2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Günaydın güzel anneler hamile olduğunu öğrendikten sonra uçak yolculuğu yapan varmı aranızda. İstanbulda düğünümüz var ve ben izmirden gidicem istanbula tüm alternatifleri değerlendiriyorum. İlk uçağa bindiğimde kalkış yada inşte değilde kademe kademe yükselirken biraz fena olmuştum ama otobüs yada arabaylada 8 saat sürücek. Ben napiiim kızlar of of

biraz gülelim şimdi...
BEN SANIRIM ŞEHZADE DOĞURMAKTAN VAZGEÇTİM:)
şimdi benim kayınvalide ile kayınpeder ayrılar..dün akşam kayınpeder aradı, kafayıda çekmiş biraz yazık adamcık hep kız çocuk istemiş iki oğlu var.benide çok sever kzım kızm die..dioki nolur kız olsun çok istiom, kız olursa ben bakarım, herşeyini alırım, sende ne istersen yaparım..o birsen(kayınvalidem) 5 tane çocuk yaptı hepsini erkek yaptı(3 ü rahmetli olmuş)..baba diom senin hiç payın yokmu erkek olmasında:)) yok dio hep o öyle istedide erkek oldular:)) adama üzüldüm walla..bide öyle herşeyini ben alırım falan çok cazip bi teklif yani+ dioki sende ne istersen yapcam...aceba ev kredisini tek seferde kapatırmıki..yani şehzade olmasada kızmı olsa aceba..likiditesi daha yüksek sanki:))):46:

Sen çok yaşa emi sabah sabah iyi güldürdün beni :60::60: Vay uyanık vay likidite uğrunu şehzadeden vazgeçion ha :52::52: Kafa da iyiymiş amcanın sonradan unutabilir valla :) O kadar şehzade diye yeri göğü inlettin şimdi yelkenler suya indi. En çok senin bebişi merak ediyorum bu forumda bakalım hayırlısı :1::1:

Günaydın güzel anneler hamile olduğunu öğrendikten sonra uçak yolculuğu yapan varmı aranızda. İstanbulda düğünümüz var ve ben izmirden gidicem istanbula tüm alternatifleri değerlendiriyorum. İlk uçağa bindiğimde kalkış yada inşte değilde kademe kademe yükselirken biraz fena olmuştum ama otobüs yada arabaylada 8 saat sürücek. Ben napiiim kızlar of of

tatlım ben de bayrama uçakla izmir e gelip oradan da aydına geçmeyi düşünüyorum.. uçak en güvenilir yol diye yazıyor hep internette.. ama kardeşim tv de izlemiş hava basıncı bebeği etkiliyormuş kara yolunu kullanın diye.. ama işte 2 saate bir mola verip 10-15 dk dinlenin diyorlarmış.. ben de kararsızım bu konuda .. ama senin duruum biraz farklı herhalde sen kendini kötü hissediyormuşsun.. aslında rahat ol ya en cici ulaştırma aracı.. temiz temiz kısa zamanda.. yani kararsız kaldım şimdi..

tatlım ben de bayrama uçakla izmir e gelip oradan da aydına geçmeyi düşünüyorum.. uçak en güvenilir yol diye yazıyor hep internette.. ama kardeşim tv de izlemiş hava basıncı bebeği etkiliyormuş kara yolunu kullanın diye.. ama işte 2 saate bir mola verip 10-15 dk dinlenin diyorlarmış.. ben de kararsızım bu konuda .. ama senin duruum biraz farklı herhalde sen kendini kötü hissediyormuşsun.. aslında rahat ol ya en cici ulaştırma aracı.. temiz temiz kısa zamanda.. yani kararsız kaldım şimdi..

Bende bayramdan önce gideceğim. Iğdırdan Ankaraya uçakla, Ankaradan Gaziantepe uçakla gaziantepten geri ığdıra otobüsle nasıl dayanıcam yani bilemiyorum. Öldüm ben öldüm :50::50:

bende öyle en iyisi uçak sonuçta kısa sürecek ben yazılanlara baktım her uçakta basınç olduğu için sorun yok diyor ama ağzımda 2 sakızla zor geçti o yolculuk biraz da benim sıkıntım oldu sanırım ama eğer sen normalde de uçağı kullanıyorsan sıkıntı olmaz herhalde tatlım

hihihi kız bakma işte haftada 1 kere toplarsam belki oda yanii:9:
benim evi görseniz içler acısı ya ütülenecekler dağ gibi oldu hergün ne giyeceksek onları ütülüyom:67: rezilim yani tam anlamıylaa
ya çalışırken zor işte canım ya salla yani, en kötüsüde o kadar tasa çekipte hala hiç bi şey yapmamak:)) al işte bak ben niyetlendim yrn büyük temizlik yapcaktım ist. kar boran resmen nasıl olcek:))
:27::27::27:
kayınpedere bak yaa.. benimki de bi hayırlı olsun bile demedi..:62: sen kafası iyiyken yakalamışsın adamı.. ayık kafayla da sıkıştır önce.. :1:sonra karar verirsin.. ama ben diyom senin kızın olcek gibi geliyor bana.. sen bunu kayınvalideciğine de bi söyle bakalım.. ortamı kızıştır belki krediyi kapatırlar inatlarından birbirlerine.. :66: benim kociş de bugün tosta benzer bi şey yapmış bana.. bildiğin tost ama tost makinesinde yapmamış da fırında yapmış.. katur kutur ama güzel mecburen.. :32:
iiler kız ikiside saolsunlar...oğullarını çok seviolar işte arada benide pışpışlıolar yeter bana:)
boşver kuzi aman güzel değil falan deme hevesi kırılmasın, ben bi kere kumlu ıspanak yedim yani sırf hevesi kırılmasın die..

bunu bi bilene danışmak gerek sanki cnm ya ama bi zararı yok heralde bu dönemde..son haftalarda zararlı die biliyorum ben uçak yolculuğu?

