Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohooo sen rahatsın ya :)) maşallahhh ben 6 aylık felan sanıyo m oğlunu ahaha
du sana cvp yazıp öle çıkayım..biz eşimle üniversitede önlisans okurken tanıştık okul bitmeden 2.sınıfta evlendik hemende bebişimiz oldu o zmn 19 yaşındaydım şimdi 24 hatta bugün d.günüm:97:
neyse çok uzun hikayeee özet geçtim canım hadi öpüldün byeee![]()
du sana cvp yazıp öle çıkayım..biz eşimle üniversitede önlisans okurken tanıştık okul bitmeden 2.sınıfta evlendik hemende bebişimiz oldu o zmn 19 yaşındaydım şimdi 24 hatta bugün d.günüm:97:
neyse çok uzun hikayeee özet geçtim canım hadi öpüldün byeee![]()
Selam milletttt aklım burda kaldı ama yazamadın gün içinde
bugün güne çok mutlu başladım
tartıldım 80 kiloyum
o tembel 3 ay da kilo almamak bile sevindirdi inanın beni
üstüne birde İstanbul dan sürpriz arkadaşım gelmişti
gerçi sadece birkaç saat görüşebildik ama olsun güzeldi
banada krem bir bebek battaniyesi ve bebiş havlusu getirmiş
çok güzeller
ohhhh kendime hamile kıyafetleri aldım bugün
bir uzun kollu penye ve bir siyah hamile trikosu
birde lacivert hırka
eski hamile kıyafetlerimi çıkardım zuladan
bazılarının modası geçsede giyilebilecek klasikler mevcut
buradaki muhabbette sürmüşşşşş gitmiş vallaha
sayfalarca okumaya zaman yetmez
şimdilik hepiniz sağlıcakla kalın![]()
iyi akşamlarrr hanımlarrr nasılsınız bakalımmmm
ben bugün dr daydım kızlar bebemi gördüm kıpır kıpırdı maşallahhhense ölçümü gayet normal çıktı dr umuz okadar iyiki 2li teste hiç gerek yok dedi yaptırmayalım dedi cinsiyeti söylemedi
15 gün sonra gelirsen cinsiyeti söylerim istemezseniz gelmeyin 1 ay sonra gelin dedi
![]()
değmesinler keyfine canım ne güzelGüle güle kullan aldıklarını da hediyelerde başlamış
banada komşumuz yelek örmüş ilk hediyesi benden olsun diye insan nasıl mutlu oluyor minicik şeyleri görünce
kuzucuklar büyüsün alışverişler daha zevkli olcak inşşş![]()
slm kızlar benim gibi tiksinen yokmu sigaradan ben içemiyorum çokk şükür tiksindim bu merttennn:90:
![]()
Hayırlı olsun hoşgeldin poseidon cummm...
Hosbuldum canim bebegin tahminimden bir hafta Büyük cikti
merhaba kızlar
ben çok kötüyüm 9+5 günlük hamileyim dün yaptırdığım testlerde toksoplazma geçirdiğimi öğrendim, çok tehlikeli bir hastalık eğer bebeğime bulaşmışsa kalıcı bozukluklara neden olabilirmiş (körlük, zeka geriliği, beyinde su toplama vs..) ve gebeliğim sonlandırılabilirmiş, yarın bi tes daha yapılacak asıl onun sonucu önemli o da pozitifse...(((
düşünmek istemiyorum,
daha önce böyle bişey duydunuz mu toxo IgM pozitif olupta sağlıklı bebeği olan var mı, ne olur yardım edin((
merhaba kızlar
ben çok kötüyüm 9+5 günlük hamileyim dün yaptırdığım testlerde toksoplazma geçirdiğimi öğrendim, çok tehlikeli bir hastalık eğer bebeğime bulaşmışsa kalıcı bozukluklara neden olabilirmiş (körlük, zeka geriliği, beyinde su toplama vs..) ve gebeliğim sonlandırılabilirmiş, yarın bi tes daha yapılacak asıl onun sonucu önemli o da pozitifse...(((
düşünmek istemiyorum,
daha önce böyle bişey duydunuz mu toxo IgM pozitif olupta sağlıklı bebeği olan var mı, ne olur yardım edin((