2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
allahım bugün de bitti mesai.. :46:
kendinize iyi bakın kızlar.. biz kaçtık.. yarın görüşürüz yine:66::66:
kendimi yeni bir trafik macerasına atayım sağ çıkarsam görüşürüz:59:

bai bai..bizde çıkcaz bi yarım saate ama bizimki daha heycanlı, vapura neyim binyoz bizz..:1:

kızlar arkadaşıma da doktor tatlı badem yaği önermiş

onada kıllandiri diolar emme bilemedim..:44:

iyi akşamlar arkadaşlar bugün aktif olarak yanınızda bulunamadığım için çok üzgünüm sizi çook kıskandım kısmetse yarın artık bebişlerinizle birlikte sağlıklı akşamlar :54::54::54:

önceden de böylemiydin ben hamile olduğumdan beri kolu kaldırmak istemiyorum hep uyuyayım istiyorum :36::36::36:

ayy benimde başlarda öyleydi ama bu hafta geldim kendime cnm ya..yok ben ev işine vs. hiç üşenmemde kendimle uğraşmayı sevmem yok yağlan yok ballan bana uzak..yani yüzüme en fazla yaptığım iilik çeşme suyuyla yıkamak, o derece yani:)) onun dışında bişilere üşenmem ama ilk başlarda bende öyleydim, çok şükür geçti o tembellik..

bizde çıkıoz artık bai bai:54:

yav bu ne maşallah sabah açılış yaptıgımızda 529du ahahaha :D okuyamadım hepsini herkeslerde evıne gıtmiş bizde çarşıdaydık gezdik bol bol hava aldık :27:

merhaba güzel hatunlar nasılsınız ???

kızlar bence çay içmenin bebeğe bir zararı yok doktorların içmeyin demesinin sebebi kansızlık problemi çıkartabileceği günde 2 bardak veya 1 fircanın kimseye zararı olmaz merak etmeyin bizi doğuran anneler çayda kahvede içip bizleri doğurmuşlar
:29:

cnm biz sorduk özel hastanede yapıyoruz isterseniz biz yaparız dediler

bunu öğrendiğim iyi oldu canım sağol:29:

bende ikisi arasında kararsızım ya, bizim forumda mustela çıkıo sanki???? bide aceba o kaşıntılar psikolojik olabilirmi ya benim sırtım bile kaşınıo bugünlerde..

kilo alınca sırtta genişler petuşum ama sen o kremlere aldırma ben 20 kilo almıştım ama hiç çatlamadım hiç bişide kullanmadım walla:63:

yav bu ne maşallah sabah açılış yaptıgımızda 529du ahahaha :D okuyamadım hepsini herkeslerde evıne gıtmiş bizde çarşıdaydık gezdik bol bol hava aldık :27:

bende az önce pazara gittim herbir tezgahın üstünde ne varsa kokularını tek tek aldım rengim atmış halde geri çıktım pazardan böööüüü:26:

yaaa benim küçük herif çarşıda pazarda markette şarküteride nereye uğrarsam herşeyeee saldırıyor bende malumunuz deli karılar gibi çekiştirip duruyom çocuğa bağrıyorm fln napıcam ben bununlaa yaa sinir edio beni en ufak bişi görmesin hepsinden istiyorrr:57:

yaaa benim küçük herif çarşıda pazarda markette şarküteride nereye uğrarsam herşeyeee saldırıyor bende malumunuz deli karılar gibi çekiştirip duruyom çocuğa bağrıyorm fln napıcam ben bununlaa yaa sinir edio beni en ufak bişi görmesin hepsinden istiyorrr:57:

hele oyuncakçının önünden geçmiyim başlıyo tepınmeye arabada:)) küçükken daha beterdıde şimdi eline sımıt verıyorum topitop şeker verıyorum duruyo hayır otur dıyorum oturuyo bugun yormadı benı sağolsun:))birşeyler ver eline o değil ben dıyorumkı daha küçük olcak dıyerı doğdugunda ıkısınıde arabaya nasıl koycam herhalde hiçbiyere çıkamıcam ben:36:

eve gelince oğluma yemek yedirip yatırdım şimdi iyiyim canım yukarıda onu anlatıyorum napıcam yaaa çok fena oldu çocuk babaanesi şımartıoo:47:

benımkıler bi tuhaf o konuda çok şımartırlar oyy düştünmü oyy kım yaptı vs dıye ama evlerınd ebişe bozulsun istemez çocukta halıyle gıtmek istemıyo pek:) bizimde baba çok şımartıyo o varsa çarşıda yanımda tamam artık bı dakıka susmaz deiğinide yaptırrırr ozman deli oluyorum yanlızken bana pek bprusu otmuyo yavruşumun:36:

hele oyuncakçının önünden geçmiyim başlıyo tepınmeye arabada:)) küçükken daha beterdıde şimdi eline sımıt verıyorum topitop şeker verıyorum duruyo hayır otur dıyorum oturuyo bugun yormadı benı sağolsun:))birşeyler ver eline o değil ben dıyorumkı daha küçük olcak dıyerı doğdugunda ıkısınıde arabaya nasıl koycam herhalde hiçbiyere çıkamıcam ben:36:

benimki bebişin doğduğu sene anaokuluna gidecek rahatım o yüzden canım bnm oğlum 2007 doğumlu:97:

Back
X