Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar dün doktor kontrolüm vardı 2 litest herşey normal cinsiyeti de KIZ :)))
canım yaa çoook üzüldüm akşam dinlenirsin artık işi gücü bırak evde yat dinlen![]()
canım öyle deme ben müfettişim oysaki az konuşur, sert bakarım:)Allah çene vermiş maşallahhh
![]()
hıııhhh.. bende onu diyordum petuş beslenmeyle ilgili nasıl olur da iki laf etmez diye..şaka bi yana benim canım hiç çalışmak istemiyor.. hep burda laflayalım istiyorum ama tabe sen maşallah iki işi birden hallediyorsun.. hangi semtte dadlum senin iş yerin.. 5 araçla işe mi gidilir nerde ev nerde iş..
![]()
ayyy canım aynı ben bu bulantıları hiç durmadan 1.5 aydır çeken biri olarak seni çok iyi anlıyorum dün 11.30 dan 14.00 a kadar 5 defa çıkardım. doktora gittim ama böyle neden ağlıyorsun diyooo yemen lazım kilo vermissin ama diyoo bana kızıyooo yaşamadığı için bilemezki.. yediğimi çıkarıyorum diyorumm anlamıyoo yaaaa.eşim diyooki yok şükretmiyormuşum ilaca bağımlı olmuşum psikolojikmiş falan falan millet akıl veriyooo bana ilac iyi geliyoo ama bide beni okuyanlara bişey sorcam günde 1 bardak kola içiyorum bulantıya iyi geliyoo diye buzlu kola ama buzu sonradan eklemiyorum doktorlar bile tavsiye ediyormuş diye duydum eşim kızıyoo sen hep kendini düşünüyorsun bebeğe çok zararı varmış diye acaba haklı mı hata mı yapıyorum ben çok mu zararlı acaba.
bizim bebeler hep asık zuratlı olcak bu gidile..çok ii anlıom cnm ya ama bak 13. Hafta biterken artık temizim:))![]()
ohh maşlhh ne güsel aynıyız desene
eve gittiğimde ölü gibi oluyorum zaten. mutfağada giremediğimden yemek de yapamıyorum.kokuya dayanamıyorum. eşimde bilmiyo yemek yapmayı. hep hazır şeyler yiyoruz. benim açımdan hiç iyi değil gerçi. vitamin alamıyorum hiç. kocişte kilo aldı hep hazır şeyler yemekten.ben almadım o aldı. diyor sanki ben hamileyim.
canım senin listedeki kaydında bi yanlışlık var galiba. sat 30 haziran beklenen doğ. tar. 20 nisan yazıyor. olamaz ki. benm sat 14 temmuz olduğu halde doğum 19 nisan. :44::44:
eee nasıl gidiyo hamilelik cankuş![]()
eee nasıl gidiyo hamilelik cankuş![]()
Ben de bir ara çok sinir oluyordum.Bir arkadaş sinirlerimi zıplatıodu tartışmama az kalmıştı yani.Normalde çok uysal bir insanımdır. Yine de herşeye herkese sinir oluyorum.
Bugün de başım çok ağrıyor zaten.Eve gitmek istiyorum
canım öyle deme ben müfettişim oysaki az konuşur, sert bakarım:)
yefrum şehzade ya benimki sırrını vermek istemiombi bu forum değil, iş yeri mailimden eski iş arkadaşlarımla msn imdende beyimle yazışıyom:)) işlerimide tam yapıom ama fazlasını yapmıom:))
![]()
doktora bende diyorum kötüyüm diye ama doktor ilaç veremem dedi. ilaç kullanmamı istemiyormuş. sabret geçecek diyor. eşin 2 kez üst üste kussunda göreyim onu. benim eşmde olsun kussanda ye diye ısrar ediyo. kusuyorum geliyorum bana diyo süt iç bişey ye. bende dedim üstüme gelip durma sen git bi kus gelde üstüne bişeyler ye o zaman konuşalım dedim. zaten herkes herşeyi biliyo ama biz bilmiyoruz. sanki biz herkes kadar düşünemiyoruz bebeğimizi.
sendemi dün doktora gittin ve kızın olcak:44:
evet canım dün 2li test sonuçlarını almaya gittiğimizde %80 kız dedi :)
olarrr..beb avukat olcak bu gidişle:))oysaki ben avukatsın sanmıştım petuşş senin hakkında ne kadr yanılmışım özürrr...hadi gel barışalımmm![]()
12. haftayı bitiren arkadaşlar cevap versinler gerçekten denilen gibi bir sabah kalkıcaksın bıcak gibi kesilicek birdaha hatırlamayacaksın bu günleri diyorlar.birde bir sorum daha var acaba daha önceden tiksinmiş oldukları şeyleri yiyebiliyorlar mı?
