2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
canım yaa çoook üzüldüm akşam dinlenirsin artık işi gücü bırak evde yat dinlen:70:

eve gittiğimde ölü gibi oluyorum zaten. mutfağada giremediğimden yemek de yapamıyorum.kokuya dayanamıyorum. eşimde bilmiyo yemek yapmayı. hep hazır şeyler yiyoruz. benim açımdan hiç iyi değil gerçi. vitamin alamıyorum hiç. kocişte kilo aldı hep hazır şeyler yemekten. :1: ben almadım o aldı. diyor sanki ben hamileyim.

canım senin listedeki kaydında bi yanlışlık var galiba. sat 30 haziran beklenen doğ. tar. 20 nisan yazıyor. olamaz ki. benm sat 14 temmuz olduğu halde doğum 19 nisan. :44::44:

Allah çene vermiş maşallahhh:35::nazar:
:54:
canım öyle deme ben müfettişim oysaki az konuşur, sert bakarım:):20:

hıııhhh.. bende onu diyordum petuş beslenmeyle ilgili nasıl olur da iki laf etmez diye.. :52: şaka bi yana benim canım hiç çalışmak istemiyor.. hep burda laflayalım istiyorum ama tabe sen maşallah iki işi birden hallediyorsun.. hangi semtte dadlum senin iş yerin.. 5 araçla işe mi gidilir nerde ev nerde iş.. :50:

yefrum şehzade ya benimki sırrını vermek istemiom:64::64::64: bi bu forum değil, iş yeri mailimden eski iş arkadaşlarımla msn imdende beyimle yazışıyom:)) işlerimide tam yapıom ama fazlasını yapmıom:)):66::66:

ayyy canım aynı ben bu bulantıları hiç durmadan 1.5 aydır çeken biri olarak seni çok iyi anlıyorum dün 11.30 dan 14.00 a kadar 5 defa çıkardım. doktora gittim ama böyle neden ağlıyorsun diyooo yemen lazım kilo vermissin ama diyoo bana kızıyooo yaşamadığı için bilemezki.. yediğimi çıkarıyorum diyorumm anlamıyoo yaaaa.eşim diyooki yok şükretmiyormuşum ilaca bağımlı olmuşum psikolojikmiş falan falan millet akıl veriyooo bana ilac iyi geliyoo ama bide beni okuyanlara bişey sorcam günde 1 bardak kola içiyorum bulantıya iyi geliyoo diye buzlu kola ama buzu sonradan eklemiyorum doktorlar bile tavsiye ediyormuş diye duydum eşim kızıyoo sen hep kendini düşünüyorsun bebeğe çok zararı varmış diye acaba haklı mı hata mı yapıyorum ben çok mu zararlı acaba.

doktora bende diyorum kötüyüm diye ama doktor ilaç veremem dedi. ilaç kullanmamı istemiyormuş. sabret geçecek diyor. eşin 2 kez üst üste kussunda göreyim onu. benim eşmde olsun kussanda ye diye ısrar ediyo. kusuyorum geliyorum bana diyo süt iç bişey ye. bende dedim üstüme gelip durma sen git bi kus gelde üstüne bişeyler ye o zaman konuşalım dedim. zaten herkes herşeyi biliyo ama biz bilmiyoruz. sanki biz herkes kadar düşünemiyoruz bebeğimizi.

ohh maşlhh ne güsel aynıyız desene

sendemi dün doktora gittin ve kızın olcak:44:

eve gittiğimde ölü gibi oluyorum zaten. mutfağada giremediğimden yemek de yapamıyorum.kokuya dayanamıyorum. eşimde bilmiyo yemek yapmayı. hep hazır şeyler yiyoruz. benim açımdan hiç iyi değil gerçi. vitamin alamıyorum hiç. kocişte kilo aldı hep hazır şeyler yemekten. :1: ben almadım o aldı. diyor sanki ben hamileyim.

canım senin listedeki kaydında bi yanlışlık var galiba. sat 30 haziran beklenen doğ. tar. 20 nisan yazıyor. olamaz ki. benm sat 14 temmuz olduğu halde doğum 19 nisan. :44::44:

:1::1:

demek ilk farkeden sen oldun..evet canımcım doktor senin sat ile alakası yok geç gebelik olmuş yani yımırtam geç fırtlamış ondan öyle olduk biz bazısıda erken gebelik oluyo mesela velhasıl bizimde bebiş temmuz ortasında fln olmuş hayatım:29:

eee nasıl gidiyo hamilelik cankuş:34:

