2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
yefrularım benim toktor beyimi aramış..(bizde hamile olan beyim biliyosunuz)
çok şükür bin şükür çok iimiş test sonuçlarımız 1/15700 müş yaşıma görede çok ii bi değermiş, hiç kafaya takacak bişi yokmuş..darısı başınıza canlarım, haber bekleyenler inş. güzel haberler alır, testi yaptıracak olanlarında sonuçları inş. güzel gelir, hep birlikte yüzümüz güler inşallah..bide demişki istrseniz bi ara uğrayın verin testin sonuçlarını yada 1 ay sonra gelceniz zaten, o zmn veririm o zmn geldiğinizde 4 lü test yapcaz zaten demiş..yani 3 lü test yapmıcakmı anlamadım, heralde gerek duymadı hıı?

oh gözün aydın canım darısı başımıza. hayırlısıyla bizde atlatsak şu testi.

selam kızlar herkese hayırlı cumalar dilerimm nasılsınız bakalım

benim yine lekem geldi dün gece ve bugün biraz var açık pembe ve açık kahve şeklinde yatıyorum şimdilik :14:

Dikkat et kendine canım ya yorulma . Geçmiş olsun :50::50:

selam kızlar herkese hayırlı cumalar dilerimm nasılsınız bakalım

benim yine lekem geldi dün gece ve bugün biraz var açık pembe ve açık kahve şeklinde yatıyorum şimdilik :14:[/

geçmiş olsun tatlım yat dinlen Allahın izniyle bişiciğin yo senin azıcık bebişin nazlı o kadar :54:

çok şükür bin şükür çok iimiş test sonuçlarımız 1/15700 müş yaşıma görede çok ii bi değermiş, hiç kafaya takacak bişi yokmuş..darısı başınıza canlarım, haber bekleyenler inş. güzel haberler alır, testi yaptıracak olanlarında sonuçları inş. güzel gelir, hep birlikte yüzümüz güler inşallah..bide demişki istrseniz bi ara uğrayın verin testin sonuçlarını yada 1 ay sonra gelceniz zaten, o zmn veririm o zmn geldiğinizde 4 lü test yapcaz zaten demiş..yani 3 lü test yapmıcakmı anlamadım, heralde gerek duymadı hıı?

canım hayırlı olsun çok sevindim hayırlı haber almana, bızde 4lü yapıcaz daha doğrusu 4lü test ypıcam demedi 4 boyutlu incelicez bebeği dedi, bu testte onun içinde herhal

oh gözün aydın canım darısı başımıza. hayırlısıyla bizde atlatsak şu testi.

ay sorma tatlım yaa.. haftaya perşembe gideceğim kontrole.. büyük olasılıkla yapılır 2li.. ama günü yaklaştıkça endişelerim artıyo.. hayırlısını versin allah.. rahat olmak lazım..

MRBLAR KIZLAR bi kaç gundur işleerim hiç bıtmıyo sohbete ktılamıyorum kıskançlıktan çatlıyorummmm :47:
herkesler ıyıdır umarım geçmişi okuyamadım çok çene çalmışsınız:D
elçincim çok geçmiş olsun bıtanem yat bugun iş felan yapma az gelmiş birşey olmaz korkma canım dün bebeğini görmüşsün kocaman bi maşallah ona:nazar:
petuş kız senden önce öğrencem cinsiyeti çatlatıcam seni :D

canım senin gelişmelerden haberin yok..ben bu sbh ki ilk msj lardan birine yazdım, kız olursa likiditesi daha yüksek olyo bebemin o nedenle şehzade doğurcam iddiamda bi pörsüme oldu, geri adımlardayım:))) şu anda çok merakım kalmadı...ama tabiside tek rakibim sensin bu konuda, öğrendirmem benden önce:36::36:

petuşummm çok sevindim yafrum :32:
darısı bizim başımıza bizde iyi haberler alırız inşallah bebişlerimizle ilgili:16:

ay sorma tatlım yaa.. haftaya perşembe gideceğim kontrole.. büyük olasılıkla yapılır 2li.. ama günü yaklaştıkça endişelerim artıyo.. hayırlısını versin allah.. rahat olmak lazım..

bende haftaya cumartesi. aslında hamdolsun genelde iyi çıkıyor sadece önlem amaçlı amainsan işte korkuyor. rabbim sağlıktan ayırmasın. rahat olalım birde bu stresi yaşamasın bebekleirmiz.

canım senin gelişmelerden haberin yok..ben bu sbh ki ilk msj lardan birine yazdım, kız olursa likiditesi daha yüksek olyo bebemin o nedenle şehzade doğurcam iddiamda bi pörsüme oldu, geri adımlardayım:))) şu anda çok merakım kalmadı...ama tabiside tek rakibim sensin bu konuda, öğrendirmem benden önce:36::36:

nasıl oluyor ya bu ikili test sonucu cinsiyet tahmini yapıyorlar ordan mı çıkardın bu sonucu.