şükür canım sanırım rahata erdim sonunda bulantısız bi gün geçiriyorum ve evimi topladım biraz iş yaptım ohh be sonunda
dün bi arkadaşımın bebeği annemdeydi hep elimizde büyüdü zaten 1 yaşında ay boynuma sarılıp öyle bi baktı ki ağlamak üzere dolu dolu gözlerle dayanamadım kıyamadım aldım kucağıma hafif salladım 2 3 dk sonra indirdim sonra da korktum bir şey olur mu ki diye yaaaa
canım ben hergün kaç defa 14 kilo olan oğlumu kucaklıyorum..içimdeki meleğim de allaha emanet..ama oğluşuma da kıyamamaki..daha 26 aylık...bişey olmaz merak etme..Kucağına al al sonra kork oldu canım ya...ama napayım o melek bakışlarına dayanmak o kadar zor ki..annemdeydi arkadaşımın 13 aylık meleği ve uykusu gelmişti ağlamak üzere olan gözlerle öyle bi boynuma sarıldı bırakmadı dayanamadım hem korktum hem aldım kucağıma salladım 2 3 dklığına da olsa...ama ama dayanamadım napiim nasıl ağlatayım kuzumu( hep alışkın kucağıma almama kaç aydır doğru düzgün ilgilenemiyordum bile ama dün kıyamadım öyle bi baktı ki gözlerime..meleğim rabbime emanet...İki bebeği arasında az yaş farkı olanlar almıyor mu kucağına onlar hep kucakta taşıyor olmaz bir şey diye içimi rahatlatmaya çalışıyorum :S
aman sorma günde 5 kez yıkansa bıkmayacak..nasıl vazgeçiriyorum bi ben bilirim..ma bazen de tutturuyor böyle işte...ay allahım yerim ben onun bıcısını..![]()
canım ağlamamak için tutma kendini...ağla ağlayabildiğin kadar..için boşalır rahatlarsın..hormonlardan kaynaklı bişey bu...kızlar bana bugün bişey oldu. tam bulantılarım azalacak diye sevinirken 2-3 gündür yine tavan yaptı. yemeğe gittim zaten zorla bişeyler yemeye çalışıyorum. yemekte arkadaşlar balık tutmaktan balıklardan felan bahsediyorlar. bana da hamilelikle beraber balığa karşı bi tiksinti geldi adını bile duymaya tahammül edemiyorum. lütfen daha fazla bu konuda konuşmayın kötü oluyorum dedim. 1 dk sustular sonra tekrar başladılar muhabbete.hepsi erkek anlayışları kıt. bende bıraktım kalktım kendimi zor tuvalete attım. çıkardım tabi tekrar yediklerimi. sonra bana bi sinir krizi geldi. 1 saattir durmadan ağlıyorum. tutamıyorum kendimi. zırzır gözyaşlarım sel oldu. bebeğimide üzüyorum.şuan bile hem ağlıyorum hem yazıyorum. benim hormonlar kafayı yedi galiba.![]()
ben yazdım sana canım bu konuda..görmedin sanırım..bende gurbetteyim de..hassasım bu konuda...anne özlemi deme hiç..heleki anne olunca onun bana özlemini daha iyi hissedebiliyorum..bu da daha çok acıtıyor içimi..ahh ahh bende demin anama duyduğum özlemi yazdım, o arada bi posta ağladım emme kimse höyyn dimedi![]()
sendemi dün doktora gittin ve kızın olcak:44:
demek ilk farkeden sen oldun..evet canımcım doktor senin sat ile alakası yok geç gebelik olmuş yani yımırtam geç fırtlamış ondan öyle olduk biz bazısıda erken gebelik oluyo mesela velhasıl bizimde bebiş temmuz ortasında fln olmuş hayatım![]()
12. haftayı bitiren arkadaşlar cevap versinler gerçekten denilen gibi bir sabah kalkıcaksın bıcak gibi kesilicek birdaha hatırlamayacaksın bu günleri diyorlar.birde bir sorum daha var acaba daha önceden tiksinmiş oldukları şeyleri yiyebiliyorlar mı?
yaaa bi sürü kızımız olduuu topikte yehoooooooıııııuu![]()