diye soruyorum.

yaaaaaaa süper bir şey bu? adı ne bunların canım ne diye aratalım? çok mantıklı geldi valla bana yatak odası için
canım bebek beşikleri yazdım görsellere ordan 3. yada dördüncü sayfada bu resim çıkıyor

bu nasıl bişi yaaa bayıldım walla,harikaaa..beşiğim olmasa alırdım bundan:46:

bende aynısını bulamasam bile yaptırmayı düşünüyorum

güzelmiş tatlım,ben 1,5 yıl önce oğluma genç odası aldım mobesa'dan karyola,yatak,dolap,komidin,pc masası ve kütüphanesiyle 950tl ye aldım..vitrin ürünüydü ve indirimdeydi..ondan diyorum genç odası alın die ya anlatamadım derdimi:24:

güle güle kullansın cnm...mutlu sağlıklı günlerde inş..
cnm çekmecelerdeki dolaplardaki kulplar varya onlar çıkabilirdir mutlaka..kız şeysi dersen bi yerden 3-5 liraya kulp al, değiştir..mavili bi kulp alırsın olur biter:))

güle güle kullanın inş.

iyi akşamlar herkese...
kızlar nihayet cinsiyetini öğrendim..kızım olacak:12::12::12: çok mutluyum yaaa annesi yicek onu:12::12: kız olduğu için değil nihayet cinsiyetini 6. aya girerken öğrendiğim için..........ve adını ya NİSAN ya da REYYAN koymayı düşünüyoruz

kızlaarr en nihayetinde karar verildi ve kartala tasınıyoruzzz içimden cıglıklar atmak geliyooo :) inşallah hersey cok guzel daha guzel olurda bu sıkıntılarımız geride kalır dua edinn yafrular

güle güle kullansın bebişin canım.mavişlerle süslersin mis gibi erkek odası olur.sorması ayıp nerden aldınız?fiyat aralığı ne?fikir olsun diye soruyorum.

canım ben balıkesirde yaşıyorum burda bayagı pahalı mobilya sadece bu şekilde büyüyebilen asansörlü ve sallanıp sabitlenebilen tek beşiğe 1200 gibi fiyat veriyolardı..arakadaşımın tavsiyesiyesiyle 3 gün önce gitti gidiyor sitesinde gezinirken bu takımı gördüm tam takım 1,028 e aldık bugün aradılar kargoya vermişler..bize çok ucuz geldi buraları gezdikten sonra ..internetten aldık yanii..arkadaşımda çok memnun aldığı takımdan :emir_bebek::emir_bebek:ayrıca çok güzel takımlar var kargo ücretide 80-90 gibi bir rakammış..yani bu şehirdeki bir beşik fiyatına tam takım almanın keyfini yaşadık :)

becerebildim mi bilmiyorum ama .işte lohusa tacım :)

Eklentiler

• $100_7011.webp
    $100_7011.webp
    79,6 KB · Görüntüleme: 28
Back
X