şükür canım sanırım rahata erdim sonunda bulantısız bi gün geçiriyorum ve evimi topladım biraz iş yaptım ohh be sonunda:nazar::nazar::nazar:

dün bi arkadaşımın bebeği annemdeydi hep elimizde büyüdü zaten 1 yaşında ay boynuma sarılıp öyle bi baktı ki ağlamak üzere dolu dolu gözlerle dayanamadım kıyamadım aldım kucağıma hafif salladım 2 3 dk sonra indirdim sonra da korktum bir şey olur mu ki diye yaaaa

eee nasıl gidiyo hamilelik cankuş:34:

şükür canım sanırım rahata erdim sonunda bulantısız bi gün geçiriyorum ve evimi topladım biraz iş yaptım ohh be sonunda:nazar::nazar::nazar:

dün bi arkadaşımın bebeği annemdeydi hep elimizde büyüdü zaten 1 yaşında ay boynuma sarılıp öyle bi baktı ki ağlamak üzere dolu dolu gözlerle dayanamadım kıyamadım aldım kucağıma hafif salladım 2 3 dk sonra indirdim sonra da korktum bir şey olur mu ki diye yaaaa

Ben de bir ara çok sinir oluyordum.Bir arkadaş sinirlerimi zıplatıodu tartışmama az kalmıştı yani.Normalde çok uysal bir insanımdır. Yine de herşeye herkese sinir oluyorum.
Bugün de başım çok ağrıyor zaten.Eve gitmek istiyorum

bende çok sinirleniyorum. kusuyorum geliyorum gözümden yaşlar akıyor hala başlıyorlar şurdan şu aradı. şu makinede sorun varmış. sunun teklifini kaçtan verelim.... amaaannnnn içim şişiyo. ya nolur biraz siz idare etseniz. nolur yani

canım öyle deme ben müfettişim oysaki az konuşur, sert bakarım:):20:

yefrum şehzade ya benimki sırrını vermek istemiom:64::64::64: bi bu forum değil, iş yeri mailimden eski iş arkadaşlarımla msn imdende beyimle yazışıyom:)) işlerimide tam yapıom ama fazlasını yapmıom:)):66::66:

oysaki ben avukatsın sanmıştım petuşş senin hakkında ne kadr yanılmışım özürrr...hadi gel barışalımmm:29::16:

doktora bende diyorum kötüyüm diye ama doktor ilaç veremem dedi. ilaç kullanmamı istemiyormuş. sabret geçecek diyor. eşin 2 kez üst üste kussunda göreyim onu. benim eşmde olsun kussanda ye diye ısrar ediyo. kusuyorum geliyorum bana diyo süt iç bişey ye. bende dedim üstüme gelip durma sen git bi kus gelde üstüne bişeyler ye o zaman konuşalım dedim. zaten herkes herşeyi biliyo ama biz bilmiyoruz. sanki biz herkes kadar düşünemiyoruz bebeğimizi.

12. haftayı bitiren arkadaşlar cevap versinler gerçekten denilen gibi bir sabah kalkıcaksın bıcak gibi kesilicek birdaha hatırlamayacaksın bu günleri diyorlar.birde bir sorum daha var acaba daha önceden tiksinmiş oldukları şeyleri yiyebiliyorlar mı?

KIZLAR BENİM EŞİMDE AYNI AMA MALESEF BEN yemek yapmak zorundayım kokusundan tiksinsemde.kızım olduğu için mecburen..hergün midem çok kötü diyorumm ee geçmedimi bugün diyor..sanki pat diye geçicekkk..kendileri hasta olsa yada en ufak grip olsalar yatarlar valla bizide anlasalar iyi olacakda ama nerde((((((:43:

oysaki ben avukatsın sanmıştım petuşş senin hakkında ne kadr yanılmışım özürrr...hadi gel barışalımmm:29::16:
olarrr..beb avukat olcak bu gidişle:))
12. haftayı bitiren arkadaşlar cevap versinler gerçekten denilen gibi bir sabah kalkıcaksın bıcak gibi kesilicek birdaha hatırlamayacaksın bu günleri diyorlar.birde bir sorum daha var acaba daha önceden tiksinmiş oldukları şeyleri yiyebiliyorlar mı?

