2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlaar ben geldim. ya ben çok heyacanlıyım yarın ikili testimin sonuçları çıkacaktı aradım hastaneyi çıkmış sonuçlarım.doktorun asistanı sonucumu alıp doktora gösterecek beni arayacaklar.dün gece rüyamda saçma sapan biraz da komik şeyler gördüm.inşallah bişiy yoktur.çok heyecanlıyım.kötü bişiy demez inşallah.

bende merak ediyorum annelerimiz nasıl sabretti ultrason bile yokmuş annem huni gibi bişeyle kalp atışlarını dinliyorlardı dedi nasıl ya dedim ne beklediysem artık 28 sene öncesinden

aynen canım benim annemde öle diyo..sana hamile olduğumu 2 aylıkken öğrendim ne ultrason ne bişey diyo 1 ay sonra gene gitmiş huniyle kalp atışını dinlemişler cinsiyet sölemek nerdeeeeee..yokmuş..3. gidişimdede doğuma gittim diyo okadar ...çok zormuş yaa

Belirtiler banada erkek izlenimi veriyor :9: Geçenlerde kayınvalidem "aaa =)yesil(= eline ne oldu kızım" dedi ben elimin dışını gösterek "ne olmuş" dedimm odaa tamam senin oğlun olacak mesajı aldım demişti burdada yazıyor o :53:

bende merak ediyorum annelerimiz nasıl sabretti ultrason bile yokmuş annem huni gibi bişeyle kalp atışlarını dinliyorlardı dedi nasıl ya dedim ne beklediysem artık 28 sene öncesinden

canım onlarda gögüslerine süt inince bi bardağa su koyyolarmış, bi damla sütlerinden damlatıolarmış, süt suda dağılırsa kız, dağılmazda top gibi durursa erkek olcak diolarmış, onlarda sabretmiomuş yani:))

kız ne gerek var kocaya sol gözkapağını indir aşağıya aynanın önünde sağ gözünle bak damar varmı die:35:

mantıklı...düşün artık kafa nasıl çalışıosa..diom ya hamilelik salaklığı die bişi varmış die:)) ayy çok güldüm ya, gari çalışamaz oldum ben...:37::37:

kızlaar ben geldim. ya ben çok heyacanlıyım yarın ikili testimin sonuçları çıkacaktı aradım hastaneyi çıkmış sonuçlarım.doktorun asistanı sonucumu alıp doktora gösterecek beni arayacaklar.dün gece rüyamda saçma sapan biraz da komik şeyler gördüm.inşallah bişiy yoktur.çok heyecanlıyım.kötü bişiy demez inşallah.
inşallahhh bişi çıkmazz tatlım içini ferah tutt:34:
Belirtiler banada erkek izlenimi veriyor :9: Geçenlerde kayınvalidem "aaa =)yesil(= eline ne oldu kızım" dedi ben elimin dışını gösterek "ne olmuş" dedimm odaa tamam senin oğlun olacak mesajı aldım demişti burdada yazıyor o :53:

canımmmm hoşgeldinn nerelerdeydin sen :70::16:

evet nerden baksan 1 ayımız var bence :1::1:
ben cinsiyet konusunda çok acele etmiyorum sağlıklı olsunda varsın 9 ay öğrenmiyim ama yeterki sağlıklı gelişsin inş. kuzucuğum..
çok büyük bi hissiyatla erkek hissediyorum zaten :1:

hissediyorsan doğrudur..bende oğlumda hep erkek hissettim..o kadar ki dr kız dese kesinlikle kabul etmeyecektim..o derece yanii..

inşallahhh bişi çıkmazz tatlım içini ferah tutt:34:

canımmmm hoşgeldinn nerelerdeydin sen :70::16:

Buralardayım canım mayıs anneleri ile nisan anneleri arasında mekik dokuyorum :90: Benim doğum 30 nisan gibi gözüküyor ama geç döllenmeden mayısa sarkacak sanırsam :44: Ayyy hamileliğimin 3. ayını tamamlamak istiyorum biran önce bebeğimin kıpırtılarını hissetmek istiyorumm :49: :52:

yoktur bişey..meraklanma..güzel haberler vercek doktorun...

kızlar hepicinizi pek bi seviyom ben ama petuşa takılmak en büyük zevkim haline geldi son günlerde.. şimdi size son dakikalarda yaptığım bi şeyi anlatıyım..
hepinizin profiline girip bilgilerine bakıyodum şöle bi..:27: bi şey dikkatimi çekti.. günlük ortalama mesaj diye bi şey var.. petuşun hızı matematikle ispatlanmış bulunuyor:60::60:
çenesi düşükk bu hatunun ne olcek:60:

hissediyorsan doğrudur..bende oğlumda hep erkek hissettim..o kadar ki dr kız dese kesinlikle kabul etmeyecektim..o derece yanii..

aynen bende sanki doktor bana cinsiyetini kesin sölemişte erkek olcakmış gibi öle hiç heyecanla beklemiyorum yani cinsiyetini öğrenecim zamanı :1::1:
Allahım hayırlısını versin inş.

Buralardayım canım mayıs anneleri ile nisan anneleri arasında mekik dokuyorum :90: Benim doğum 30 nisan gibi gözüküyor ama geç döllenmeden mayısa sarkacak sanırsam :44: Ayyy hamileliğimin 3. ayını tamamlamak istiyorum biran önce bebeğimin kıpırtılarını hissetmek istiyorumm :49: :52:

kuşum yaaa benimkide geç döllenme ama doğumum ayın başına gelecekken ortasına sarktı:31:
ahh ah birlikte asker beklerken şimdi nisan annesiyiz ikimizde hemde rötarlıı:60::60:

kızlar hepicinizi pek bi seviyom ben ama petuşa takılmak en büyük zevkim haline geldi son günlerde.. şimdi size son dakikalarda yaptığım bi şeyi anlatıyım..
hepinizin profiline girip bilgilerine bakıyodum şöle bi..:27: bi şey dikkatimi çekti.. günlük ortalama mesaj diye bi şey var.. petuşun hızı matematikle ispatlanmış bulunuyor:60::60:

ben diyom anam maşalahı var onun elleri klavyeye yapışık durumda geziyo bence :52::52:

aynen bende sanki doktor bana cinsiyetini kesin sölemişte erkek olcakmış gibi öle hiç heyecanla beklemiyorum yani cinsiyetini öğrenecim zamanı :1::1:
Allahım hayırlısını versin inş.
inşallah tunihancım...

acunda kutuda büyük hissediom küçük hissediom diolardıda allam ne aptalca geliodu..dışardan bi okuyan olmasa bari bizi:))):17::17:

hehee...kesin okuyolardır..biyerleriyle de gülüyolardır bence...

ben diyom anam maşalahı var onun elleri klavyeye yapışık durumda geziyo bence :52::52:

2 dk çalıişim didim bak hemen 2 msj döşenmişisniz bana...ay merak ettim kaçmış mavi ortalama msj ım, bakamıom topici boş bırakamıom..kendimi topic in muhtarı gibi hissediom..şaka bi yana her gün işler yetişiodu fazlasını yapmıodumda bugün yetişmedi de:))) neyse pzt zabana gelir yaparım ya aman ya yüklü kadın yani buna şükretsinler demii:63:

Back
X