ah canımmm ozman tamam bişe demıyom daha sana işin ilginci senden benden ıkı gun mu ne sonrasın ama benden önce gıdıyon toktora nıyekıııııııııııııııııı:37:

MRBLAR KIZLAR bi kaç gundur işleerim hiç bıtmıyo sohbete ktılamıyorum kıskançlıktan çatlıyorummmm :47:
herkesler ıyıdır umarım geçmişi okuyamadım çok çene çalmışsınız:D
elçincim çok geçmiş olsun bıtanem yat bugun iş felan yapma az gelmiş birşey olmaz korkma canım dün bebeğini görmüşsün kocaman bi maşallah ona:nazar:
petuş kız senden önce öğrencem cinsiyeti çatlatıcam seni :D

hoşgeldin canımmm:79:
bikerem en önce ben öğrenicem 4 gün sonrayı 4 gözle bekliom ayy inşallah söyler yaaaa:66:

nasıl oluyor ya bu ikili test sonucu cinsiyet tahmini yapıyorlar ordan mı çıkardın bu sonucu.
yok canım ya ikili teste cinsiyetin alaksı yok..ama normalde ikili testte dr önce ense kalınlığını ölçüo ultrasondan, bu arada bebeğide bayağı bi ölçüo, o arada bazı dr lar cinsiyet tahminide yapıo..ama bizimki yapmadı, yapmam daha çok erken dedi..
hoşgeldin canımmm:79:
bikerem en önce ben öğrenicem 4 gün sonrayı 4 gözle bekliom ayy inşallah söyler yaaaa:66:

yahuu sen bi du bakem..burda doğurdu doğuracaklar var daha cinsiyeti bilmeyen, sen bi du bakemm

valla canım toktoruna bağlı görmek isterse görur soyler he bıde bebişine aç annem dersın salar sa olabulur ama olamazzzzz çok erken ohhhhhh:52:

ah canımmm ozman tamam bişe demıyom daha sana işin ilginci senden benden ıkı gun mu ne sonrasın ama benden önce gıdıyon toktora nıyekıııııııııııııııııı:37:

canım ben bi tek cmt leri gidiom ya dr a ondan sanırım farkımız..şimdi en son 24 eylülde gittim dr dedi 1 ay sonra gel; 1 ay sonraya gelen cmt de 22 ekim yada 29 ekim..tabiki 22 ekimi tercih ettim bende:))

kızlar öyle bir limon yiyorum ki şaşırırsınız.. nerdeyse kabularını yiyicem yaf.. bu sene grip olmam herhalde:2:

kızlar bayramda istanbula gıtmek ıstıyorum şimdi baktımda uçak konusu geçmiş 7. aya kadar musade edıyolar ilk 3 aydan sonra birşey olmaz inşallah
ya ben çok merak edıyorum nıye bılmıyorum ama ılk bebeğimde hiç düşünmemiştim bukadar cınsıyetını alışveriş için 7 ayı beklemiştim düşünün yani ama bu tecrubeyle alaklımı nedir hemen öğrenuıyım hemen birşey alıyım dıyorum kızım olursa bi hastane çıkışı bi sepet beişlk yeticek kızımın 5 çocuk bakacak kadar hedyesi gelmişti:)))
oğlum olursa herşey yenıden alınıcak 5 aylıkken başlarım ben hatta istanbuldan biraz çeyiz düzer öyle gelırım:)) geçmiyo vakıt sankı ne guzel heycanlar ya müthiş birşey rabbım ilk önce sağlık versın gerisi çorap sokugu gıbı gelıcek inşallah

canım ben bi tek cmt leri gidiom ya dr a ondan sanırım farkımız..şimdi en son 24 eylülde gittim dr dedi 1 ay sonra gel; 1 ay sonraya gelen cmt de 22 ekim yada 29 ekim..tabiki 22 ekimi tercih ettim bende:))

hımm bende 24 ekim gıdıyorum , doğru canım :)) ama bekleyemem ben beklıcenmı sen bukadar meraka başka dra gıdıcem ben:64::64:

kızlar öyle bir limon yiyorum ki şaşırırsınız.. nerdeyse kabularını yiyicem yaf.. bu sene grip olmam herhalde:2:

ahh kuzum ben test ettim alaksı yok..ben 1 ay her akşam 1 limou yedim , limonla içtiğim çorbaları falan saymıom...bak gribim..bende yerken öyle diodum bu sene grip olmam heralde die, daha kış gelmeden oldum walla

Back
X