Sen çok yaşa emi sabah sabah iyi güldürdün beni :60::60: Vay uyanık vay likidite uğrunu şehzadeden vazgeçion ha :52::52: Kafa da iyiymiş amcanın sonradan unutabilir valla :) O kadar şehzade diye yeri göğü inlettin şimdi yelkenler suya indi. En çok senin bebişi merak ediyorum bu forumda bakalım hayırlısı :1::1:
bilemedim walla, kayınvalidede arıo geçen hafta soru: cinsiyeti ne belli oldumu falan değil..erkekmiymiş die soruo direk:)) ilk torun ya ikiside sever her türlü...bizde ilk çocuk ya severiz her türlü:)))(ikinci olsa verirdikte)???

günaydın kızlarrr

benim dr um asla ne uçak ne araba marmara bölgesi dışına çıkman yasak diyor. gerçi benimki baya kuralcı ama dinliyorum bende . arabayla daha zor olur o kadar yol. uçağa dayansan daha iyi. belki ikinci binişinde daha rahat olursun.

günaydın kızlarrr

benim dr um asla ne uçak ne araba marmara bölgesi dışına çıkman yasak diyor. gerçi benimki baya kuralcı ama dinliyorum bende . arabayla daha zor olur o kadar yol. uçağa dayansan daha iyi. belki ikinci binişinde daha rahat olursun.

bide ben bir ay önce altınoluğa bi düğüne gittim..düşün yani ist-altınoluk arası 7 saat sürdü, kendi arabamızla..7 saatte 7 kez kustum cnm.mide problemin varsa vs. otobüs yolculuğunu bi daha düşün..yani eziyetti ist. a geldiğimde tansiyon yerlere indi, titriyordum artık, çok korktum..

ya çalışırken zor işte canım ya salla yani, en kötüsüde o kadar tasa çekipte hala hiç bi şey yapmamak:)) al işte bak ben niyetlendim yrn büyük temizlik yapcaktım ist. kar boran resmen nasıl olcek:))

iiler kız ikiside saolsunlar...oğullarını çok seviolar işte arada benide pışpışlıolar yeter bana:)
boşver kuzi aman güzel değil falan deme hevesi kırılmasın, ben bi kere kumlu ıspanak yedim yani sırf hevesi kırılmasın die..

bunu bi bilene danışmak gerek sanki cnm ya ama bi zararı yok heralde bu dönemde..son haftalarda zararlı die biliyorum ben uçak yolculuğu?

bilemedim walla, kayınvalidede arıo geçen hafta soru: cinsiyeti ne belli oldumu falan değil..erkekmiymiş die soruo direk:)) ilk torun ya ikiside sever her türlü...bizde ilk çocuk ya severiz her türlü:)))(ikinci olsa verirdikte)???

benim kayınvalidemle görümcem tam tersi kız istiyorlar. keşke kız olsa diye dua ediyorlar. ama ne olursa olsun severler tabi bebek bu.

:62:yok canım sen pohaça yemeye devam et:61:
hehe bencede:64:
valla salladım yaa yarında yapmıcam temizlik falan gezmeye gidicem:66::1:

valla salladım yaa yarında yapmıcam temizlik falan gezmeye gidicem:66::1:

bizimkiler sağolsunlar hiç aramazlar nasılsın ne yapıyon varmı bi sorun bebiş nasıl canın bişey istiyomu pehhhhh:63:

bide ben bir ay önce altınoluğa bi düğüne gittim..düşün yani ist-altınoluk arası 7 saat sürdü, kendi arabamızla..7 saatte 7 kez kustum cnm.mide problemin varsa vs. otobüs yolculuğunu bi daha düşün..yani eziyetti ist. a geldiğimde tansiyon yerlere indi, titriyordum artık, çok korktum..

biz bayramda eşimle altınoluğa tatile gidecektik. dr izin vermedi . istanbuldan arabayla zor olacaktı demekki gerçekten. bence ilk 3 ay birde son 3 ay riskli gibi geliyor.

of kızlar aklıma nerden geldi bilmiyorum sabah işe gelirken canım kara lahana dolması çekti. yuh diyorum kendime zaten ilk aşerdiğim şeyde pırasa yemeğiydi. arızayım ben sanırım:37:

günaydın kızlarrr

bilemedim ki canım ilk bindiğimde zaten yalnızdım dönüşte görümcemle konuşa konuşa daha rahat yolculuk yapmıştım umarım sıkıntı olmaz şimdiden tarapiye başlıyayım ben :))

Hayırlısı ya .Sen şanslısın kaynana ayrı alır kayınpeder ayrı. ikincisi olsa nasıl veriyorsun kuzum anlamadım.

Back
X