canımbıçak gibi kesilmedi, ben 13. bitiryorum bu haftada her sbh öğürdüm ama bulantı yok, koku hassasiyeti yok, didim ya dipçik gibi oldum die..12 i bitirince gerçkten yeni bi dünyanın kapıları açılıo:)):49:

bundan sonra rahatlarsın tatlım inşallah ye bol bol artık hormonsuz vitaminli beslen:39:
o konuyu dert etme canım benim koca eşek 17 kilo oğlum inmiyoda kucağımdan 1 yaşındaki bebekten nolucak bişi olmaz merak etme:16:

Kucağına al al sonra kork oldu canım ya...ama napayım o melek bakışlarına dayanmak o kadar zor ki..annemdeydi arkadaşımın 13 aylık meleği ve uykusu gelmişti ağlamak üzere olan gözlerle öyle bi boynuma sarıldı bırakmadı dayanamadım hem korktum hem aldım kucağıma salladım 2 3 dklığına da olsa...ama ama dayanamadım napiim nasıl ağlatayım kuzumu :(( hep alışkın kucağıma almama kaç aydır doğru düzgün ilgilenemiyordum bile ama dün kıyamadım öyle bi baktı ki gözlerime..meleğim rabbime emanet...İki bebeği arasında az yaş farkı olanlar almıyor mu kucağına onlar hep kucakta taşıyor olmaz bir şey diye içimi rahatlatmaya çalışıyorum :S
canım ben hergün kaç defa 14 kilo olan oğlumu kucaklıyorum..içimdeki meleğim de allaha emanet..ama oğluşuma da kıyamamaki..daha 26 aylık...bişey olmaz merak etme..
ay allahım yerim ben onun bıcısını.. :nazar:
aman sorma günde 5 kez yıkansa bıkmayacak..nasıl vazgeçiriyorum bi ben bilirim..ma bazen de tutturuyor böyle işte...
kızlar bana bugün bişey oldu. tam bulantılarım azalacak diye sevinirken 2-3 gündür yine tavan yaptı. yemeğe gittim zaten zorla bişeyler yemeye çalışıyorum. yemekte arkadaşlar balık tutmaktan balıklardan felan bahsediyorlar. bana da hamilelikle beraber balığa karşı bi tiksinti geldi adını bile duymaya tahammül edemiyorum. lütfen daha fazla bu konuda konuşmayın kötü oluyorum dedim. 1 dk sustular sonra tekrar başladılar muhabbete.hepsi erkek anlayışları kıt. bende bıraktım kalktım kendimi zor tuvalete attım. çıkardım tabi tekrar yediklerimi. sonra bana bi sinir krizi geldi. 1 saattir durmadan ağlıyorum. tutamıyorum kendimi. zırzır gözyaşlarım sel oldu. bebeğimide üzüyorum.şuan bile hem ağlıyorum hem yazıyorum. benim hormonlar kafayı yedi galiba.:50::50:
canım ağlamamak için tutma kendini...ağla ağlayabildiğin kadar..için boşalır rahatlarsın..hormonlardan kaynaklı bişey bu...
ahh ahh bende demin anama duyduğum özlemi yazdım, o arada bi posta ağladım emme kimse höyyn dimedi:43::43:
ben yazdım sana canım bu konuda..görmedin sanırım..bende gurbetteyim de..hassasım bu konuda...anne özlemi deme hiç..heleki anne olunca onun bana özlemini daha iyi hissedebiliyorum..bu da daha çok acıtıyor içimi..
sendemi dün doktora gittin ve kızın olcak:44:

:1::1:

demek ilk farkeden sen oldun..evet canımcım doktor senin sat ile alakası yok geç gebelik olmuş yani yımırtam geç fırtlamış ondan öyle olduk biz bazısıda erken gebelik oluyo mesela velhasıl bizimde bebiş temmuz ortasında fln olmuş hayatım:29:

benimkide sanırım çok erken yumurtlama..çünkü hiç beklemediğim bi anda geldi sürpriz kuzu..adetim biteli 2.günde...

yaaa bi sürü kızımız olduuu topikte yehoooooooıııııuu:62:

1 haftadır daha iyiyim ama yinede tam anlamıyla geçmedi yemek yapabiliyorum yiyebiliyorum ama bazen kokulardan tiksiniyorum midem bulanıyor tam geçti derken bi elma yedim ve istifra ettim doktor 2-3 haftaya kadar tamamen geçer dedi

sütten çok tiksinmiştim ama içmeye çalışıyorum içene kadar zorlanıyorum içtikten sonrada kendimi iyi hissediyorum.

Back
X