Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım ama pek mutlu değilim. Henüz 6 haftalık hamileyim. 3 haftalık hamile olduğum dönemde henüz adet günüm gecikmeden boyun ense röntgeni çekildim. Ve birçok ilaç kullandım. Hamile olabilir miyim diye düşündüm ama pek ihtimal vermedim. Planlı bir gebelik değildi bir bakıma kaza denilebilir. Elbette bir bebeğim olsun isterim ama zaman uygun değildi planlamamıştım ve bunların üzerine röntgen ve ilaç durumu beni çok üzdü. Doktorlar garanti veremiyor ben de bu durumda kendimi suçlayıp durdum. Madem hamile olabilir miyim diye düşünmüştüm, ihtimal de vermeliydim temkinli davranmalıydım. Zaten üzüntüden olsa gerek fena bir gribe yakalandım öksürmekten belim incindi. Berbat stresli günler geçiriyorum. Her ne kadar planlı olmasa da yine dedoğururdum ama bu röntgen ve ilaç durumu beni çok düşündürüyor. Aranızda hiç bu durumları yaşayan oldu mu ya da tanıdıklarınız böyle bir durum yaşadı mı
Canım bende ilk kızıma 10 günlük hamile iken burnumdan deviasyon ameliyatı olmuştum..
Hiç haberim yoktu.. Şöyle ki eşimle 2 aydır korunmuyorduk, bebek olmamıştı..
Ayın 31'inde beraber olduk, 10 gün sonra ameliyat oldum, hiçbir belirti de yoktu..
Meğer o gece hamile kalmışım, sonradan öğrendim.. Doktorum o süreç içinde bebeğin rahime daha ulaşmadığını
ve bir zarar görmeyeceğini söylemişti.. Allah'a şükürler olsun ki birşey de olmadı..
Daha vahim bir olay Almanya'da halamın başına gelmişti..
Halam arabasıyla kaza yapmış ve vücudunda kırıklar oluşmuştu..
Yaklaşık bir ay boyunca hastanede kalmıştı.. Röntgenler çekilmiş ve aldığı ilaçlar verilmişti..
Daha sonrasında öğrenilmişti ki halam hamile.. Zaten ilk anda annenin sağlığını düşünüyorlar..
Halam her zaman söyler.. Çocuğumu doğurana kadar ne azap çektim diye..
Allah'a şükür onda da kötü birşey çıkmadı..
Sende fazla meraklanma canım.. Allah yardımcın olsun..
Zaten doktorlar eğer sağlıksız bir bebekse ilk 2 ay içinde düşeceğini söylüyorlar..
Ya da şöyle söyleyeyim.. Genelde düşen bebekler sağlıksız bebeklermiş..